lauantai 4. toukokuuta 2019

NEUVOSTOLIITON KOHTALO ODOTTAA MEITÄ?


Porukka kilpailutti muutaman miljoonan euron rantaviritelmän, josta ystävällismielinen säätiö kustantaa leijonan osan. Ja johan meni kilpailutus poskelleen: rahapuolesta en tiedä mitään, mutta aikataulu petti pahasti. Julkisuuteen annettiin tieto, ettei urakoija voinut mitään, kun tavarantoimittajat ei saa rakennusmateriaalia rantarakentajille. Julkisuudessa velloneiden arveluiden mukaan tämä selitys kelpasi tilaajalle, joka tyytyy isommin urahtamatta odottamaan.

Rantarakentamisesta tulee mieleen huhut Neuvostoliitosta ja siellä huhujen mukaan vallinneesta mentaliteetista: EI OLE KIIRE, EI HOPPU EIKÄ TYÖN LAADULLAKAAN OLE VÄLIÄ, KUN YHTEISILLÄ RAHOILLA RAKENNETAAN! Kuten Neuvostoliitossa, niin meidänkin rantarakentajien konnuilla, kansan katseet käännetään sirkushuveihin ja jos nekin menevät poskelleen, aina voi kansan katseen kääntää johonkin kivaan kuten riippusänkyihin, puihin ripustettuihin rätteihin ja muuhun halpaan. Kun media hehkuttaa pienen piirin ja heidän tukijoiden toistoilla: UPEETA, VALTAVAA ja KIVAA, saavat, siinä sivussa, miljoonat valua hukkaan kuin paikkakunnan koripallomenestys tai menneen ajan kasvu.

Viimeistään nyt, onnahtavan rantakuvion jälkeen, pitäisi pohtia päättäjien ja toteuttajien kykyä toteuttaa kaupungin historian suurin hanke. Jos ei osata kilpailuttaa yksinkertaista pelkistettyä DDR-tyylistä rantaa, ei tällaiselle porukalle pitäisi antaa mitään kymmenen kertaa suurempaakaan hanketta - EPÄONNISTUMISEN RISKI KASVAA KOHTUUTTOMAN SUUREKSI!

Kun me rehellisesti katsomme päättäjien ja valmistelijoiden murheellisia meriittejä, nostavat ne suurhankeen epäonnistumisen niin suureksi, että eiköhän olisi aika puhaltaa peli poikki ja valita uudet vastuuntuntoiset päättäjät ja tekijät saattamaan kaupunkimme positiiviselle kasvu-uralle. Synkän osaamattomuuden verhon päättäjiemme päälle heittää sekin, etteivät he noteeraa todellisten ammattilaisten T. Varpen tai J. Aaltosen kysymyksiä saati huolta!

Jos asioita hoidetaan neuvostyylillä, voitaisiin ottaa mallia edes neuvostosuunnittelusta: Kartoittaa kaupunkilaisten tarpeet, kaupungin välttämättömät kunnostuskohteet ja uuden rakentamisen tarve. Tältä pohjalta luotaisiin viisivuotissuunnitelma, joka AVOIMESTI KERROTTAISIIN KAUPUNKILAISILLE. Kun näin ei kuitenkaan käy, kiitos itsekkäiden ja tehtäviin sopimattomien vallassa roikkujien, me koemme Neuvostoliiton kohtalon. Ainoa toivomme löytyy kesällä tapahtuvista luottamushenkilöiden vaihdoksista kärkipaikoilla tai siitä, että asiat etenevät niin hitaasti, että nykyiseen valmisteluun pääsee vaikuttamaan tuleva valtuusto!

13 kommenttia:

  1. Näin se on. Osaamattomat ovat päässeet valtaa äänin 43-0.

    VastaaPoista
  2. https://www.uudenkaupunginsanomat.fi/2018/11/vaki-vahenee-mika-neuvoksi/

    Tulossa vielä sihyvero muiden vaktion pakotteiden päälle. 20300 as v 2020. Kuka semmosi suustas päästä? Kaupunk kuihtu vaik mitä rätei ja lumpui roikotettas puis.
    Ugi mikkä poikkeus ol.

