lauantai 4. toukokuuta 2019

ODOTTAKAA: PERSUT MUODOSTAVAT YKSIN HALLITUKSEN

Rinteen hallitusneuvotteluissa ratkaistaan pitkälti Suomen politiikan tulevaisuus. Jos demareiden vappusatanen toteutetaan niin, että toisaalla nostetaan energian ja elintarvikkeiden hintaa siten, että vappusatasen saajat joutuvat maksamaan siitä pari- kolmesataa, saa suuriosa kansaa tarpeekseen. Tämä tietää manalle menoa niin demareille kuin saman hallitukseen kumppanipuolueille.

Tavallista suomalaista ei lämmitä yhtään eikä köyhyys häviä mihinkään, mikäli rahaa siirretään vasemmasta taskusta oikeaan siten, että osa vähistä siirrettävistä rahoista katoaa byrokratian pyörittämiseen. Suomen monimutkainen verojen, tukien ja tulonsiirtojen hallitsematon sekamelska syö tehottomuudellaan suomalaisten peruspalveluita ja elämisen laatua. Yhteiskunnan sääntöjä ja pykäliä yksinkertaistamalla kykenemme parantamaan tavallisen suomalaisen arkea ratkaisevasti.

Nyt käytävät puheet yritystuista ja yrittämisestä vaikuttavat varsin pinnallisilta. Jos katsomme Sipilän hallituksen ja muutaman sen edeltäjän toimia, meidän pitäisi hoksata näiden toimineen yrittäjien sijaan sijoittajien pussiin. Eihän 1990-luvulla pieni vanhuspalveluja tuottava yritys voinut kohdella asiakkaitaan huonosti, jopa tappaa niitä ja jatkaa toimintaansa anteeksipyynnön jälkeen. Nyt vanhuksia voi kohdella miten tahansa ja johtajat saavat miljoona palkkiot kanavoidessaan yhteiskunnan veroista kupatut voitot paratiisisaarille.

Poliitikkojen puhuessa yrityspolitiikasta ja tehdessä siihen liittyviä päätöksiä, he käytännössä puhuvat sijoittajapolitiikasta tehden päätöksiä, joista hyötyvät sijoittajat ja vieläpä kansainväliset sijoittajat. Näin ovat toimineet viimeiset hallitukset, joiden joukkoon ovat lukeutuneet kaikki valtapuolueet. Mainitun politiikan häviäjiin lukeutuvat suomalaiset yrittäjät, heidän työntekijät sekä edellä mainittujen maksamilla veroilla tuotettujen julkisten palveluiden työntekijät.

Kaikki edellä mainittu jää milloin minkin pintaliitoasian varjoon, viimeksi ja parhaillaan valtamedia ohjaa keskustelun globaaliin ilmastonmuutoksen torjuntaan. Sille Suomi ei voi mitään ja perussuomalaiset ovat avanneet myös kansalaisten silmät näkemään ilmastonmuutosvouhotuksen älyttömyyden ja raskaan hinnan. Mikäli perussuomalaiset jatkavat omalla linjallaan avaten lisää suomalaisen yhteiskunnan ongelmien syitä ja muut puolueet jatkavat pintaliitolinjoillaan, ei perussuomalaisten kasvulle löydy rajoja. Jos nyt ei synny hallitusta ja syksyllä ajaudutaan uusiin vaaleihin, saa perussuomalaiset jälleen tuhdin vaalivoiton. Mikäli hallitus saadaan kasaan ja se jatkaa koko kauden haihattelupolitiikalla, odottaa perussuomalaisia vuosisadan vaalivoitto - EHKÄPÄ SE VOI YKSIN MUODOSTAA HALLITUKSEN!

2 kommenttia:

  1. Hei,
    Oletko liikemies tai nainen? Jos sinulla on taloudellista sotkua tai tarvitset rahaa oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko luottoa velan maksamiseen? Jos sinulla on alhainen luotto-pisteet ja pankki / muut paikalliset rahoituslaitokset joutuvat hankkimaan lainoja? Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, yrittäjyys ja koulutus, velan vakauttaminen, kovan rahan lainat. No, tarvitset lainaa tai rahoitusta jostain syystä. Tarjoamme lainoja, joiden korkotaso on alhainen 2%, ota meihin yhteyttä jatkuvasti sähköpostitse (gonzalezandresloan@gmail.com)

    VastaaPoista
  2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!