tiistai 21. toukokuuta 2019

JÄRVISEN ESITYS OLISI PELASTANUT SÄÄTIÖN!

Yli vuoden kestänyt säätiöhämäryys ei päättynyt vieläkään. Useilta valtuutetuilta, jopa demareilta, ma olen kuullut Timo A. Järvisen pitäneen hyvin perustellun, ketään loukkaamattoman puheen maanantain valtuustossa. Vaan niinpä vaan kävi, ettei hänen esityksensä mennyt läpi ja säätiösähläys jatkaa matelemistaan kaupunkimme valmistelu/päätäntäelimissä.

Järvisen esityksen läpimeno olisi nostanut hämärähemmojen pimeydessä valmistelevan ja jopa valhejunttauksella edenneen säätiöhankeen kaupunkiorganisaation varjoista valoon ja kaupunkilaisten avoimesti arvioitavaksi. Jos näin olisi käynyt, löytyisi tästä kaupungista tuhansia meikäläisiä, jotka kymppien voimalla olisivat tukeneet arvokkaan aineiston ympärille rakennettua säätiötä. Lisäksi kaupungista olisi varmaankin löytynyt varakkaampaa väkeä, joka olisi tukenut po. säätiötä satasilla, enkä epäile etteikö kymmenet uusikaupunkilaiset yritykset olisi olleet valmiita rahoittamaan säätiötä tuhansilla euroilla.

Säätiön valmistelun hämärät vaiheet ovat koetelleet sen uskottavuutta riittämiin, mutta tämä viimeinen käänne herättää kaupunkilaisissa melkoista närää: Ketkuista ja kaupunkilaisten rahoja kulissien takana jakamisesta ei pidetä. Murheellisimpaan rakoon po. tilanteessa joutuvat säätiön mahdollistaneet arvokkaiden esineiden kerääjät: Heidän hienosta työstään ja arvokkaasta lahjoituksesta tuli, heidän haluamatta, riidan siemen.

Kaupungistamme löytyy tahoja ja "Tahvoja" keiltä puuttuu vähäisinkin kyky tulla vastaan silloinkin, kun he ovat viemässä päätettäviä asioita täysin väärään suuntaan. Väärässä olijoiden härkäpäisyys ei ainoastaan maksa tuhansia euroja, vaan se jumittaa kaupunkilaisen kannalta tärkeiden asioiden eteenpäin viemisen. Valtuustoryhmien tulisi puuttua tähän tilanteeseen juuri nyt, kun kausi on puolessa välissä ja keskeiset luottamuspaikat voidaan jakaa uudelleen.

Pohtikaapa tätäkin. Jos joku voittaa olympialaisissa kultaa, ei hänen tarvitse ylistää itseään, muut pitävät voittajan hehkutuksesta huolen. Sama pätee taiteessa ja työssä, sana kiirii näkijöiden ja kokijoiden suusta - kenenkään ei tarvitse julistautua itse mestariksi ja mainostaa omaa erinomaisuuttaan vai oletko kuullut jonkun olympiavoittajan julistautuvan EMERITUSURHEILIJAKSI? Pohtikaapa lopuksi sitäkin, mitä nämä härkäpäiset itsensä ylistäjät ovat esikuntineen tulleet tavalliselle kaupunkilaisille maksamaan!

8 kommenttia:

 1. Ennakkotapaus-säätiö ja tietty rakennus, joo. Varsinainen kunnan peruspalvelu eli menoautomaatti. Kuuluu samaan kastiin kuin jää- ja uimahalli. Kumpikaan halleista ei kuulu kunnan lakisääteiseen peruspalvelukonseptiin. Silti niitä ylläpidetään suurella rahalla. Aina on vaatijoita ja hölmöjä lupaajia, päättäjiä, jakamaan kuntalaisten rahoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäähalli ja uimahalli palvelevat tuhansia kaupunkilaisia, ei satoja juustomuotteja.

   Poista
 2. Eivät ole mikään kunnan lakisääteisiä peruspalvelutuotannon rakennuksia. Tämä on tausta ja fakta.

  VastaaPoista
 3. Eivät ole, mutta jäähalli ja uimahalli palvelevat tuhansia kaupunkilaisia, sekin on fakta.

  VastaaPoista
 4. java puolustaa aina kokoomusveljiä

  VastaaPoista
 5. Tosi asioitten kertominen on asukkaitten etu ei kenenkään puolustamista.

  VastaaPoista
 6. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Pahoittelen etten huomannut käytä keskustelua. Mielestäni Järvisen esitys olisi ollut hyvä vaikka se olisi ollut Walan tekemä - EN OLISI SITÄ PAHEKSUNUT.

  VastaaPoista
 7. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!