maanantai 6. toukokuuta 2019

HAKKARAINEN HEITTÄMÄLLÄ EU-PARLAMENTTIIN!

Pääkaupunkivetoinen valtamediamme järjesti hölmöyttään Teuvo Hakkaraiselle koko valtakunnan kattavan ilmaisen vaalikampanjan kirjoitellessaan eduskuntavaalien alla miehen vaaliautosta. Saa nähdä pystyykö Hakkarainen höynäyttämään toistamiseen lyhyessä ajassa typerysvetoista valtamediaa ja petaamaan tämän avulla itselleen EU-parlamenttipaikan. Pelkkä mainita miehen tekosista riittää ja kansa äänestää Hakkaraisen Brysseliin ihan mielenkiinnosta ja odottaa: KUINKA ÄIJÄ PÄRJÄÄ BRYSSELISSÄ.

Mikäli Teuvo Hakkarainen murtautuu EU-parlamentin jäseneksi, odotan malttamattomana hänen tempauksiaan ja oivalluksiaan - Hakkarainen tuskin hukkuu parlamentaarikkojen harmaaseen massaan ja valuu mitättömyyteen, kuten tekivät mm. Sarvanmaa, Jaakonsaari ja kumppanit. Haluan myös nähdä valtamedian suhtautumisen, jos Hakkarainen tekee "junkkerit" eli ryhtyy horjuen hipelöimään plus halaamaan kaikkea, mikä liikkuu - myös miehiä. Käsittääkseni tämä vaatisi Hakkaraiselta seksuaalisen käyttäytymisen laajentamista. Mikäli näin käy, minua kiehtoo havainnoida, suhtautuuko mainitussa tapauksessa valtamediamme Hakkaraisen "junkkerointiin" yhtä ymmärtävästi ja selitellen kuin itse Jean-Claude Junckerin horjumiseen, urosten kopeloimiseen ja nuoleskeluun.


Linkki:


Jean-Claude Juncker horjuu, huojuu ja nuolee miekkosia

4 kommenttia:

  1. Harto Forss
    tiistai, 7. toukokuu 2019

    Kh:n kokous 6.5.2019
    K h kokoontui pitkästä aikaa, Väliä taisi olla kuukauden verran. Lista ei ollut siitä huolimatta järisyttävän pitkä. Walalle ja Laaksoselle oli jäänt vapaa päälle ja olivat harvinaisesti poissa. Kokous oli tunnelmaltaan harvinaisen asiallinen ja tulevaisuutta pohtiva. Monesta asiasta keskusteltiin pitkään, mutta muutosesityksiä ei tehty. Keskustelu oli kaupunkia tukevaa.

    Eniten ehkä keskusteltiin viroista ja toimista. Nimikkeiden muutokset eivät suurta hurraata saaneet. Monet nimikkeet johtavat ja harhaan eikä uskottu siihen ettei muutokset aiheuta kustannuksia. Ei varmaan kauaa tarvitse odottaa ekaa palkankorotus esitystä muuttuneesta nimikkeestä johtuen.

    Minua kiinnosti Mältinkallion ja Kaupunginlahden rannan korjauksen saamat rakennusajan pidennykset. Mältinkalliosta tulee paljon kysymyksiä. Kallion mahtava louhinta kiinnostaa. Asun kallionmurskaus aluella joten en ole kiinnittänyt huomiota murskeen määrään. Kerrotaan jopa louhinnan menneen 1-1,5 metriä suunniteltua syvemmälle. Miksi näin ja ja miksi koko alue on louhittu. Mikäli homma jää kesken, alueelle saamme oivan maauimalan. Mikäli jutut pitää paikkaansa niin mursketta tulee myyntiin melkoinen määrä.

    Tontin pinta-ala on 2,7 hehtaaria. Louhinta 1,5 syvemmälle tuottaa n. 40 000m2 kiintona louhetta. Murskattuna siitä tulee n. 100 000 kuutiota. Murske myydään tavallisesti tonneina joten tonneja tulee 200 000 a. n. 7 € tonni. Raaka-aine on ilmaista. Tämä on vain eräs näkemys. Pitänee saada varmoja tietoja. Eilen niitä ei ollut saatavissa. Myöskin tonttia peittänyt maa on huhujen mukaan pääosin myyty. Näin massiivista tontin muutosta ei ole tapahtunut kuin Turun torilla. En ole saanut googlaamalla tarkkaa tietoa rakentajasta. Ullakon kumppaneista löytyy pitkät listat niiden selvitystiloista. Tämä homma pitää selvittää.

    VastaaPoista
  2. Kaupunkia kusetetaan. Eikä edes Harto saa hallituksen pöydässä tietoa. Pimeys vallitsee Uudessakaupungissa.

    VastaaPoista
  3. Hei,
    Oletko liikemies tai nainen? Jos sinulla on taloudellista sotkua tai tarvitset rahaa oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko luottoa velan maksamiseen? Jos sinulla on alhainen luotto-pisteet ja pankki / muut paikalliset rahoituslaitokset joutuvat hankkimaan lainoja? Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, yrittäjyys ja koulutus, velan vakauttaminen, kovan rahan lainat. No, tarvitset lainaa tai rahoitusta jostain syystä. Tarjoamme lainoja, joiden korkotaso on alhainen 2%, ota meihin yhteyttä jatkuvasti sähköpostitse (gonzalezandresloan@gmail.com)

    VastaaPoista
  4. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!