keskiviikko 8. toukokuuta 2019

HERRA ARMAHDA: E. KARI teollisuus-, A. KAIKKONEN oikeusministeri...

Miltä tuntuisi ministerilista S. Marin soteministeri, P. Haavisto työministeri, P-P Petelius opetusministeri, A. Kaikkonen oikeusministeri, E. Kari kauppa- ja teollisuusministeri, H al-Taee ulkoministeri, H Hautala maatalousministeri, A-L Jaakonsaari puolustusministeri, T Tuppurainen valtionvarainministeri, T Harakka kultuuriministeri jne......? HERRA ARMAHDA MEITÄ TÄLTÄ SUURELTA KOETTELEMUKSELTA!!!

Kun viimeksi vihreät miehittivät ministeriöitä, syntyi talvivaara, sähköverkot myytiin ulkomaalaisille keinottelijoille, valtionyhtiöt olivat huonolla hoidolla, Helsingin hiilijalanjälki kasvoi, väestön pakkosiirto tuottamattomaan pääkaupunkiseutuun kiihtyi. Ja muistakaa kuinka vihreäministeri kaahasi ökymaasturilla ilmakehää pilaten. HERRA ARMAHDA MEITÄ TÄLTÄ KAIKELTA ETTEI SE TOISTU!

Muistakaa kuinka S. Marin äänesti ikäihmisille entistä vähemmän hoitajamitoitusta Tampereella. Muistakaa, mitä demarit ovat tehneet esim. Uudessakaupungissa! -He eivät ole ainoastaan yksityistäneet vaan jopa kansainvälistäneet julkisia vanhuspalveluita. Uudessakaupungissa demarit istuttivat peräti kansainvälisen pörssiyhtiön paikallisjohtajan kaupunginhallitukseen ja tarjosivat sairaille sairaalaan sänkyjen sijaan puistoihin viritettyjä riippusänkyjä. HERRA ARMAHDA MEITÄ, POISTA ORASTAVAT KOETTELEMUKSET ja anna meille mieluimmin koettelemukseksi HEINÄSIRKKOJA tai SAMMAKOITA!

8 kommenttia:

  1. Herra armahtakoon meitä.Luulisi noin isosta joukosta joku täyspäinenkin löytyä.Onneksi ministerilistaa on alustava.

    VastaaPoista
  2. Javalta pääsi jo sammakko jos toinenkin. Heinäsirkkoja odotellessa ...

    VastaaPoista
  3. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Tiedä sammakoista, mutta jos epäilee väittämiäni Uuudenkaupungin osalta, niin voi vaikkapa varmistaa Lea Myllymäeltä, Marinia koskeva juttu löytyy lehdestä. Eikös heinäsirkat kuulu ravintona vihervasemmistolaiseen monikulttuurisuuteen? Silloin ei puhuta hiilijalanjäljestä, kun kasvatetaan heinäsirkkoja -30 asteen pakkasessa monikultturisten pippaloiden kohokohdaksi!

    VastaaPoista
  4. Hallituksen muodostaja ilmoittaa,ennekuin mitään on sovittu,että lainaa täytyy ottaa.Tarkottaneen sitä että lainaa annetaan perinnöksi kasvavalle nuoruusväestölle.Parin vuoden päästä Kepu ja Orpopoika on taas arvossaan.

    VastaaPoista
  5. Nimetön peruuttaa äskeisen kommentin.Orpopoikaa odotellaan ja Kepusta tulee kepuli jos nyt menee hallitukseen,

    VastaaPoista
  6. Hallituspolitiikka on alkanut.Se on sikäli erikoinen peli ettei siinä ole minkäänlaisia sääntöjä.Kaiken lisäksi siinä saa kampata,purra,valehdella mustamaalat kkanssakilpailijoitaan ja heittää kapuloita rattaisiin tai toisten eteen,Pelin säännöt ovat siitä erikoiset,että tämän kaiken voi tehdä omille pelitovereilleen. Sitkeimmät voittavat. ja saavat äänestäjiltä palkkion muhkean palkan ja merkillisen arvostuksen myötä.

    VastaaPoista
  7. Hei,
    Oletko liikemies tai nainen? Jos sinulla on taloudellista sotkua tai tarvitset rahaa oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko luottoa velan maksamiseen? Jos sinulla on alhainen luotto-pisteet ja pankki / muut paikalliset rahoituslaitokset joutuvat hankkimaan lainoja? Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, yrittäjyys ja koulutus, velan vakauttaminen, kovan rahan lainat. No, tarvitset lainaa tai rahoitusta jostain syystä. Tarjoamme lainoja, joiden korkotaso on alhainen 2%, ota meihin yhteyttä jatkuvasti sähköpostitse (gonzalezandresloan@gmail.com)

    VastaaPoista
  8. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!