perjantai 10. toukokuuta 2019

KAUPUNKI HIRTTI TUOLEJA PUISTON PUIHIN - IHAN TOSI!

Kymmeniä vanhoja puutuoleja viriteltiin pitkin kaupungin katuja ja kujia. Kaduille ja kujille ovat päätyneet rahvaan maalamat jakkarat ja tuolit, sen sijaan kerman töhr.. siis maalaamat tuolit on hirtetty kaupungin keskeisimmän puiston puihin. Tuoli/jakkaratempaus toteutettiin kaikkien iloksi, mutta sopii kysyä: Kuka tulee siitä iloiseksi, jos jakkara ja muutama tuoli toljottaa kadunkulmassa tai roikkuu puussa? -Ei ainakaan hän, joka pisti ensimmäisenä yönä ensimmäisen tuolin pirstaleiksi.

Rauhanpuistoon hirtetty keittiötuoli - mitä pahaa tuoli teki saadakseen moisen rangaistuksen?


Saas nähdä kukahan korvaa, jos joku heittää yhden kymmenistä kaduilla lojuvista tuoleista ajoradalle ja auto, moottoripyörä tai polkupyörä törmää siihen - tuoli singotaan liikkeen ikkunasta sisään tai kapakkaillan päätteeksi erimielisyyttä selvitellään tuoleja väkivallan apuna käyttäen. Koko jakkaratempaus herättää ihmetystä, sillä ei ole kauan aikaa, kun kauhisteltiin roskapisteeseen jätettyä sohvaa - paremminhan roskasohva sopii roskapisteeseen kuin jakkara puuhun. Toisaalta tämä toteutus on kaikessa hullumaisuudessaan jo niin hullu, että sitä tullaan katsomaan kauempaakin!

Koska kaupungin kaduille ja kujille saati puistojen puihin ei ilman kaupungin lupaa saa sijoittaa tavaroita, on kaupungin pakko olla jakkarahankkeessa mukana. Eikö kaupungin taholla löydy toisenkaltaistakin tekemistä: kertoa kaupunkilaisille terveyskeskuksen nykyvaiheista, sihyn etenemisestä, Kalannin koulun sisäilmaongelmasta, Kalanti-talon ja säätiön todellisista kustannuksista jne. jne. Kaupunkilaiset saavat hirtettyjä tuoleja enemmän iloa, jos terveyskeskus pistetään kuntoon, lapset saavat turvallisen opiskeluympäristön jne. jne.. Vai kuuluuko näkin niihin 43-0 asioihin kuten se, että kaupunginjohtaja vastoin sopimusta syytää rahaa urheiluseuralle?

21 kommenttia:

  1. Hei,
    Oletko liikemies tai nainen? Jos sinulla on taloudellista sotkua tai tarvitset rahaa oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko luottoa velan maksamiseen? Jos sinulla on alhainen luotto-pisteet ja pankki / muut paikalliset rahoituslaitokset joutuvat hankkimaan lainoja? Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, yrittäjyys ja koulutus, velan vakauttaminen, kovan rahan lainat. No, tarvitset lainaa tai rahoitusta jostain syystä. Tarjoamme lainoja, joiden korkotaso on alhainen 2%, ota meihin yhteyttä jatkuvasti sähköpostitse (gonzalezandresloan@gmail.com)

    VastaaPoista
  2. Arvoisa perusuusikaupunkilainen! Valtuusto on yksimielisesti eli 43-0 hyväksynyt kaupunkikehittämiseen määrärahaa tälle vuodelle 300000 euroa. Suunnittelukaudelle 2020-2021 kullekin vielä enemmän. Joten mitä seuraavaksi tilataan ukipoliksesta eli kaupungin vuokratyövoimapalvelusta?
    Miten olisi kaupunginlahden yli vedettävä pressuteltta, jossa lukee: Tervetuloa yli 400 vuotiaiseen rauhan kaupunkiin, Uuteenkaupunkiin! Näin. Trumpin tulleja ensi viikolla odotellessa.

    VastaaPoista
  3. Hyvä jäynä.Harmiton,iskevä,herättävä,uskalias ja riittävän hullu.Ideanikkarit parhaiimmillaan.Halpa jaylittää uutiskynnyksen .Ei vahinkoita eikä pahemmin herjaa ketään.Hyvä.

    VastaaPoista
  4. Hah Hah. Hullu kaupunki.

    VastaaPoista
  5. Muuttakaa Uudenkaupungin nimi Pölhöläksi.

    VastaaPoista
  6. Miten se olikaan? Näillä tuoleilla saadaan kansan huomio käännettyä muualle. Tuolin kiinnitys puuhun on huomattavasti helpompaa kuin
    kertoa kaupunkilaisille terveyskeskuksen nykyvaiheista, sihyn etenemisestä, Kalannin koulun sisäilmaongelmasta, Kalanti-talon ja säätiön todellisista kustannuksista jne. jne.

