keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

VIHREIDEN VASTENMIELINEN ITSEKKYYS

Vihreät haluavat hyvää, mutta heiltä puuttuu vähäisinkin realismi. Maailma ei pyöri siten, että paskomme toistemme komposteihin ja elämme näin syntyvästä lämmöstä. Jostain täytyy tulla sapuska ja jonkun täytyy sapuska kasvattaa, kuljettaa jalostettavaksi, kuljettaa tukkuliikkeeseen ja kuljettaa kauppaan, josta joku kuljettaa sen kotiin nautittavaksi. Tämä kuvio ei toteudu polkupyörillä tai pelkkiä kenkiä kuluttamalla. Ainoaksi vaihtoehdoksi vihreälle pellosta suuhun ja sieltä suolistonkautta kompostiin -kuvion toteuttamiselle jää se, että kaikki muuttavat maalle ja kasvattavat itse ahmimansa ruuan.

Mutta eipä meidän vihreille maaseutu kelpaa. Vihreistä maaseutu jättää kammottavan hiilijalanjäljen ja siksipä jokainen kehäkolmosen ulkopuolella asuva luokitellaan vihreiden mielestä kammottaviksi rikollisiksi. Kaikkien täytyisi vihreiden mielestä muuttaa eko-Helsinkiin. Mutta minkälainen tämä pitkälti vihreiden luoma ekoparatiisi on? Siellä kipataan likaiset lumet teiltä ja tanhuilta puhdistamatta Itämereen ja jos lunta on liikaa, sitä sulatetaan polttoöljyllä. Ja tietenkin energia tuotetaan kivihiilellä. Ovatko vihreät todellisuudessa puuttuneet luomansa paikkakunnan luontoon syöksemiin sateisiin. Eivät ole vähimmässäkään määrin. Vihreät tykkäävät Tanssin talosta, Guggenheimista ja kaikesta ei välttämättömästä plus täysin joutavasta, joka vain kasvattaa heidän ekoparatiisiinsa valtavaa saasteiden suoltamista maahan, veteen ja ilmaan.

Vihreät julistivat ylpeänä, että Helsingissä ei muutamien vuosien kuluttua tuoteta energiaa kivihiilellä vaan biopolttoaineella. Kuvio on täysin utopistinen, sillä kivihiilen korvaaminen hakkeella, puulla tms. on täysin mahdotonta - ajatelkaa sitä rekkarallia ja sitäkin, millä hake tuodaan, jos ei saa käyttää polttomoottori autoja. Ainoa mahdollisuus löytyy ydinvoimasta, mutta sitähän vihreät vastustustavat. Koko vihreäideologia perustuu pienen kuppikunnan haihatteluun, joka pysyy pääkaupunkiseudun pölvästien päässä kuin kuppa Töölössä. Kuinka Suomessa voi asua niin paljon sellaista porukkaa, joka vähät välittää faktoista ja inhimillisyydestä ja mistä he ammentavat elämän apunsa - ostos-tv:stä vai kenties astraltv:stä?

Muistakaapa vihreän ministerin tempaukset, kun hän hyysäsi hengenheimolaistaan, joka teki melkoisesti hallaa valtio-omisteiselle yhtiölle. Samainen vihreä ministeri käytti pimeää pakolaistyövoimaa entratessaan asuntoaan. Yksi vihreä heiluu kuin tohtori, vaikka koulutuksesta kertova titteli päättyy sanaan ylioppilas. Koko vihreiden touhu kuvottaa itsekkäällä vallantavoittelulla, jossa rehellisyydestä ei löydy hitustakaan. Vihreät valitsevat muutaman sanan esim. ilmastonmuutos tai hiilijalanjälki ja niitä sellaisella kiihkolla, että realismi unohtuu. Ja tämähän uppoaa määrätyn maamme kolkan ihmisiin kuin viinipolkijan silsainen jalka rypäletynnyriin.

Suomalaiset ovat vuosisadat eläneet sopusoinnussa luonnon kanssa ja kunnioittaneet ympäristöään. Yksikään suomalainen ei tieten tahtoen tuhoa luontoa. Maakunnissa ei tarvita ohjeita tai keppiä, jotta maakunnissa elettäisiin luontoa tuhoamatta. Kaikkein vähiten ohjeita kannattaa lähettää sieltä, missä vain vihreät sanat ovat oikeaa luonnon huomioimista ja käytännön teot, päätökset ja niistä sikiävät toimet aiheuttavat ääretöntä ympäristön tuhoamista. Vihreiden pitäisi keskittyä aiheuttamansa pääkaupunkimme kammottavaan eko-ongelmaan ja nostaa esille kaksi realistista vaihtoehtoa hiilivoimasta luopumiselle ja ne ovat: YDINVOIMA tai HELSINGIN ALASAJO!

8 kommenttia:

  1. Luuletko Valkonen, että tämmöiset vuodatukset vaikuttavat tippaakaan vihreiden kuplan sisällä marinoituviin, Hyvin Korkeasti Koulutettuihin helsingittäriin. Älä saatana usko! Viisainta niihin on suhtautua kuin Korkeasaaren apinoihin: lievästi huvittavia koheltajia. Persiillehän tavan ihmisten asiat menevät, jos ne vihreistä riippuvat. Se kyllä on nähty riittävän monessa asiassa. No on kai sillä 'maailmanpankin varakuvernööri' ylioppilas Haavistolla kohtalaisen siloteltu supliikki, ja kokouksissa on istuttu miehekkäästi pitkin Afrikkaa ym, mutta missä ovat näytöt mistään todellisista aikaansaamisista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei J.J Haavisto puhui itsensä Suomen ensimmäisen persuministerin avustajaksi. Se on iso Saavutus vihreältä.

      Poista
  2. Valkonen pitäisi saada vetämään vaalitenttejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä jäisi haastateltavilta suunvuoro saamatta.

      Poista
  3. samaa mieltä Vihreästä liitosta. Itse olin 80- luvulla perustamassa Vihreät r.p:tta. Se kuihtui taas mahdottomuuteensa. Ekologia ei oikein aatteena politiikkaan sopinut

    VastaaPoista
  4. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Olen vaalitenttini vetänyt ja parhaiten muista sen tentin, kun nyt istuva presidentti lievästi kimmastui minulle. Hyvät välit jäi hänen kanssaan, Niinistö tarjosi niin Jukka Roosille kuin minullekin Marlborot. Mukavaa aikaa se oli.

    Ei pääkaupunkilaisille saati vihreille voi mitään, heillä on median puolellaan. Eikös se näin ole Jorma: Oli aate tai uskonto kuinka hieno tahansa, aina tulevat ihmiset, ketkä vallanhimossaan pilaavat sen.

    VastaaPoista
  5. Hyvä että joku tuo tämän puolen asiasta esiin.

    VastaaPoista
  6. UKissa ehdolla pahoinpitelystä tuomittu ?

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!