tiistai 30. huhtikuuta 2019

VALTAMEDIA SALLII VANHUSTEN KÄRSIMYKSET?

Eilisaamun murheuutinen kertoi valvovanviranomaisen tutkivan 60 ikäihmisen karua kohtaloa yhteiskunnan heille takaaman vanhuusturvan uhreina. Luulisi tämän nousseen ykkösuutiseksi ja pysyvän valtamedian ykkösenä . Mutta mitä vielä, kaiken uutisoinnin keskiöön nousi demareiden, homoja, juutalaisia muutakin, rasistisesti halveksinut kansanedustaja. Mielenkiitoiseksi valtamedian käyttäytymisessä nousee ymmärtämys ja aika, jota se tarjosi demarikansanedustajan katumuspuheille. Kohdeltiinko Halla-ahoa tai esim. Hakkaraista saman tyylisellä ymmärryksellä ja saivatko he valtakunnan mediassa ripittäytyä kansalle ja pitää pitkiä anteeksi pyytämispuheita? Muistakaapa vielä sekin, että po. demarin mielipiteet saivat kansainvälistä huomiota!

Demarikansanedustajan katumus, jätti valtakunnanmediassa mainintauutiseksi sen, että kuudenkymmenen vanhuksen murheellista kohtaloa tutkitaan parhaillaan. Suurin osa näistä ihmisistä ehti maksaa oman vanhuudenturvansa jopa moninkertaisesti, mutta saivat asiallisen kohtelun ja laadukkaan hoidon sijaan kohdata ennen aikojaan tylsäteräisen viikatemiehen. Kummalliselta vaikuttaa sekin, että useimmat mainittuja palveluja tarjonneiden johtajat ehtivät nyhtää miljoonia euroja sillä, että vanhukset eivät saaneet inhimillistä palvelua, jonka he olivat ruhtinaallisesti ennakolta itse itselleen kustantaneet.

Käsittääkseni mm. vanhuspalveluita tarjonneiden yhtiöiden johtajia epäillään valtavan taloudellisen hyödyn onnistuneesta tavoittelusta, joka ainakin osittain perustuu ihmisten kärsimyksiin ja annettujen lupausten törkeään rikkomiseen. Käsittääkseni pienemmistäkin rikoksista epäiltyjä on pistetty poseen odottamaan oikeudenkäyntiä - EI AARNIONKAAN EPÄILTY AIHEUTTANEEN TUSKAA JA KUOLEMAA KYMMENILLE IHMISELLE!

Luulisi valtamedian ihmettelevän, kun Nürnbergin oikeudenkäynneissä pikkukihot väittivät noudattaneensa nazipäsmäreiden pakko-ohjeita, niin meillä tämä kääntyy päälaelleen: VANHUSPALVELUYHTIÖIDEN ISOT KIHOT VÄITTÄVÄT, ETTEIVÄT TIENNEET; MITÄ ALAISET TEKIVÄT. Jos yhtiöiden johtajat vetävät miljoonien eurojen liksat, eivätkä tiedä alaistensa töiden kammottavista seurauksia mitään, luulisi heidän tuolloin pahimmillaan syyllistyneen vähintään huolimattomuudesta aiheutettuihin kuolemantuottamuksiin. Kun kuvioon ynnätään huhut ikäihmisten huonon kohtelun paljastaneiden työntekijöiden lopputileistä, lienee tässä casessa riittämiin tutkittavaa oikeuslaitokselle ja uutisoitavaa valtamedialle.

Löytyykö valtamedian vaikenemisen syy vanhusten kammottavasta kohtelusta vanhasta sananlaskusta: EI KORPPI KORPIN SILMÄÄ NOKI! Piileekö valtamedian taustoissa omistuskytkentöjä vanhuspalveluita tarjoaviin pörssiyhtiöihin vai riittääkö kaveruus tai kenties samassa hallituksessa istuminen estämään kaverille hankalien uutisen nostamisen niille kuuluvaan näkyvyyteen. Vai onko syy niinkin yksinkertainen ja raadollinen kuin mainosraha. Olisi hauska tietää vaikkapa se, kuinka po. pörssiyhtiöiden mainosbudjetti mahdollisesti kasvaa silloin, kun jotain ikävää niiden toiminnasta putkahtaa esiin.

