torstai 9. toukokuuta 2019

VALOA PUNAVIHREÄSSÄ HALLITUSTUNNELISSA!

Tuntuu lähinnä kammottavalta, kun ministerikaavailuissa pölähtää esiin Sanna Marin, Antti Kaikkonen tai Pekka Haavisto. Sanna Marinin pinna osoittautui eduskuntavaalitentissä ohueksi ja herkästi katkeavaksi. Marinin puolustama ainoa arvo oli tuolloin ilmastonmuutoksentorjunta. Kun persujen Putkonen alkoi puhumaan työläisten tarpeista, raivostui ja räksytti Marin kuin ärsytetty vesikauhuinen koira. Pirun kiilto silmissä välkkyen ja äänivaroja säästämättä Marin tarjosi kovaa kohtelua niin Putkoselle kuin tapauksen juontajille. Sopi vakavasti pohtia yhteistyö-, keskustelu- ja kuuntelukyvyttömän Marinin sopivuutta ministeriksi.

Kaikkonen osoitti itsekkyyden, rajattoman esilläolointonsa ja itsekontrollin puutteen lähtiessään hänen äärettömän tanssikyvyillään valtakunnallisiin tanssikisoihin munaamaan itsensä. Kun vielä muistetaan miehen toiminta ja tuomio säätiösähläyksessä, ei hänenkään ministeriksi pääsylle löydy muita perusteita, kun kaveruus Sipilän kanssa. Koomisesta parivaljakosta tulee väistämättä mieleen yksinäinen ratsastaja ja hänen ystävänsä Tonto(espanjaksi tyhmä, hölmö) - Kaikkonen on kaksikon Tonto!

Vihreiden ministeripestit ovat osoittautuneet epäonnistuneiksi ja äärettömän kalliiksi niin luonnolle kuin suomalaisille veronmaksajille: Muistakaapa kenen ministerin aikana pistettiin Talvivaara alulle, entä kuka heilui hyväksyvänä ministerinä myytäessä sähköverkkoja kansainvälisille sijoittajille. Onneksi vasemmistoliitossa ministeriehdokkaaksi nousi Merja Kyllönen ja demareissa asiallinen Antti Lindtman ja ulkoministeriksi hyvin passaava Erkki Tuomioja. Itse lisäisin joukkoon vielä Aki Lindenin, hän veisi soten loppuun niin, että lopputulos palvelisi tavallisia suomalaisia!

2 kommenttia:

 1. Hei,
  Oletko liikemies tai nainen? Jos sinulla on taloudellista sotkua tai tarvitset rahaa oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko luottoa velan maksamiseen? Jos sinulla on alhainen luotto-pisteet ja pankki / muut paikalliset rahoituslaitokset joutuvat hankkimaan lainoja? Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, yrittäjyys ja koulutus, velan vakauttaminen, kovan rahan lainat. No, tarvitset lainaa tai rahoitusta jostain syystä. Tarjoamme lainoja, joiden korkotaso on alhainen 2%, ota meihin yhteyttä jatkuvasti sähköpostitse (gonzalezandresloan@gmail.com)

  VastaaPoista
 2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!