    VastaaPoista
  7. Demosihy vs demokatu
    Mitä enemmän uuteen koulukeskukseen tulee kokeiluluontoisesti uutta tekniikkaa, sitä kalliimpi tulee käyttöajan ylläpitosopimuksesta vuositasolla. Myös rakentaminen tulee kalliimmaksi. Tämä pitäisi nyt ymmärtää tilaajatahollakin ja jo nyt. Ylläpitäjä eli elinkaarisopimuksen kumppani ei voi laskea kiinteitä ylläpitokuluja omien "testattujen vakiotaulukkojensa" perusteella. Niistä on rakentumassa nyt tuskaisen vaikeita ja kalliita sopimuksia tätä menoa. Sellaisia, jossa tilaaja maksaa jokaisesta ylimääräisestä säädöstä kuten "uuden vessapaperirullan toimittamisesta tai hiusten kampaamisesta".
    Ukissa ei ole sopimusosaamista näin laajoista sopimuksista eikä sitä liiemmin ole muissakaan kunnissa.
    Ei hanketta pidä rakentaa projektipäällikön joidenkin mieltymyksien mukaan kuten 3d-tulostukseen. Taas tuli siihenkin uusi ulottuvuus, kun kaupunkia esitetään ison 3d- tulostimen ostajaksi ja vuokraajaksi. Tulostin vaatii tilan, tilaa ja tulostinta pitää ylläpitää,jne. Näin ne kustannukset muodostuvat. Salakavalasti.
    Kiitos ei. Uki ei ole Helsinki. Sihykeskuksen tarkoitus ei ole olla uusi musiikkitalo.
    Väkipakokaupunki Ukilla ei ole varaa tavanomaisesta rakentamisesta poikkeaviin ratkaisuihin.
    Ukilla kun ei näytä olevan varaa nyttenkään pitää kunnossa nykyistäkään kiinteistöomaisuuttaan.
    Esimerkkinä tk.
    Herätkää päättäjät. Lapsillemme ollaan nyt rakentamassa hel... isoa ja paisuvaa velkapommia. Sen nimi on sihy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päättäjät ovat heränneet ja päättäneet äänin 43-0 piiki auki!

      Poista
  8. Sihy siirtyy ja sirtyy onneksi. Kohta tulevat vaalit ja asia päätetään niissä.

    VastaaPoista
  9. Vaaleihin on vielä 2 vuotta!!!

    VastaaPoista
  10. Sihy ei ole edennyt mitenkään tällä valtuustokaudella. Siihen lisätään uusia hullutuksia ja se muuttuu koko ajan suunnittelupöydällä. Rakentamaan ei ole päästy. Samoin menee toiset kaksi vuotta.

    VastaaPoista
  11. Tuolit eivät ilmeisesti maksaneet mitään. Maalaustyö ei maksanut. Maalit ja välinneet ilmeisesti kaupunki maksoi. Siirto eri paikoille ei sekään oletettavasti maksanut.

    Hyviä vedonlyöntikohteita: Montako tuolia noin 200:sta tuhotaaan viikon aikana ? Missä ovat viimeiset ehjät tuolit ? Missä ne rikokaan ensimmäiseksi ?

    Tuhotut tuolit heitetään veteen tai muualle haittaamaan. Siivouskustannukset maksaa kaupunki (ei muuten ihan vähän)

    Tästä tuolihommasta jäi käteen vain kustannuksia ja joillekin tekemisen puutteessa olleille maalaustöitä.

    VastaaPoista
  12. Mältin murske kirjoitti 13.5.2019 klo 08.20
    Kunnossa? Kalantitalon terveydelle vaaralliset haitta-aineet, Mältin kalliomurskaus, Möljän ranta-alue, sihy-keskuksen suunnittelu, terveyskeskus? Kenen ohjauksessa nämä ovat vai ovatko kenenkään?
    Päätökset, rahoitus, sopimukset, suunnittelu. Kulkevatko ohjatusti? Ulkopuolisen silmin ei.

    jaajoo kirjoitti 13.5.2019 klo 11.22
    Lisätäänpä vielä Kaupunginlahden rannan kunnostuksen myöhästyminen, radan sähköistyksen tuomat avoimet kysymykset, Seikowin korttelin tyhjän talon pintarappaus, demokatuhössötys, A-sairaalan osto...

    ja tärkeimpänä kaupungin TALOUS!

    Laskelma kirjoitti 13.5.2019 klo 16.11
    Kertokaa mitä nämä investoinnit vaikuttavat veroprosenttiin. Ei riitä että talousjohtaja on huolissaan mutta samalla jättää erittäin varovaisena tunnettuna viranhaltijana kertomatta miksi. Hän ei mitään kerro ellei sitä joku erikseen kysy. Selvittäkää päättäjät vaikutus veroihin ja kertokaa muillekin !

    ? kirjoitti 13.5.2019 klo 12.06
    Tätäköhän juuri tarkoitin , juuri tätä . Kommenteissa on vain pääpiirteet , muita kaupunkiin vähemmän sopivia aiheita on pilvin pimein , nyt tarvittaisiin ryhtiä kaupunginhallitukselta , muistutettakoon vielä , että virkamiehet ja varsinkin naiset vain tekevät esityksiä , päättäjät , päättää ja molemmat toimivat virkavastuulla , tämä vain tiedoksi ..