7 kommenttia:

 1. Java.JKun olet kokonaan siirtynyt valtakunnanpolitiikkaan niin odotan,että seuraavaksi panet kuntoon maailmanpolitiikan sillä siellä on paljon selvitettävää .Mutta UkinUlinUvaatimaton laituriprojekti? Minulle kerrottiin,että Nikkari on antanut lisäaikaa urakoisijalle.,joka ei pysty toinittamaan jotain yksinkertaista rakennusmateriaalia.Roskapuhetta.syyt ovat täysin osaamattpmuudesta ja välinpitämättömyydestä johtuneita.EI kai joku virkamies voi suostua taloudellisesti merkittäviin lahjoituksiin urakoisijalle.Vastuussa ovat lautakunnat ja urakkasopimuksen allekirjoittanut päättäjätaholla,
  Kuka korvaa liike elämälle syntyvät taloudelliset menetykset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turha sekottaa asiaa.Kyllä virkamiesherruus lyö laudalta poliittiset päättäjät

   Poista
 2. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Minulta uupuu vähäisinkin tieto paikallisista käänteistä, joten pakko kirjoitella kotinurkkien sijaan maista ja mannuista. Sen voi vailla tietoakin todeta: Jos ei osata neuvotella pelkistettyä DDR-style laituria, niin voivatko ne riittää kymmenienmiljoonien eurun menestyksekkäääseen valmisteluun tahikka sen toteuttamiseen. Jos ratkaisut hyväksytään valtuustossa äänin 43-0, ei pidä syyttää yhtä virkamista, jolta uupuu äänestysoikeus kaupungin korkeimmassa päättävässä elimessä.

  HIENOT VAPUT JOKKAISELLE!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äänestysoikeus puuttuu,mutta ammattiosaajan esittely oikeus ei puutu.Sitä heidän ammattitaitoaan ja tietämystä pitäisi vaalikarjasta parhaille valituille antaa

   Poista
  2. Päättäjiä ei kiinnosta, kaikki päätetään 43-0 ja kesä lojutaan riippumatoissa.

   Poista
 3. Kyllä bloggari Valkonen on pitkälti oikeassa. Blogissa esiin nostettu asia vanhusten kuolemien syiden tutkinnasta tai selvittämisestä kestää tuskaisen monta vuotta ja mahtaako edes koskaan selvitä ellei hautoja avata, ruumiita tai niiden jäänteitä tutkita jne.
  Varsin epätoivoista työtä. Irvokasta on, että jotkut ovat saattaneet saada muhkeat rahabonukset salliessaan ikäihmisten mahdolliset heitteillejätöt. Eli Suomen lainsäädännössä rikoksien tunnusmerkistöjen täyttävien tapahtumien tullessa toteennäytetyiksi.
  Ja nyt siis veronmaksajien rahoilla tutkitaan, mikä on mennyt pieleen. Mutta bonuksia ei oteta takautuvasti pois. Se perustuu sopimusjuridiikkaan.
  Sen sijaan kuoleman syiden tutkintaresurssit on taas muusta tavanomaisesta valvonnasta pois ja tilaaja-tuottaja-valvontaketju ontuu taas. Hyvinvointivaltiossa muutamien ikäihmisten ihmisarvoinen hoito ei toteudu. Edelleenkään. Ehkä tästä anteeksipyynnöillä selvitään, niinkö?

  Mitä tulee yhteen nyt median huomion kaapanneeseen ihmisarvoasiaan niin yksi mielenkiintoinen analyysi asian mediaviestinnästä ja sen onnistumisesta löytyy tästä

  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006089613.html

  Suosittelen. Näyttää nyt vahvasti siltä, että joku saa kirjoittaa keskivertoihmisenkin rasistiseksi tai syrjiväksi tulkittavaa tekstiä ilman seuraamuksia, mutta toiset eivät.
  Joten ihmisarvoista vappua vaan kaikille kansanryhmille. Vaalivoittajille ja -häviäjille.

  VastaaPoista
 4. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!