sunnuntai 5. toukokuuta 2019

SUOMI KULKEE NEUVOSTOTYYLILLÄ KOHTI ....

Neuvostoliitossa kaikki langat ja päätösvalta keskittyivät Moskovaan ja Kremliin, jossa eliitti teoriapohjalta ratkoi kaiken kansan ongelmia. Nämä suunnitelmatalouden mestarit tekivät viisivuotissuunnitelmia kaiken kansan parhaaksi, mutta etenkin omaksi parhaakseen ja pysyäkseen vallassa. Käytännössä kaikki uudistukset tuomittiin ja jos joku yritti laajentaa sananvapautta, kanavoida kansalle vaikutusmahdollisuutta tai parempia oloja eli ajoi uudistuksia, hän lensi pihalle kuin Nikita Hruštšov konsanaan.

Kansasta välittämättä ja sen työtä härskisti kupaten Moskovan valtaeliitti petasi itselleen ja moskovalaisille muuta maata paremmat elämisen edellytykset: metrot toimivat - yliopistoissa oli joutavia professoreita ja dosentteja niin, että päät kolisivat yhteen - korkeakulttuuri edusti maailman huippua - urheiluun satsattiin - maan liikenne kehitettiin palvelemaan moskovalaisia - valtamedia palveli moskovalaisia ja valtaeliittiä jne..

Neuvostoliiton laajat maakuntien luonnonvaroja riistettiin säälimättä ja maakuntien tuottama kasvu kanavoitiin kustantamaan moskovalaisten tarpeita ja elostelua. Valtaeliitti vähät välitti etäisten neuvostotasavaltojen saasteista tai muista ongelmista. Riitti kun raha virtasi kustantamaan Moskovan ökypiirien elostelun. Nostaakseen kansainvälistä asemaansa Moskovan kerma käytti rahaa mieluimmin jopa ulkomaihin ja ulkomaalaisiin kuin omaan, niska limassa puurtavaan, kansaan: AFGANISTANIN SOTA!

Kaikki tuo sopii hyvin tämän päivän Suomeen: kun pääkaupunkiseudun Stalin jyrähtää, puoluepäättäjät maakunnissa laskevat alleen. Maakunnista vähät välitetään, niihin ei investoida edes sen verran, mitä on välttämätöntä. Ja jos homma menee poskelleen, niin pitäkööt paskansa ja hukkukoot siihen: Muistakaa vihreiden ministerien aikana syntynyt Talvivaara ja muut maamme kaivoshankkeet. Aivan kuten neuvostoliittolaisia, on suomalaisiakin lähetetty kotiin maailman kriisipesäkkeistä kotiin sinkkiarkuissa  vain siksi, että meidän eliittimme voisi patsastella mediassa, nöyränä nyökkäillä ja naureskella isojen poikien vitseille YK:n, EU:n ja nyt jopa NATO:n pöydissä.

Aivan kuten Neuvostoliitossa eilen, meidän päättäjämme eivät tänään hyväksy todellisia taloudellisia realiteetteja tai oman kansantaloutemme kestokykyä. Kemin, 700 milj. euroa vientituloja vuodessa tuottavaa, hanketta vastustetaan pääkaupungissa, mutta samalla ollaan valmiita rakentamaan yli miljardin euron Pisararata saman eliitin asuttamaan mitään tuottamattomaan keskukseen, joka pyörii vieläpä kivihiilellä. Päättäjämme satsaavat ulkomaalaisiin ja pääkaupungin museoihin, kirjastoihin, taidelaitoksiin, urheilupuitteisiin ja pääkaupunkiseudun yliopistoon palkataan jopa rocktähtiä professoriksi mieluimmin kuin investoisimme niiden ihmisten hyvinvointiin, jotka työllään maakunnissa pyörittävät tätä maata - OLEMME TISMALLEEN SAMALLA TIELLÄ KUIN NEUVOSTOLIITTO!

4 kommenttia:

 1. Aamen.

  P.s ja samat Helvetin idiootit ihmettelevät ilmeisen vilpittömän aidosti kun nuoria ei kiinnosta kilin vittua "olla osa Yhteiskuntaa" saati lisääntyä, ja poppoo välttelee työtä ihan...työkseen, ja muutenkin jalkoja lähinnä laahataan notta henkissä pysytään. Eikä mistään tule enää mitään niin tähdellistä uutta / tuottavaa, ja Persut sen kun nousee ja kasvaa.

  Noin tyhmä on siis ihan täysin mahdollista olla ! Hahaa.

  VastaaPoista
 2. Tuossa javan alustuksessa on totuuden siemen. Suomen journalismi on todella ala-arvosta. Kun tietoo saa enemmän täältä tai Harton rustauspalstaltalta.
  -

  VastaaPoista
 3. Hei,
  Oletko liikemies tai nainen? Jos sinulla on taloudellista sotkua tai tarvitset rahaa oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko luottoa velan maksamiseen? Jos sinulla on alhainen luotto-pisteet ja pankki / muut paikalliset rahoituslaitokset joutuvat hankkimaan lainoja? Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, yrittäjyys ja koulutus, velan vakauttaminen, kovan rahan lainat. No, tarvitset lainaa tai rahoitusta jostain syystä. Tarjoamme lainoja, joiden korkotaso on alhainen 2%, ota meihin yhteyttä jatkuvasti sähköpostitse (gonzalezandresloan@gmail.com)

  VastaaPoista
 4. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!