keskiviikko 8. toukokuuta 2019

KAIKKONEN KOIKKELEHTII KESKUSTAN SINISTEN TIELLE

Keskustan päättäviin elimiin ei vaalit ole ehtineet vaikuttaa, vaikka edellisen hallituksen tukimiehet kuten mm Rehula, Tiilikainen saivat kentältä kenkää. Puolueenhuipulla istuvat edelleen "toimituspuheenjohtajan" johdolla sipiläläiset ja siksipä puolue pyörsi ehdottoman einsä hallitukseen menolle. Syy tähän löytyy itsekkäästä raadollisuudesta: NYT TAITAA LÖYTYÄ VIIMEINEN RAKO, JOSTA KAIKKONEN VOI SUJAHTAA MINISTERIKSI! Sipilä on yhä keskusta täysvaltainen puheenjohtaja ja siksi puolue on käytännössä Siplän vanki juurin niin kauan, kun istuu puheenjohtajana.

Tuskinpa Katri Kulmunin tai Hanna Kosonen ja muu maakuntien väki pääsi vielä vaikuttamaan keskustan kiinnostukseen hallitukseen menosta. Jos mainitut edustajat tai heidän hengenheimolaisensa pääsevät ministereiksi, on kehäkolmosen ulkopuolisella Suomella vielä toivoa. Mutta mikäli puolueen valinnat pyörivät Kaikkonen tasolla, ei hyvä heilahda muulle Suomelle ja keskustan tulevaisuudelle. Ehkäpä tähän tulee muutos viimeistään seuraavan keskustan puoluekokouksen myötä ja hallitus kaatuu maakunnan väen äänestäessä totaalisen muutoksen puolueessa.

Sanotaan keskustan pettävän aina. Nyt se petti kahdesti: kuten vaalitulos osoittaa, puolue petti ensin äänestäjänsä ja kuten tämä päivä osoittaa, se petti vaalienjälkeisen lupauksensa jäädä hallituksen ulkopuolelle. Jos keskusta lähtee hallitukseen puolueen kanssa, joka on suoranainen uhka kehäkolmosen ulokopuoliselle Suomelle, ovat sen seuraukset keskustalle kammottavat. Keskustan tie muistuttaa kovasti sinisiä, jonka, kansan kannatuksen menettäneet, tyypit autoilivat jopa takakontissa turvatakseen ministerin paikat. Sinisille kävi kuten kävi. Käykö 1906 perustetulle puolueelle kuin sinisille, hajoaako se vai kutistuuko puolue kadoten lopulta historiaan? Suunta muutokseen nähdään reilun vuoden kuluessa? Keskustan laari vuotaa pahasti ja jyvät vuotavat suoraan persujen laariin!

7 kommenttia:

 1. Noo, eipäs vielä hötkyillä sen hallituksen kanssa. Vastahan ne on neuvottelut alkaneet. Voi olla, että Kepun hallitustaival katkeaa helvetilliseen älämölöön siitä, että puolue, joka sai sataan vuoteen huonoimman vaalituloksensa ja sen seurauksena puheenjohtajansakin erosi, olisi tulevassa hallituksessa! Jotain rajaa sentään härskiydelle. Ja vielä 'rehelliseksi ja taitavaksi tunnettu' nuorisosäätiö-Kaikkonen ministeriksi, ei jumankauta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynneistä ja J.Jörgensenille kommentista! Tuota härskiyttä minä juuri pelkään ja etenkin sitä, että Kaikkonen ja Sipilä ponnahtavat ministereiksi Sanna Marinin ja Emma Karin lisäksi.

  VastaaPoista
 3. Forrsin blogissa
  Kuka on päättänyt? kirjoitti 8.5.2019 klo 18.59
  Tarkastuslautakunnassa on aikaisemmin käyty keskustelua Korihaille maksettavista avustuksista ja mainosmaksuista sekä Korihaitten vuokrista.
  Lautakunnassa käytiin läpi kaupungin ja Korihaitten välistä yhteistyösopimusta, jonka kaupunginhallitus on hyväksynyt. Sopimus koskee kahta pelikautta. Sopimuksen mukainen vuosiavustus on 32.000 euroa. Lisäksi yhdistykselle on maksettu kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntapalveluista valmentaja-avustusta 2.639 euroa ja seurojen perusavustusta 7.637 euroa.
  Kaupunki on lisäksi ostanut Korihaitten otteluissa esitettävien eri mainosvideoitten mainostilaa 4 x 4000 eurolla (kaupunginhallitus, elinkeinopalvelut, tekniset palvelut, U:gin Vesi).
  Päätös:
  Tarkastuslautakunta päätti, että asiasta tehdään erillinen pykälä. Samalla tarkastuslautakunta päätti, että asiaa selvitetään vielä ja siihen palataan myöhemmin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos käynneistä ja kommentista! Taitaa kaupunginhallituksen pöydänympärillä istua ns. kahdella jakkaralla istuvia eli jäävejä, joten asia lienee jo siksi uudelleen käsiteltävä. Jo on tämäkin asia sössitty ikävästi vai...

  VastaaPoista
 5. Keskusta saa maakunnat, Rinne osti keskustan.

  VastaaPoista
 6. Hei,
  Oletko liikemies tai nainen? Jos sinulla on taloudellista sotkua tai tarvitset rahaa oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko luottoa velan maksamiseen? Jos sinulla on alhainen luotto-pisteet ja pankki / muut paikalliset rahoituslaitokset joutuvat hankkimaan lainoja? Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, yrittäjyys ja koulutus, velan vakauttaminen, kovan rahan lainat. No, tarvitset lainaa tai rahoitusta jostain syystä. Tarjoamme lainoja, joiden korkotaso on alhainen 2%, ota meihin yhteyttä jatkuvasti sähköpostitse (gonzalezandresloan@gmail.com)

  VastaaPoista
 7. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!