torstai 2. toukokuuta 2019

Hussein al-Taee luikuroi luikuri Soinin ohi

Timo Soinin takinkääntöä, hallitukseen menoa ja siellä keikkumista pidettiin monilla tahoilla Suomen poliittisen historian nopeimpana, itsekkäimpänä ja härskeimpänä tempauksena. Harva uskoi, että monikulttuurisuuden roomalaiskatollisuuden kautta sisäistänyt Timo Soinia koskaan kammetaan maamme historian härskeimmän takinkääntäjän paikalta, vaan niin kävi ja äkkiä. Soinin pudottamiseen tarvittiin SDP ja monikulttuurisuutta shiialaisen islamilaisuuden muodossa.

Hussein al-Taee ajatteli vielä muutama vuosi sitten asioista aivan päinvastoin, mitä hän kevään vaaleissa julisti. Koomisinta lienee se, että valtamedia, joka tiesi Hussein al-Taeen ajatushautomon rasistisista tuotteista vaikeni niistä ennen vaaleja. Asettuipa jopa yksi valtamedian toimittajista po. demarin näkyväksi puolestapuhujaksi. Nyt valtamedia selittelee mitä mystisimmin sanakääntein tekemisiään: Kun ei oltu varmoja, ei voitu julkaista mitään. Aikoinaan Hakkaraisen ja Halla-ahon valtamedia leimasi syyllisiksi, jo kauan ennen oikeudenkäyntejä, joten se tasapuolisesta ja riippumattomasta mediastamme.

Jos valtamedia osoitti kuuluvansa tiedotusosaamisessa ja puolueettomuudessa pellekastiin, niin samaan läjään voidaan pistää Ahtisaaren CIM. Kuinka moinen rasisti, homofobisti ja kiihkoilija voi heilua jonain rauhanvälittäjänä. Viimeistään sen tiedon perusteella, joka kertoo Hussein al-Taeen saaneen kenkää Irakin ulkoministeriön diplomaattikoulusta, olisi CIM:n porukan pitänyt tutkailla miehen taustat sekä ulostulot tarkemmin. Hussein al-Taee teki kateheitolla CIM:stä pellelafkan, jonne suomalaisten verovaroja syydettiin miljoonatolkulla. Eiköhän tuo rahareikä tulisi jo viimeinkin sulkea, jottei Suomesta tule kansainvälistä vitsiä.

Tapahtuman seurauksena demarit ajautuivat kinkkiseen tilaan. Heidän täytyisi antaa kenkää Hussein al-Taeelle, koska, jos joku persu päästelisi samantyylisiä tekstejä suustaan, saisi hän viimeisenkin demariharakan silmilleen. Demarien kannalta Hussein al-Taeen poispotkimisen seuraukset muuttaisivat vaalitulosta merkittävästi: PERSUILLA OLISI YHTÄ MONTA KANSANEDUSTAJAA JA SE KUTISTAISI MARGINAALISEN VAALIVOITON OLEMATTOMIIN. Persut saisivat kansan sympatiat ja kenties pääsisivät muodostamaan hallitusta.

Kyseinen episodi osoittaa murheellisella tavalla, ettei valtamediamme kykene toimimaan tasapuolisesti saati takaamaan faktapohjaista tietoa. Tasapuolinen uutisointi ja totuudenmukainen tieto, ovat demokratian perustat, ilman niitä ei voi olla rehellisiä vaaleja. Kun näin ei ole, voi demareissa mennä sellainen vastaäärityyppi eduskuntaan, jota ei persuissa edes huolittaisi listoille. Etenkin YLE:ssä olisi korkea aika tutkailla vastuuhenkilöiden kykyjä hoitaa tehtäviään ja vähentää aamutoimittajien vaikuttamista vaalituloksiin.

4 kommenttia:

  1. Mutta Java. Varavaltuutettu on olemassa myös demareilla.Kyllä heidän edustajamääränsä on se, minkä vaaleissa saivat.Onko sulla aukko tiedoissa��

    VastaaPoista
  2. Erityisen mielenkiintoista on nähdä mihin poliisin esitutkinta päätyy ja miten syyttäjä jatkaa poliisin päätelmien jälkeen.
    Mikäli otsikon henkilön asiassa (ent. Cmi-mies) ei tule mitään jatkotoimia oikeustoimissa niin siitähän riemu syntyy. Odotellaan.

    VastaaPoista
  3. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!