lauantai 18. toukokuuta 2019

VALTAELIITTI JA -MEDIA NOUSIVAT VAPAATA OIKEISTOA VASTAAN!

Valtamedia hehkuttaa kuinka Venäjä rahoittaa EU-vaaleissa vapaan oikeiston puolueita. Näitä puolueita kutsutaan valtamediassa yleensä populisteiksi tai kansallismielisiksi ja kovimmillaan äärioikeistoksi. Oikeammin kyseisiä puolueita sopisi kutsua vapaaksi oikeistoksi, koska ne kavahtavat sosialismin negatiivisia puolia eivätkä tue nykyisen valtaeliitin ja rahapiirien etua eli ovat vapaita kytkennöistä polittisen- ja rahaeliitin liittoon..

Kansallisten etujen valvomisen sijaan valtamedia on nostanut suureksi hyveeksi sokean unionin etujen takaamisen, joka johtaa väistämättä liittovaltioon. Koska esim. Suomessa kansa hoksaa tämän ja myös tuomitsee sen, on valtamedia tempaissut esiin Venäjä-kortin: Venäjä tukee vapaata oikeistoa ja pyrkii kylvämään EU:n sisälle eripuraa. Eikö EU:ssa ole eripuraa jo nyt ilman Venäjän vaikutusta tuleviin vaaleihin?

Huvittavimmin valtamediamme uutisoi Venäjän rahoittavan Ranskan vapaata oikeistoa. Pitää paikkansa, että Ranskan vapaa oikeisto sai lainan muodossa rahoitusta venäläisiltä pankeilta; mutta syytä po. lainojen hakuun Venäjältä valtamedia ei kerro: Syy tähän löytyy unionin valtaeliitin ja rahapiirien liitosta, joka ei rahoita lainoilla esim. Ranskan vapaata oikeistoa. Valta media olisi voinut kertoa uutisen kokonaan eikä ainoastaan keskittyä syiden sijaan seurausten paisutteluun.

1 kommentti:

  1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!