lauantai 18. toukokuuta 2019

KUKA JATKAA HALLITUKSEN JOHDOSSA?

Viime huhut kertovat sopimusrikosta, joka pitää vallassa entisen hallituksen vetäjän. Tätä kauhistellaan monilla tahoilla, mutta muistelkaapa, mitä ehdokkaat vaalipuheissa lupasivat. Ei yksikään ehdokas luvannut äänestäjille tukevansa ketään toista valtuutettua esim. hallituksenpuheenjohtajaksi; ehdokkaiden vaalipuheet nostivat esiin erilaisia arvoja ja tavoitteita. Eikö valtuutetulle ole tärkeintä taistella vaalilupaustensa toteutumisen puolesta?

Mikäli äänestäjille annettujen lupausten täyttämistä auttaa se, että tekee sopimuksen sopimuksenrikkojan kanssa, se lienee vaalilupausten toteuttamista. Ja mikäli kyseinen sopimuksenrikkoja on rikkonut sopimuksia aiemminkin, niin tuskinpa se isommin hänenkään omaatuntoaan kolkuttaa. Uudenkaupungin politiikassa sopimukset eivät ole pyhiä, ne on tehty rikottaviksi ja niitä rikotaan - ei siis mitään uutta länsirintamalla: MEIL O MERI YHÄ IHAN RANNAS!

9 kommenttia:

 1. Jos Walan annetaan jatkaa edelleen pj:na niin se kertoo Ukin kunnallispoliitikkojen osaamisesta ja halusta vaikuttaa kaupungin asioiden hoitoon jotain sellaista mitä ei soisi näkevän ja kokevan semminkin kun on seurannut kunnan päätäntää yli 30 vuotta. Jotain vikaa on ja pahasti jos tilanne jatkuu edelleen 43-0 tuloksilla.

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynneistä ja hyvästä kommentista! Kyse lienee siitä, mitä on sovittu ja tässä tapauksessa etenkin siitä: VOIKO SOPIMUKSEEN LUOTTAA!

  VastaaPoista
 3. Jos Saamaton ja itseriittoinen Vala jatkaa niin on Ukin demokratia pelimiesten käsissä .Eikö nämä kaksi vuotta osoita että mennään kohti konkurssia.Ei ole demareilla johtajaa joten ohjatkoon kapteeni,valkka karille mennään nään.Senhän näkee jo puosukin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos käynneistä ja osuvasta kommentista! Tuohon ei juuri voi muuta todeta kuin: OLISI TURVALLISEMPAA PÄÄSTÄ RANNALLE KATSELEMAAN LAIVAN KULKUA!

  VastaaPoista
 5. Ei Heikki saamaton ole.Hän on kansan johtaja,Aina oikeassa.Ja vallan hänelle tarjoaa demarit.

  VastaaPoista
 6. Onneksemme kaupungin valahölmöilyä ei käännetä vieraille kielille esim rnglsnniksi.Jos meidän poliittinen sjattelumallimme ja asioiden julkinen hoitaminen tulisi selväksi niin varmAan maailmalla syntyisi ajatus ; ei toi porukka ainakaan autoja osaa tehdä.

  VastaaPoista
 7. Vanha klassinen kysymys.Saako naapurin tontilla louhita ja tehdä sepeliä?Kuka on antanut luvan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos naapuri on antanut luvan tai ei välitä mitä tontilla tehdään niin saa

   Poista
 8. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!