lauantai 27. huhtikuuta 2019

JO RIITTÄÄ VALTAMEDIAN ILMASTOKOOHOTUS!

Viime viikolla YLE valjasti lapset höpöttämään ilmastonmuutoksesta. He vaativat oikeutta tulevaisuuteen maailmassa, jonka ilmasto ei lämpene kohtuuttomasti. Kauhistelun säestäminä nuoret suuntasivat kaikki ilmastonmuutostoimet aikuisille eli muille - ITSE HE EIVÄT OLLEET VALMIITA NÄYTTÄMÄÄN ESIMERKKIÄ ENSIMMÄISESSÄKÄÄN ILMASTONMUUTOSTA TORJUVASSA ASIASSA! Tältä pohjalta nuorisoa hehkutetaan asioita tiedostavaksi ja vastuulliseksi porukaksi. Todellisuudessa YLE:ssä esiin päässeet nuoret edustavat kuvottavaa itsekkyyttä joka on valmis vaatimaan muilta, mutta ei ole valmis luopumaan itse mistään ilmastomme vuoksi.

Jos julkisuuteen päästetyt nuoret olisivat todella halunneet näyttää muille esimerkkiä, he muihin kohdistuneiden vaatimusten sijaan olisivat esittäneet listan, mistä he itse tulevaisuudesta vastuutakantavina luopuisivat. Mutta näitkö nuorten listaa, asioista, joista he ovat valmiita luopumaan: merkkivaatteista, kännyköistä, tietokoneista, vaikkapa polttomoottorikyydeistä tai kivihiilellä tuotetusta energiasta luopumisesta. Sopii pohtia, mistä esiin nostettujen nuorten toiminnassa on kyse ja mistä heidän itsekeskeinen MINÄ ENSIN, MUUT LUOPUKOOT -ajatusmalli kumpuaa?

Samaan aikaan, kun YLE pohjustaa, yksipuolisella uutisoinnillaan, laajaa energiaverotuksen ja polttoaineiden hinnan nousua se hehkuttaa: LINTSI AUKEAA - LINTSILLÄ ON UUSI VUORISTORATA - KAIKKI LINTSILLE. Jos me inhimillisesti ja syvällisesti etsimme ympäristöpäästöjen vähennysmahdollisuuksia eikö meidän tulisi karsia omaa turhuutta lähimmäisen välttämättömien tarpeiden sijaan? Kun näin ei tapahdu niin eikö valtamedia ja etenkin YLE kasvata ihmisiä itsekkyyteen ja haihatteluun? Ympäristöongelmiin ei haeta toimivia positiivisia ratkaisuja, vaan kaikki kuitataan pintapohdinnalla ja lähimmäisen välttämättömyyttä rokottamalla.

Meillä valtamedia luo Nietzschen määritelmien tyylistä orjamoraalisten laumasielujen ihmismassaa, jossa asioita ei nähdä hyvinä ja huonoina vaan eri vaihtoehtoja kannattavat ihmiset edustavat hyvää ja pahaa - tietenkin valtamedia julistaa tiedotusvoimallaan oman näkemyksensä hyväksi ja vastakkaista näkemystä kannattavat ihmiset pahoiksi. Faktuaalinen totuus on se, että maan suurin ilmasto-ongelma löytyy pääkaupunkiseudulta. Helsinki hallintokeskuksena ja omistajien keskittymänä ei tuota juuri mitään korvaamatonta lisäarvoa Suomelle eikä sen kivihiilivoimalle ei löydy järkevää vaihtoehtoa kymmenessä vuodessa. Siksi tällä hetkellä ainoa toimiva ratkaisu Helsingin aiheuttamien päästöongelmien ratkaisuksi tarjoutuu siellä olevan hallinnon ja muun vastaavan sijoittamisesta sinne, missä energia tuotetaan kestävämmin. Tätä vaihtoehtoa pääkaupunkikeskeinen valtamedia ei tuo koskaan esille. Päin vastoin se kiihdyttää älyttömillä vaateillaan armottomasti saastuttavan pääkaupunkiseudun rakentamista!

Suomalainen ei tieten tahtoen tuhoa luontoa tai ilmakehää. Jokainen kehäkolmosen ulkopuolella kasvanut hoksaa tämän. Tämä tulisi hoksata myös pääkaupunkiseudun pintaliitoporukoissa. Media ja etenkin YLE:n, joka saa pääosan toimintavaroistaan kehäkolmosen ulkopuolelta, tulisi lopettaa jatkuva ilmastomanipulointi ja etenkin polttomoottorivaino, jolle ei löydy faktapohjaisia perusteita vaihtoehtoineen. Erityisen alhaisena pidän nuorten leimaamista laumasieluisiksi ja asioihin perehtymättömiksi ilmastovouhottajiksi. Suurin osa nuoristamme liikkuu luonnossa kotinurkillaan, joten valtamedia saisi päästää heidätkin ääneen.

3 kommenttia:

  1. Nämä koululaiset eivät edes tajua mistä on kyse. Joku taho on vienyt kouluihin tämän uhon ilman käsikirjoituksia. Kadulle mentiin, kun saatiin koulusta vapaata.
    Hulluin näkemäni ilmasto- ohjelma tulee Rinteen demareilta. Vastuullinen poliitikko ei sellaista voisi hyväksyä, koska niin demarit kuin muutkin (vihreitä lukuunottamatta) ovat hyväksyneet hiilinielujen heikentämisen (hakkuut). Työpaikkojen nimissä Keminousee ennen näkemättömään puun silppuamiseen. siksi on mahdotonta kuvitella, että Suomesta tulisi hiilineutraali 2035 mennessä. Perust ei tietenkään tuota hullunkuiviota hyväksy, Kokoomus hyväksyy mitä vaan koska sitä ei tarvitse toteuttaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos käynneistä ja Jormalle kommentista! Kommenttisi innoittia minut uuteen alustukseen!

      Poista
  2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!