    VastaaPoista
  3. Ettei unohdu niin myös 43-0 porukka ja Ukissa asuvat virkamiehet maksavat nopeasti kohoavina veroina huonot eli taloudellisesti järjettömät päätökset. Siksi en ymmärrä tätä Suurta Yksimielisyyttä.
    Ettei unohdu niin vuosi sitten oli tilanne 22-21. Mutta mitä vielä. Wala ja Vainio ovat asemissaan edelleen.
    Mitä tapahtui? Oikeiston nokkahenkilöt heittivät pyyhkeen kehään. Vai löytääkö joku muu paremman syyn?
    Tässä muhii nyt niin iso keitos eli Suurelle Yksimielisyydelle tulee niin kirvelevä hintalappu, että osa valtuutetuista ei pysty edes hahmottelemaan tulevaa.
    Sen nimeksi tulee jo sihyvero. Se on paikallinen. Se pitää sisällään myös tk:n ja a-sairaalan.
    Ei auta enää meille julkisesti tarjoiltava Suuri Sihytys. Päinvastoin. Esimerkkinä tämä edellinen eli mitä uutta hintatietoa ulkopaikkakunnilta sihypuhujiksi tilatut alojensa asiantuntijat ovat tuoneet 43-0 porukalle tai ukilaisille? Mitä muuta näillä puhujilla tavoitellaan kuin sitä, että ulospäin näyttää näennäisen hyvältä. Että hanke on hallinnassa, muka. Se on konsulttien vedossa, oikeasti. 43-0 porukka katsoo hiljaa vierestä. Pelottaa jo oman ohkaisen lompakon puolesta.
    Näin se menee. Ukiin tulee veroja. Sihy, liha, polttomoottori ja ties mitä. Veroja!
    Olkaa tyytyväisiä. Suomen eniten verottavaan kuntaan on entistä haasteellisempaa saada uusia työssäkäyviä veronmaksajia kun kaupungin peruspalveluverkkoa joudutaan ajamaan alas pala palalta.
    Terveydenhoidon ja koulujen etäpisteet keskitetään Ukin keskustaan. Se ajaa paikkakunnan asukkaatkin keskustaan mutta ei Alisenkadun varrelle. Näin kaupunki kehittyy. Väki vähenee ja pidot paranee, vai.
    Miettikää vielä, että mitä tapahtuu jos autotehdas alkaa oikeasti yskiä. Silloin Ukin sosiaalitoimi on lirissä. Tänne kun jää tuolloin aika monta heikostikoulutettua perhettä jumiin.
    Trumpin tulleja, sihyveroa ja lämpimämpiä ilmoja odotetellessa.
    Hallituksen kokoonpanolla ja istumajärjestyksillä ei ole niin väliä juuri nyt.
    Jäähän meille Suuri Yksimielisyys, kasvavat velat, vanheneva ja vähenevä väki, heikkenevät ja katoavat palvelut.
    43-0 takaa tämän pl. Trumpin tullit.

    VastaaPoista
  4. 4.toukokuuta.Täyttä asiaa.Luulisi nyt jonkun tajuavan että mennään päin katastrofia.Asukkaiden tämä kuorma on tulevaisuudessa kannettava.Päättäjät lähtevät muille markkinoille ja antaahan täysi enemmistö luvan tehdä hölmöilyjäkin Niiden tekemisessä pitäisi olla joku peruste.Nyt niitä ei ole.

    VastaaPoista
  5. Vastaisiko joku joka tietää.Suunnitellaanko Ukiin kemikaalivaunujen varastointialuetta.Tuntuu siltä kun Turkukin on myötämielinen ratahankkeeseen.Uudenkaupungin päättäjät.vastarkaa nyt kun olette hankkeessa mukana.

    VastaaPoista
  6. Turhaan odottelet.Asia on salainen kunnes se on valtakunnassa päätettySilloin on jo ukilaisilla löysät housuissa ja asia on loppuun käsitelty.

    VastaaPoista
  7. Kiitos käynneistä ja keskustelusta! Taitaa tämän kylän avoin tiedonvälitys rajoittua Hartoon ja hänen blogiinsa. Ilmeisesti äänin 43-0 päättäjät päättivät päättää päätöksistä tiedottamisen. On varmaankin raskasta istua päätöksenteon ytimessä nykyistä menoa. Varmaankin varsin usein E. Aaltonen, Kangas ja Harto joutuvut puristamaan nyrkkiä taskussaan.

    VastaaPoista
  8. Kun vastuunkantajia myöhemmin etsitään niin harvassa ne ovat.Käy kuten Tontonmäessä jossa kaupunki lahjoitti n 1.5 milj euroa yksityisille ihmisille ja taitamattomuuden alttarille ja lhjottajat istuvat johdossa Vala etunenässä.Olisi sillä rahalla saanut mm sisäurhelutilst.

    VastaaPoista
  9. Turha sitä on enää murehtia.Tehdään halli jossa on seinät leveellä ja katto korkealla.Ja onhan tulossa lämmin kesä.

    VastaaPoista
  10. Mikä on aikataulu Seikowin rappauksella, hinta on jo kolminkertainen alkuperäiseen verrattuna, lisätyölaskut kuitataan .lounaspöydissä.

    VastaaPoista
  11. Ei ihminen pysy vallassa jos ei lounasta nauti.,tosi on.

    VastaaPoista
  12. Hei,
    Oletko liikemies tai nainen? Jos sinulla on taloudellista sotkua tai tarvitset rahaa oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko luottoa velan maksamiseen? Jos sinulla on alhainen luotto-pisteet ja pankki / muut paikalliset rahoituslaitokset joutuvat hankkimaan lainoja? Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, yrittäjyys ja koulutus, velan vakauttaminen, kovan rahan lainat. No, tarvitset lainaa tai rahoitusta jostain syystä. Tarjoamme lainoja, joiden korkotaso on alhainen 2%, ota meihin yhteyttä jatkuvasti sähköpostitse (gonzalezandresloan@gmail.com)

    VastaaPoista
  13. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!