torstai 9. toukokuuta 2019

9.9 PERÄKONTISTA NOUSEE SIPILÄ JA UUSI PUOLUE

9.9 Sipilä nousee Audin peräkontista uuden puolueen kanssa. Jos näin ei tapahdu, eivät Sipilä ja Kaikkonen saa jatkaa ministereinä. Kaikkien ketkujen keisarina ja kerran peräkontista syntyneen puolueen kätilönä häärinyt Sipilä pelaa vain ja ainoastaan omaan ei keskustan pussiin. Samaa kaliberia edustaa Kaikkonen, jolle keskusta on ainoastaan tie valtaan. Kaikkonen elää nyt elämänsä viimeistä hetkeä, jolloin hän voi päästä ministeriksi.

Vaalien jälkeisellä erolupauksella, joka ajoittuu puoluekokouksen yhteyteen, Sipilä puhui itselleen aikaa ja tuon ajan keskusta kulkee Sipilän vankina. Sipilän luottomiehen Kaikkosen kovat vaatimukset maakuntien huomioimisesta hallitussopimusta tehdessä ovat silkkaa omien sumutusta, jolla hän hakee omien hyväksyntää ja tähtää omaan ministerin salkkuun. Totuus hallituksen käytännön linjasta paljastuu keskustaväelle kesällä ja 7.9.2019 keskustan pitämässä puoluekokouksessa maakuntien väki, joka kavahtaa vihreiden haihatuksia siinä missä perussuomalaisetkin, ottavat vallan ja palauttavat puolueen juurilleen - se tietää hallituksesta lähtöä; Sipilä ja Kaikkonen tarvitsevat uutta puoluetta ja mikäli historia toistaa itseään Audin peräkonttia.

Mikäli Sipilän peräkonttimanööveri ei onnistu, hän lentää ministerin pallilta. Jos keskusta antaa mainitun ketkukaksikon jatkaa toilailujaan keskustan nimissä, tietää se puolueelle katastrofia - kenties 1906 perustetun puoleen häviämistä poliittiselta kartalta. Keskustan jättämän poliittisen tyhjiön täyttävät pääasiassa perussuomalaiset ja osittain kokoomus. Jos keskusta toimii nyt ja syksyllä typerästi, persujen ja kokoomuksen ei tarvitse kuin odottaa seuraavia vaaleja, joiden jälkeen keskusta ei enää koskaan istu hallituksessa!

1 kommentti:

 1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!