perjantai 26. huhtikuuta 2019

RINNE SÖSSII JA SÖSSII: UUDET VAALIT SYKSYLLÄ!

Demarit heiluvat vallanhimoissaan kuin suurin vuohi kukkulan laella, mutta totuus löytyy kannatuksesta: reilu 17 prosenttia eli hiukan enemmän kuin persuilla ja kokoomuksella. Vaalivoittajiksi valtamedian julistamien vihervasemmiston saavutus 76 kansanedustajaa ei riitä mitenkään enemmistöhallituksen muodostamiseen. Eduskuntavaaleissa kyse ei ole missikisoista, jossa joku julistetaan pienellä marginaalilla kauneimmaksi ja kirkkaaksi voittajaksi. Eduskuntavaalien tuloksen pohjalta neuvotellaan enemmistöhallitus, joka tähtää haihattelun sijaan Suomen kansalle parhaan tulevaisuuden turvaamiseen - siinä ei yhden, vähemmistöön jääneen,  toimijan marginaalisella voitolla ole mitään merkitystä.

Jos unohdetaan haihattelu ja teoreettinen maailman pelastaminen ja keskitytään kansalaisia koskeviin käytännön asioihin, löytyvät yhteiset ARVOT ja PÄÄMÄÄRÄT persuilta ja kokoomukselta. Kun Sipilä ja sipiläläiset pistettiin/pistetään syrjään, kuulu perinteinen keskusta persujen ja kokoomuksen kanssa samojen käytännön arvojen peruskatekoriaan. Kun näihin kolmeen, 108 kansanedustajaa, ynnätään kristillisdemokraatit, 5 kansanedustajaa, löytyy vaalitulosta noudattava ja Suomen kansan parhaaksi toimiva 113 kansaedustajan enemmistöhallitus.

Mikäli oikeisto toimii nyt järkevästi, se antaa vihervasemmiston valtamedian tuella jatkaa ilmastonmuutoshössötystään ja hallitusvalmistelujaan niin, että koko kansa kyllästyy moiseen ilmastopaasaamiseen lopullisesti. Kaikki riippuu oikeiston kärsivällisyydestä odottaa Rinteen ja kumppaneiden munimisen jatkumista. Mikäli näin edetään syksyyn asti, alkaa myös viimeistäkin tavallista suomalaista kulkevaista oksettaa vihervasemmiston utopistinen huuhaailmastopolitiikka ja selän kääntäminen kansan todellisille ongelmille plus tarpeille. Mainitun seurauksena edetään väistämättä kohti uusia vaaleja ja sen seurauksena vahvaan ei sosialistiseen hallitukseen joka kykenee turvaamaan tavallisten suomalaisten elämänlaadun ja tulevaisuuden.

6 kommenttia:

  1. Dosentti on unohtanut kuukausipalkkansa maksajan vai mitä mieltä ollaan?

    https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/277764-dosentti-jyrahtaa-persut-maksavat-suomelle-100-miljardia-euroa

    VastaaPoista
  2. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Teoreettisen filosofian dosentti Raatikainen edustaa vihervasemmiston vasemmisttoliittolaista siipeä. Sopi kysyä, mitä tämä filosofian teooreetikko on tullut Suomelle maksamaan ja mitä suomalaiset ovat saaneet vastineeksi po. dosenttiin sijoittamille rahoilleen. Oletko ajanut filosofian dosentin valmistamaa autoa, auraamaa tietä, leipomaa leipää, kasvattamaa ruokaa tai onko filosofian dosentti parantanut lasta, rakentanut taloa jne. jne? Tuskinpa on tehnyt mitän noista, joita tavalliset suomalaiset tekevät vastineeksi lapsuudesta, koulutuksesta, terveydenhoidosta jne.

    VastaaPoista
  3. Näin Helsingissä syödään kasviksia, kauramaitoa ja kuljetaan kimppa-autoilla
    https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006085763.html

    Eipä toimi Ukissa saati muualla Suomessa

    VastaaPoista
  4. Kiitos käynneistä ja kommentista! Mikseivät hae kasviksiaan kävellen tai fillareilla naakunnista tai uimalla Eestistä, vaan käyttävät kuljetuksiin polttomoottoreita? Miksei sapuskaa kuljeteta kivihiilisähköllä toimivilla julkisilla kulkuvälineillä. Minä haen pavut, herneet, maissit ja perunat kävellen takapihalta - eipä toimi Helsingissä!

    VastaaPoista
  5. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!