    Liirum Laarum Vastuu kirjoitti 13.5.2019 klo 16.19
    Virkavastuun korostaminen on aivan yhtä tyhjän kanssa eli sama kuin luottamushenkilöiden vastuu. Joku sadan euron sakko on huono vitsi verrattuna tehtyihin suuriin taloudellisiin virheisiin. Virkavastuuta ei käytännössä ole eikä siitä kannata edes puhua.

    Öhöm kirjoitti 13.5.2019 klo 18.04
    Juu virkavastuu???? Huonot päätökset ei ole rikollista. Luottamuhenkilöt eivät puutu huonoon valmisteluun ja ne ketkä haluaa on vähemmistönä. Laivan kippari uskoo automaattiohjaukseen.

    Rapistuva Kuntapäättäjyys kirjoitti 13.5.2019 klo 18.12
    Laivan kippari ei usko vaan LUOTTAA automaattiohjaukseen kun ei muuta taida. Toisaalta mikään ei voi mennä pieleen ja jos menisikin niin ketään ei voi syyttää. Ei muuten onnistu edes kotitaloudessa.

    VastaaPoista
  13. Ukin co2-tase voi kohta korjaantua nopeasti jo ennen elokuuta jos Saksan ylijäämäinen talous on seuraava Trumpin seuraava maali.

    https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000006104222.html

    Let's make Trump president again!

    VastaaPoista
  14. Kansalaiset!Älkää olko huolissanne. Tuoliprojekti osoittaa.että Ukissa on käyttämätöntävoimavaraa,Ne oikeasti ohjattuna on mahdollista saada todelliseen hyötykäyttöön.Naisia täytyy ohjata ja kannustaa niin vapautuva energia saa ihmeitä aikaan.

    VastaaPoista
  15. Sity on kaupungin suurin ja surkein projekti loka etenee utopian ja harhan ohjaamana kohti mahdottomuutta.Siitä tämä hiljaisuus ja salailu johtuu.Kun taitamattomat ja kokemattomat ryhtyvät näin vaativaan hankkeeseen luulisi jossain vaiheessa hälytyskellojrn soivan.
    L

    VastaaPoista
  16. Kiitos käynneistänne ja kommenteistanne? Kysäisin asioiden perään Uudenkaupungin Sanomissa, joten jospa vastauksia saadaan!

    VastaaPoista
  17. Forssin blogista
    Ketkä vastaavat? kirjoitti 14.5.2019 klo 15.49
    Kaupunki on maksanut Korihaille 16 000€ sovitun 30 000 euron lisäksi. Tämä 16 000€ jakaantuu siten, että kh on maksanut 4 000€. Kh:n jäsenet eivät eiedä tästä maksusta mitään. Lisäksi 4000€ ovat maksaneet elinkeinopalvelut, tekninen virasto ja Ugin Vesi. Kuka on tällaiset maksut päättänyt? Erityisesti Ugin Vesi jota johtaa Westerholm. Olisiko jäävi tällaista päättämään? Mitä nämä maksajat hyötyvät rahoistaan? Erityisesti Ugin Vesi. Vesi virtaa putkistoissa mainonnasta piittaamatta.Voittoa tulee niin, että rahaa on vaikka lampaat söisi. Veden hintaa pitää alentaa eikä jakaa Korihaille.

    VastaaPoista
  18. U:gin hallitus käsitteli Siivosten säätiön taloussuunnitelmia – äänestyksen jälkeen suunnitelmat merkittiin tiedoksi
    14.5.2019 16.00 – Päivitetty 16.03

    Pentti ja Anne Siivosen säätiötä koskeva toimintasuunnitelma-, talousarvio- ja rahoitussuunnitelmaluonnos merkittiin tiedoksi saaduksi Uudenkaupungin kaupunginhallituksen kokouksessa maanantaina.

    Raimo Löfstedt (kok.) esitti Birgitta Runolan (kesk.) kannattamana, että asia palautetaan suunnitelman osalta uudelleen valmisteltavaksi. Hallitus päätti kuitenkin äänin 6-5 jatkaa asian käsittelyä.

    Säätiön perustamista käsitellään tulevana maanantaina 20.5. Uudenkaupungin valtuuston kokouksessa.

    Siivoset ovat perustamassa säätiötä, jotta he voisivat lahjoittaa osan taidekokoelmistaan säätiölle. Kaupunki antaisi säätiölle perustamiseen tarvittavan määrärahan, 50 000 euroa. Esineistöstä on tarkoitus koota näyttely Kalantitaloon, jonka remontoimisesta kaupunki kustantaisi 60 000 euroa.
    V-SS

    VastaaPoista
  19. Jos kaupungin laitost ja virastot lahjoittavat rahojamme kuten olette ilmoittaneet niin erotettkoin johto ja välittömästi Jos valtuusto omistajana on budjettiin hyväksynyt tilin ”Lahjoituksia hyviin tarkoituksiin myönnetään hakemuksesta”Hakemukset,perustelut paperille ja rahaa tulee.Hyvät kirjaukset niin asia onin OK ja antaa rakkukoirien räksyttää, ��
    tul

    VastaaPoista
  20. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!