keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

NYT VALITAAN SUOMEN KANSANEDUSTAJIA EI ILMASTOHÖRHÖJÄ

Uskon eläkeläisistä löytyvän YLE:n suurimman käyttäjäkunnan. En väitä, että YLE:n tulisi olla ikäihmisten puolestapuhuja, mutta normaalisti palveluntarjoaja noteeraa käyttäjänsä vai voiko joku väittää, että huoltoasemalla täytetään bensiini/dieselauton tankit vedellä, synnytyslaitoksella tarjotaan vauvalle aikuisten arkkua tai hautausliikkeessä ikääntyneelle poisnukkuneelle tarjottaisiin kehtoa. Luulisi jokaisen osakeyhtiön noteeraavan suurimman asiakaskuntansa varsinkin, kun he pulittavat, ehkä pakolla, mutta kumminkin, maksun haluamastaan palvelusta.

Toisin toimii meidän YLE. Kymmenisen vuotta vanhuspalveluilla verovaroja rahastaneet yhtiöt kohtelivat kaltoin asiakkaitaan ja henkilökuntaansa; vaikka some täyttyi karmeista kokemuspohjaisista kertomuksista, ne nousivat valtamediassa esiin vasta muutama kuukausi sitten. Jopa YLE uutisoi vanhusten ja alan työntekijöiden onnettomia oloja. Näytti peräti siltä, että vanhuspalvelut nousevat vaaliteemaksi. Vaan kuinkas kävi? -Vanhukset unohtuivat vaalien lähestyessä ja alkoi faktoja vailla oleva polttomoottorien vaino ja mm. vaatimukset lihan hinnan korotukseen, kun muutama pääkaupunkilainen, tavallisen suomalaisen arjesta totaalisesti vieraantunut toimittaja nosti kaiken keskiöön ILMASTONMUUTOKSEN!

Nyt valitaan Suomen eduskuntaan Suomen kansanedustajia, ei ympäristötyyppejä ilmastokonferensseihin eikä monikulttuurisuuden tai minkään muunkaan huuhaan edustajia vaan: SUOMEN KANSANEDUSTAJIA. Heidän tulee toimia Suomen kansalaisten parhaaksi eikä heittää suomalaisten miljardeja veroeuro maailmalle sillä seurauksella, että tavallisen suomalaisen puute, kurjuus ja kärsimys kasvaa. Etenkin YLE:n, kansan rahoittamana toimijana, tulisi vaalien alla olla kansan asialla ja jakaa faktatietoa niistä ongelmista, jotka koskevat konkreettisesti tavallisia suomalaisia. Jos näitä ongelmia ei nosteta esiin, ei niitä saada koskaan kuntoon. Kannattaa huomioida tämäkin: vaikka Suomessa nostettaisiin kuinka voimakkaasti esille ilmastonmuutos, se ei vaikuta ongelmaan mitenkään.

1 kommentti:

  1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!