sunnuntai 26. toukokuuta 2019

EU-vaalit: HAUTALA - HAKKARAINEN

Valtamedia on markkinoinut Teuvo Hakkaraista negatiivisesti uutisoiden ja aina uudelleen esiin nostaen Hakkaraisen aiempia tempauksia. Varsin usein media muistuttaa Hakkaraisen saamista tuomioista. Kansa sai viime vaaleissa Hakkaraisen mollaamisesta tarpeekseen ja niinpä mies meni heittämällä läpi eduskuntavaaleissa. On varsin mielenkiintoista nähdä, toteutuuko sama kansan valtamediavastainen manipuloinin vastaisuus myös EU-vaaleissa. Jos näin käy voitaneen todeta valtamediamme hölmöyden kääntyneen valtamediaa itseensä vastaan.

Heidi Hautala puolestaan kuuluu valtamedian kovimpiin suosikkeihin. Toisin kuin tapaus Hakkaraisessa, Hautalan toilailuja ei nosteta esiin, vaan häntä markkinoidaan jopa yhtenä vaikutusvaltaisimpana meppinä. Hautalan taustaa voidaan pitää kuitenkin hiukan kyseenalaisena: hänen väitettiin käyttäneen pakolaista kotiremontissa hyväkseen, maksamalla tälle pimeää palkkaa - Hautala joutui ihmeelliseen valoon Finnair-tapauksessa - Hautala joutui jättämään ministerin tehtävät, kun valtion etu omistajana jäi valvomatta - Hautala yhdistettiin myös miesystävänsä taloremonttiin, jota hoiti moottoripyöräkerhon yhtiö, tämän seurauksena Hautala joutui eromaan harmaan talouden vastaisesta ministerityöryhmästä.

Vertailtaessa Hautalan ja Hakkaraisen tempausten uutisointia, osoittaa valtamediamme kiistattomasti puolueellisuutensa. Valtamedian selkeä suosikki vastuulliseen luottamustehtävään on Hautala, vaikka hän on joutunut jättämään luottamustehtäviä mokaustensa vuoksi. Kun valtamedia markkinoi suosikkejaan heidän mokansa unohtaen ja inhokkien taustoja kaivellen ja paisuttaen, voidaan vaalien tulosta pitää median muokkaamana. Koska valtamedian puolueellisuus paistaa räikeästi läpi, saattaa se saada aikaiseksi vastareaktion, jonka seurauksena median manipulointiin kyllästynyt kansa äänestääkin päin vastoin kuin media ohjaa, joten ihan mielenkiinnolla seuraan kamppailua HAUTALA - HAKKARAINEN.

2 kommenttia:

 1. Älä Java Hakkaraista moiti.Mies on aito suomijuntti;ryyppää viinaa,puhuu niitä näitä ja käy naisten kimppuun kuin herjiläinen.Kun häntä moitit niin samalla moitit.koko Suomen urhot.

  VastaaPoista
 2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!