tiistai 28. toukokuuta 2019

SUURIN MEDIAKUPLA: Rauhan ja rakkauden EU

EU:ta markkinoidaan jonain ihmeellisenä ikuisen rauhan ja inhimillisyyden takaajana. Jos vähänkin kritisoit EU:ta ja sen liittovaltiokehitystä, sinut todetaan tietämättömäksi väärien tietojen levittäjäksi. Totuus on aivan toisenlainen, sillä EU:n leimaaminen rauhan ja rakkauden takeeksi ja levittäjäksi perustuu totuuden vääristelyyn ja siitä vaikenemiseen.

Totuus EU:sta löytyy esim. amerikkalaisista Vice dokumenteista, joista valtamediamme ei inahdakaan. Tämä runsaasti palkittu dokumenttisarja paljastaa mm. ruotsalaisten harjoittaman ryöstökalastuksen Afrikan rannikolla. EU hyväksyy esim. Espanjan harjoittaman ryöstökalastuksen Afrikan sarven rannikolla. Juuri tämä ryöstökalastus tyhjensi vedet ja sai sikäläiset kalastajat hyökkäämän kalastusaluksia vastaa ja mitä teki EU meidän vihervasemmiston siunauksella? - EU LÄHETTI PAIKALLE SOTALAIVOJA TURVAAMAAN RYÖSTÖKALASTUKSEN JATKUMISEN! Jopa Suomi lähetti sotalaivan paikalle ja käytti miljoonia euroja nälkään nääntyvien kalastajien jahtaamiseen!

EU:n toimet ovat aiheuttaneet pakolaisaallon alun, eikä sitä ole vähentäneet EU-maiden sotiminen IRAK:ssa ja Libyassa, vaan päin vastoin jälkimmäisen hallinnon tuhoaminen ja aukaisi afrikkalaisille pakolaisportit maanosaamme. EU:n suunnalta ei ole tehty ensimmäistäkään aloitetta pakolaisuuden syiden poistamiseksi. Päinvastoin meillä uhotaan monikulttuurisuuden ihanuudesta, jonka alkusyyt perustuvat HÄTÄÄN, KURJUUTEEN ja KUOLEMAAN.

EU kuuluu täysin samaan kastiin kuin Kiina, USA ja Venäjä. Kyseessä on vanhan mantereen rahapiirien etujärjestö, joka toimii alueen taloudelliset edut turvaten. EU vähät välittää sen enempää sinusta, minusta kuin kreikkalaisesta kalastajasta. Muistakaa nyt sekin, että Kreikan pelastaminen oli todellisuudessa saksalaisten, ranskalaisten ja brittien pankkien pelastamista. Kieltämättä Kreikan päättäjät, niin oikeisto kuin vasemmisto, toimivat väärin, mutta EU pisti tavalliset kreikkalaiset maksamaan tästä kovan laskun: IHMISIÄ KUOLI JOPA LÄÄKKEIDEN PUUTTEESEEN!

Jokainen meistä tietää, ettei Venäjän media uutisoi rehellisesti Venäjän toimista eikä USA:n media USA:n kaavailuista ja tempauksista. Sama pätee EU:n valtamedian suhteen: MEILLE MAALAILTU EU:N HARJOITTAMA INHIMILLINEN IHANUUS ON HALPA VALHE. Ennen kuin muodostat mielipiteen yhdestäkään maailman valtaklikistä, kuuntele niiden kilpailijoita ja käytä aivojasi. Tämä pätee myös ja etenkin omaan unioniimme - MAAILMASSA EI OLE HYVIÄ JA PAHOJA KANSOJA, MAAILMASSA ON JOHTAJIA, JOIDEN ITSEKKYYS TEKEE PAHAA MAAILMASSA!


LINKKI:


EU-Japani-USA samassa veneessä

1 kommentti:

  1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!