sunnuntai 26. toukokuuta 2019

VENÄJÄN SIJAAN VALTAMEDIA MANIPULOI VAALIKANSAA

Jokainen normaalilla aivotoiminnalla varustettu inehmo hoksaa Venäjän toimineen vähintäänkin hämärästi ja jopa tuomittavasti määrätyissä asioissa. Samoin härskin itsekkäästi toimivat myös USA, Kiina ja EU. Jostain kumman syystä me boikotoimme näistä kansainvälisistä rötöstelijöistä vain Venäjää ja Suomen kannalta äärettömän typerästi. Jokainen vähänkin asioita tunteva ihminen tietää, että Venäjä ei lähde koskaan Krimiltä ja silti me boikotoimme Venäjän siellä oloa. Tämän boikotin ainoa seuraus lienee joku kymmenentuhatta työtöntä Suomessa.

Kun Suomi, jonka naapuri Venäjä on ja jonka kanssa hyvät välit ovat melkoinen mahdollisuus, boikotoi Venäjää, tekee Saksa sinne valtavan autotehtaan. Suoraan sanoen sopii kysyä: Ovatko päättäjämme helvetin tyhmiä vai asettavatko he jonkin periaatteellisen boikotin oman maan edun edelle? Päättäjämme juoksevat julkisen sanan luoman mielikuvan perässä, joka on edennyt jo 1930-luvun aseiden kalistelua pidemmälle eli NATO:n joukot parveilevat Suomen maaperällä Venäjän vastaisella rajalla.

Verrattaessa 1930-luvun suhtautumista itänaapuriin tähän päivään ovat aivan saman tyyliset: Ulkoministeri Erkko ei pitänyt onnetonta naapuriamme ja sen surkeaa armeijaa minkäänlaisena uhkana Suomelle - tänä päivänä kaikilla kanavilla asiantuntijana esiintyvä Aaltola vähättelee Venäjää suurin piirtein samoin sanakääntein. Meidän muutaman tyypin vetämä sisäsiittoinen valtamedia vähät välittää faktoista luodessaan mielikuvaa maailmasta ja oikeasta tavasta vaikuttaa sen kulkuun.

Kun yksi itävaltainen poliitikko munii kännissä ja osoittaa kännissä olevansa venäläisten ostettavissa, leimaa meidän valtamediamme kaikki vapaan oikeiston puolueet Venäjän ostettaviksi. Sen sijaan valtamediamme sopisi kyseenalaistaa meppiemme toiminta EU:ssa, jossa he hyväksyvät Afrikan rannikolla tapahtuvan ryöstökalastuksen, joka sai aikaan valtavan pakolaisaallon Eurooppaan. Samoin valtamediamme voisi ihmetellä, miksei unionin miljardeja pakolaisiin uppoavia euroja käytetä pakolaisuuden syyn poistamiseen vaan esim. Turkin kanssa EU tekee, suomalaismeppien siunauksella, aivan selvää ihmiskauppaa.

Kaikessa yksinkertaisessa yleistyksessään valtamediamme kasvaa päivä päivältä suuremmaksi riskiksi tavalliselle suomalaiselle työläiselle. Media ei ymmärrä Suomen maantieteellisen sijainnin etuja saati rajoitteita. Koomisinta on kuitenkin se, että valtamediamme, joka hehkuttaa tasapuolisuutta ja rehellisyyttä kera avoimen keskustelun, tuomitsee kaikki heidät, jotka esittävät valtamediamme vastaisia faktaesimerkkejä. Kaiken huippuna voidaan pitää sitä, että valtamediamme tuomitsee senkin, jos joku haluaa nostaa muita vaalikeskusteluaiheita esim. ilmastonmuutoksen rinnalle. Suoraan sanoen me ja meidän demokratiamme tarvitsee nykyisen valtamedian sijaan VAPAAN MEDIAN!

2 kommenttia:

  1. Tarvitsemme totisesti median, jonka toimittajilla on jotain tolkkua ja suhteellisuudentajua asioissa, Tampereen yliopiston indoktrinoimien punaviherhössöttäjien asemesta. Pähinta niissä mölöissä on horjumaton usko oman näkemyksen ja aatteen ylivertaisuuteen kanssasuomalaisiin verrattuna. Haistakoot sanonkomä?

    VastaaPoista
  2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!