keskiviikko 1. toukokuuta 2019

VIHREÄT AHOI: Kemiläiset maksavat pisararadan muutamassa vuodessa!

Meidän poliittisessa keskustelussa kielletään se fakta, että pääkaupunki seutu on Suomen kehityksen jarru. Kemin bioselluhanke osoittaa tämän selkeästi. Yksityinen raha investoi Kemiin 1,5 miljardia euroa, hankkeen varmistamiseksi valtion tulisi investoida väyliin jne. 180 miljoonaa euroa. Lopputuloksena syntyisi 2 500 työpaikkaa ja yli 500 miljoonan euron vuotuisen vientitulot!

Jos ynnätään vientitulojen ja työpaikkojen kasvattamat verotulot yhteen, puhutaan vuositasolla sadoistamiljoonista euroista. Tuolla summalla voisimme korvata soteuudistuksen: kohottamalla hoitajien palkkoja ja kouluttamalla uusia lääkäreitä - kansalaisten turvallisuuden parantamiseksi voisimme palkata nykyisten lisäksi tuhat poliisia - voisimme satsata kansalaisten asuinviihtyisyyteen siellä, missä he tekevät tuottavaa työtä. Niin Uusikaupunki, Äänekoski kuin Turku tehtaineen plus telakoineen ovat kasvattaneet maamme verotuloja miljardeilla euroilla. Oikein kohdennettuna noilla miljardeilla olisi kyetty kehittämään Suomea tasapuolisesti esim. siten, että Uudenkaupungin miljöö houkuttelisi asukkaita, jolloin autotehtaan työntekijöiden hiilijalanjälki pienenisi.

Mutta meillähän maakuntien vientitulot sujautetaan suoraan täysin tuottamattoman pääkaupunkiseudun hankkeisiin. Maakuntien hiilijalanjäljen sijaan esim. vihreä kaupunginjohtaja Anna Sinnemäki pitää pisararataa tärkeänä hankkeena. Kemin sellutehdas maksaisikin muutamassa vuodessa Pisararadan ennakoidut kustannukset 1,3 miljardia euroa. Pääkaupunkiseudulla sijaitsee, Sinnemäen mukaan, 54 prosenttia Suomen työpaikoista, mutta viimeinkin tulisi huomioida, missä tapahtuu maamme luonnollinen kasvu, joka perustuu vientiteollisuuteen - SITÄ EI JUURIKAAN TAPAHDU KIVIHIILI-HELSINGISSÄ, JONKA JÄTTÄMÄ HIILIJALANJÄLKI ON KANSAINVÄLISESTI KAMMOTTAVA!

2 kommenttia:

  1. Hei,
    Oletko liikemies tai nainen? Jos sinulla on taloudellista sotkua tai tarvitset rahaa oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko luottoa velan maksamiseen? Jos sinulla on alhainen luotto-pisteet ja pankki / muut paikalliset rahoituslaitokset joutuvat hankkimaan lainoja? Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, yrittäjyys ja koulutus, velan vakauttaminen, kovan rahan lainat. No, tarvitset lainaa tai rahoitusta jostain syystä. Tarjoamme lainoja, joiden korkotaso on alhainen 2%, ota meihin yhteyttä jatkuvasti sähköpostitse (gonzalezandresloan@gmail.com)

    VastaaPoista
  2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!