perjantai 3. toukokuuta 2019

HAKARISTIN KUNNIA PALAUTETTAVA!

Valtamedian säälittävä sivistymättömyys, kuvottava puolueellisuus ja niistä kumpuava kansan valistaminen saavat jokaisen keskivertosivistyneen tyypin hämilleen. Kun muutamat uusnatsit marssivat hakaristilippuineen ja morkkaavat juutalaisia, aloittaa valtamedia valtavan kauhistelun - VAATIEN JOPA HAKARISTITUNNUKSEN KIELTÄMISTÄ LAILLA! Saman logiikan mukaan valtamedian tulisi tuomita kaikki puheissaan juutalaisia syyttävät hahmot eli jos SDP:n listoille hyväksymä ja kansanedustajaksi päässyt hahmo on julistanut vastaavia rasistisia säkeitä ja homoja mollaavia tekstejä, täytyisi valtamedian, tasapuolisuuden nimissä, vaatia SDP:n tunnuksia hävitettäviksi.

Tasapuolisuuden sijaan valtamediamme käyttää valikoiden mainostamaansa sanavapautta ymmärtäen, paapoen ja säälien demarirasistin homofobisia lausahduksia. Tämä tapahtuu vieläpä sananvapauden juhlistamisen lomassa. Suomen kansa ei tarvitse suojelua hörhöiltä, rasisteilta sun muilta kummajaisilta, jokainen vähänkin asioista ymmärtävä osaa pistää moisten ajatusten julistajat siihen kastiin, mihin he kuuluvat. Jos kansaa sietäisi joltain suojella, löytyy se valtamedian sivistymättömästä ja valtapiirejä tukevasta äärimmäisen häikäilemättömästä kansan manipuloinnista.

Hakaristin tuomitseminen osoittaa valtamedian kärkihemmojen syvääkin syvemmän sivystyksen puutteen ja typeryyden. Kyseessähän on symboli, joka tuhansien vuosien ajan julisti rakkautta ja hedelmällisyyttä jne.. Jos tämä tuotaisiin julki ja hakaristi palautettaisiin alkuperäiseen arvoonsa, menettäisi tunnus nykyisen pahakaikuisen merkityksensä ja hakaristiä kantavat pienen piirin hemmot voisivat valita toisen lipun, jota seurata. Vai joko aikamme rasistit löysivät tunnuksen ja lipun, joka sopii myös valtamedialle ja lukeeko tuossa lipussa SDP?

1 kommentti:

  1. Hei,
    Oletko liikemies tai nainen? Jos sinulla on taloudellista sotkua tai tarvitset rahaa oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko luottoa velan maksamiseen? Jos sinulla on alhainen luotto-pisteet ja pankki / muut paikalliset rahoituslaitokset joutuvat hankkimaan lainoja? Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, yrittäjyys ja koulutus, velan vakauttaminen, kovan rahan lainat. No, tarvitset lainaa tai rahoitusta jostain syystä. Tarjoamme lainoja, joiden korkotaso on alhainen 2%, ota meihin yhteyttä jatkuvasti sähköpostitse (gonzalezandresloan@gmail.com)

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!