lauantai 25. toukokuuta 2019

MONIKULTTUURISUUDEN SIJAAN KULTTUURIEN VAPAUTTA!

Meillä ajetaan monikulttuurisuutta ilman vähäistäkään älyä ja asioihin perehtymistä. Pahimmillaan tämä monikulttuurisuuden suosiminen johtaa erilaisten inhimillisten kärsimysten ja demokratian tuhoutumisen kautta yhteen julmaan kulttuuriin, joka väkivallan voimalla nujertaa kaikki muut kulttuurit alleen. Monikulttuurisuuden sijaan meidän tulisi tähdätä kulttuurien vapauteen.

Kulttuurien vapaus perustuu siihen, että hyväksymme ne kulttuurit, jotka hyväksyvät muiden kulttuurien olemassaolon ja vastaanottaa niiden vaikutukset. Vapaakulttuurisuus rikastuttaa jokaista yhteiskuntaa. Sen myötä saadaan uusia tuulahduksia ruokapöytään, jotkut tykkäävät toisen kulttuurin valmistamista autoista, musiikista, tanssista, peleistä, kirjallisuudesta jne.. Tuskin kenelläkään läskisoosin ystävällä on mitään sitä vastaan, jos naapuri syö kebabia tai pizzaa - tuskin kenelläkään on mitään sitäkään vastaan, että joku tykkää jenkkiautoista, venäläisistä klassikoista tai bongorumpujen soitosta!

Me voimme ottaa ja otamme vaikutteita vapaasti muista kulttuureista. Tämä tapahtuu ilman monikulttuurisuuden hehkutusta ja vaatimusta hyväksyä joku tietty kulttuuri. Kulttuurit rikastuttavat vapaasti toisiaan vain siksi, että ne hyödyttävät ihmisen elämää hänen kulttuuritaustaan riippumatta. Monikulttuurisuuden sijaan meidän tulisi puhua vapaakulttuurisuudesta ja vapaasta kulttuurien vaikutuksesta. Tähän kulttuurien vuorovaikutukseen ovat tervetulleita ne kulttuurit, jotka hyväksyvät muiden kulttuurien tavat ja perinteet. Vapaiden kulttuurien joukkoon emme voi hyväksyä yhtään sellaista porukkaa, jonka opit ja päämäärät kumpuavat pimeältä keskiajalta ja heidän hyväksymä meidän kulttuurimme ainoa tuote ovat ASEET! Aseet, joilla pyritään hävittämään muut kulttuurit!

1 kommentti:

  1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!