sunnuntai 19. toukokuuta 2019

ARKKIPIISPAN VIHAPUHEISTA KUOLEMAPUHEISIIN!

Vihapuhe käsite vaikutta hiukan onnahtavalta ja vaikeasti määriteltävältä termiltä. Herättääkö kyseisen termin alle kuuluva puhe vihaa vai sanotaanko kyseiset puheet vihaisten ihmisten suista: siinä pulma. Toisaalta eipä tuollaisen puheen pohdinnalle löydy hyötyjää ellei oteta huomioon toimikuntaa, joka moista pohtii. Onhan aivan selvä asia, että kaikki eivät tykkää kaikesta puheesta, joten aina joku juttu saa jonkin vihaiseksi.

Suurempana ongelmana pidän tuska- ja kuolemapuheita eli tokaisuja, joiden seurauksena sikiää kärsimystä ja kuolemaa. Näin tapahtuu, kun vaillinaisilla tiedoilla varustetut ihmiset vetävät puheidensa voimalla näennäisinhimillistä rooliaan. Aikoinaan Suomeen marssi rajan yli 30 000 vierasmaalaista, nyt osa heistä istuu vankiloissa, myös osa kantaväestöstä on joutunut kokemaan kovia, jopa menettänyt henkensä - TÄTÄKÖ LUVATTIIN NIISSÄ PUHEISSA, JOTKA PIDETTIIN ENNEN VIERASMAALAISTEN. RYNTÄYKSEN SALLIMISTA SUOMEEN!

Mielestäni meidän tulisi keskittyä ungefärin vihapuhetermin sijaan vastuuttomiin valhepuheisiin tai kuolemapuheisiin - puheisiin jotka eivät pidä kutiaan ja joita seuraa tuska ja kuolema. Jos monikulttuurisuuden väärä ihannointi ja siihen utopistinen suhtautuminen perustuu puheisiin, joiden lopputuloksena lapsia raiskataan ja ihmisiä tapetaan, voi nykyisen vihapuhekeskustelun todeta olevan piispavetoista halpaa jeesustelua. Tämän sijaan meidän tulee vaatia puheilta todenperäisyyttä ja asettaa julkisuudenkipeät jeesustelijat, jotka kylvävät puheillaan tuskaa ja kuolemaa, vastuuseen ulostuloistaan.

2 kommenttia:

 1. "piispavetoista halpaa jeesustelua" tuo oli paha. Lisää sitä.

  VastaaPoista
 2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!