maanantai 20. toukokuuta 2019

IHMINEN EI VOI VAIKUTTAA ILMASTONMUUTOKSEEN?

Tiesitkö, että vuonna 2014 Islanti aiheutti kolminkertaiset päästöt verrattuna Euroopan teollisuuteen. Kyseistä saastutussaavutusta voitaneen pitää melkoisena tempauksena maalta, jossa asuu reilut 350 000 asukasta. Oikeastaan ihmettelen mikseivät viherhemmomme puutu islantilaisten valtavaan hiilijalanjälkeen ja vaadi maan boikotoimista.

Totuuden nimissä täytyy kertoa Islannin valtavien päästöjen johtuvan 2014 tapahtuneesta tulivuorenpurkauksesta. Tulivuoria purkaantuu aina silloin tällöin isosti ja koko ajan pikkuhiljaa. Maailman historiassa tapahtuneiden tulivuorten saastemäärään ihmiset eivät pääse, vaikka kaikki maailman autot korvattaisiin Trabanteilla tai Warreilla. Itse asiassa ihminen ei juurikaan voi ilmastonmuutokseen isommin vaikuttaa, sillä luonto tulee aina vastaan.

Jos lämmitämme taloja hiilellä, aiheuttaa se, väittämien mukaan, ilmaston lämpenemistä. Ja kas kummaa ilmasto lämpenee, jonka seurauksena talojen lämmitystarve vähenee ja homma palautuu balanssiin. Eikä vaikutukset jää tähän, sillä myös elefantit, sarvikuonot, virtahevot ja muut valtavia metaanipieruja päästävät otukset joutuvat ahtaalle ja vähenevät. Niiden väheneminen lisää kaiken kukkuraksi luonnon monipuolisuutta, kun nämä massiiviset otukset eivät survo töppöjaloillaan uutta orastavaa pientä maailmaa. Yhteenvetona voi todeta ihmisen pienuuden ilmastonmuutokseen vaikuttamisessa: YKSI METEORIITTI TAI VÄHÄN JÄMÄKÄMPI TULIVUOREN PURKAUS KUITTAA SEKUNNISSA IHMISTEN SATOJEN VUOSIEN AIKAANSAANNOKSET!

Linkki:

Islannin tulivuori aiheutti 3-kertaiset päästöt Euroopan teollisuuteen verrattuna

2 kommenttia:

  1. Ilmastotieteen tulos on etukäteen päätetty, ja toisinajattelijoita tullaan rankaisemaan ankarasti.
    Islannin tulivuorenpurkaukset eivät sovi ilmastotieteen agendaan, niitä ei siis koskaan tapahtunut.

    IPCC:n johtaja käskee sinun nyt kirjoittaa taululle 100 kertaa:
    "Ihminen on ainoa syy ilmastonmuutokseen ja sen joka muuta väittää on pidettävä suunsa kiinni tai muuten..."

    VastaaPoista
  2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!