lauantai 25. toukokuuta 2019

HUOMENTA MAAILMANMESTARIT!

Eilinen ja tämä päivä todistavat jääkiekon mahtavan aseman Suomessa. Jokaisessa kuppilassa ja kaupassa, missä satuin piipahtamaan, suomalaiset puhuivat jääkiekosta: MILTEI VAUVASTA VAARIIN ja MAMMASTA MANDOLIINIIN KAIKKI JULISTAUTUIVAT ASIANTUNTIJOIKSI! Koko Suomen kansa keskusteli toistensa kanssa, ulkonäön, aatemaailman tai iän tuomat ennakkoluulot sekä esteet olivat pyyhkäisty pois: JÄÄKIEKKO YHDISTI SUOMEN KANSAN!

Itse muistan ne ajat, kun jääkiekkoa hallitsivat utopistiset toiveet: 1960-luvulla haaveiltiin Neuvostoliiton kaatamisesta, vaikka aina tuli rumasti takkiin. Pikkuhiljaa Suomi murtautui isojen joukkoon ja on ollut jo muutaman kerran suurista suurin. Tie huipulle kävi mutkien ja pettymysten kautta, mutta huipulle päästiin ja pysyvästi. Tuota tiellä ei kuljettu vain maajoukkueen voimin, vaan myös pienemmillä paikkakunnilla tallatiin samalla tietä. HUOMENTA MAAILMANMESTARIT! Vakka-Suomessa KaPa, Lätkä, UJK, Kotkanpojat ja Jyske tarjosivat yhtä ikimuistoisia hetkiä kuin maajoukkue 1995. Muistan ikuisesti KaPan ja Lätkän keskinäiset väännöt täydessä jäähallissa ja UJK:n sinnikkään taistelun ylivoimaisia Kärppiä vastaan. Ne olivat elämyksiä, joita ei voi viedä koskaan pois: KIITOS NÄISTÄ IKIMUISTOISISTA SPEKTAAKKELEISTA!

Jokainen yhdenkin vaihdon pelannut kiekkoilija, pilliin puhaltanut tuomari, huoltaja, peleihin junnuja kuskannut vanhempi, makkaran myyjä, kahvin kaataja ja katsomossa hurrannut joukkueensa kannattaja on osa suomalaisen jääkiekon pitkää kehitystä ja menestystarinaa: JOKAINEN HEISTÄ ON JO NYT MAAILMANMESTARI! Jääkiekko osoittaa hienolla tavalla Suomen kansan kyvyn tehdä utopistisista haaveista totta. Jos tuo LEIJONAHENKI kyettäisiin siirtämään arkeen, politiikkaan, talouteen jne.: SUOMI OLISI AINA SUOMALAISELLE PARAS PLUS TURVALLISIN PAIKKA ELÄÄ JA ASUA

1 kommentti:

 1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!