lauantai 13. huhtikuuta 2019

KESKUSTAN TAPPIO TURVAA KESKUSTAN TULEVAISUUDEN!

Sipilän uusliberalistinen keskusta karisti puolueen perinteiset alkiolaiset juuret. Niin maaseutu, viljelijät kuin muukin kehäkolmosen ulkopuolinen keskustaväki sai tuta, kun Sipilä alkoi luoda hallitusohjelmaa. Ainoa Sipilän maakuntia palveleva suunnitelma löytyi maakuntamallista ja niiden hallinnosta. Tämäkin paljastui pelkäksi naurettavaksi pelleilyksi, kun selvisi ettei kaavailluille maakunnille annettasi edes verotusoikeutta. Kuvion myötä olisi Suomeen synnytetty uusi virkamiesrälssi.

Sipilä puhuu yrittäjyydestä myönteiseen sävyyn, mutta pääasiassa hänen hallituksensa päätökset ovat hyödyttäneet yrittäjien sijaan sijoittajia ja pääomilla keinottelevia ketkuja. Esimerkiksi voimme ottaa vaikkapa maaseudun taksikuskit. Kuinka monen heistä, joidenkin jo uudistusten vuoksi lopettaneiden yrittäjien, uskot äänestävän keskustaa? -Tuskin ensimmäisenkään! Sipilän korulauseet hellivät koko maatamme, mutta päätökset hyödyttivät vain maamme muutamaa kasvukeskusta. Varsinkin maataloudesta elävät suomalaiset ajautuivat Sipilän hallituksen aikana ahtaammalle kuin koskaan - PELKÄSTÄÄN ETELÄ-POHJANMAALLA NELJÄSOSA TILOISTA HARKITSEE TOIMINTANSA LOPETTAMISTA!

Aivan oma lukunsa Sipilän hallituksen kasaamisessa löytyy henkilövalinnoista: Pekkariset, Kääriäiset ja muut maakuntien vahvat perinteiset keskustavaikuttajat  nuorien hengenheimolaisten kera saivat lentää takariviin, kun Sipilä marssitti hallitukseen nöyriä nuolijoitaan ja täydellisen ufon BERNERIN. Sipilä poltti kaikki sillat uskollisiin keskustan kannattajiin ja vaikuttajiin, joten ei liene ihme, mikäli keskusta saa valleissa takkiinsa niin että roikaa. Aikoinaan Kiviniemi sai kenkää, kun keskustan kannatus putosi 16 prosenttiin, joten aivan samalla tavalla Sipilä lentää nyt keskustan puheenjohtajan pallilta. Sen seurauksena keskustaväki pistää syrjään puolueen Sipiläiset ja palaa aidoille juurilleen. Siinä sivussa keskusta lähtee persujen kanssa hallitukseen - onhan molempien puolueiden kannattajilla samat perusarvot. Tästä taas alkaa keskustaväen paluu puolueen ruotuun!

1 kommentti:

  1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!