perjantai 12. huhtikuuta 2019

VALTAMEDIA HÖLMÖILI PERSUT KÄRKEEN!

Suomen kansa sai tarpeekseen muutaman pääkaupunkilaisen toimittajan määräämistä vaalilähetysten  painotteista. Hölmöt toimittajat aliarvioivat kansan ja yliarvioivat itsensä plus suosikkinsa. Vaaleista pyrittiin muodostamaan vihervasemmiston menestysmarssi ja tältä näytti vielä marraskuussa. Eikä siitäkään ole kovin runsaasti lurahtanut aikaa, kun vihreät uhosivat nousevansa pääministeripuolueeksi - demareilla tämä vaihe nähtiin vielä helmikuussa. Sopiikin aprikoida syitä, mikä pudotti vihervasemmiston kannatuksen.

Muutama pääkaupunkiseudulla työkseen lymyävä ns. toimittaja päätti eduskuntavaalien teemaksi ilmasto/maahanmuuttovaalit. Vaikka presidentti nosti esiin ulko/turvallisuuspolitiikan puuttumisen vaalikeskusteluista, eivät itseriittoiset toimittaja ottaneet presidentin vihjeestä onkeensa. Tämä ei koske YLE Puheen Politiikka radion vaalitenttejä, jotka häikäisivät tasapuolisudella, kunnon hiostuksella ja käsiteltävien asioiden laajuudella. Annan suuret kiitokset todellisille toimittajille: Linda Pelkonen ja Tapio Pajunen. On todella masentavaa  todeta kuinka näiden osaavien, keskusteluihin valmistuneiden toimittajien laatuohjelma jäi parhaaseen katseluaikaan näytettyjen, pääsääntöisesti aamujuontajavetoisten vaaliohjelmien katveeseen.

Vaaleihin lähdettiin valtamedian valtavalla ilmastohössötyksellä, joka ei päättynyt median kaavailemalla tavalla. Niin persut kuin kokoomus jyräsivät järjestään faktoilla median esittämät utopistiset mielikuvat. Kaikkein noloin ja pinnallisin vaikutelma jäi vaalivetäjien väittämistä: sähköauton puhtaudesta ja polttomoottorien armottomasta saastutuksesta. Kun tätä kiihkoilua jatkettiin lihavero-oivalluksella, alkoi kansan mitta tulla täyteen. Vaalikeskustelussa muiden venkoillessa, selitellessä omia näkemyksiään ja ulvoessa kilpaa toistensa päälle Halla-aho esiintyi rauhallisesti väittämiään faktoilla perustellen. Jopa lopulta Halla-aho sai, muiden keskustelijoiden vaietessa hänen puheenvuoronsa aikana, esittää asiansa  rauhassa.

Loppua kohti edetessä Halla-aho osasi hymyä, letkautuksia ja huumoria lisäämällä voittaa kansan puolelleen. Noloimmin Halla-aholta saivat nenilleen aamutoimittajavetoisen MTV:n vaalikeskustelun juontajat. Luonnollisesti galluppien käänteeseen vaikuttavat SDP:n edustajien surkeus, muistakaa S Marinin raivokohtaus, diplomi-insinööri Sipilän epätoivoinen venkoilu ja ylioppilas Haaviston kuulijoita nuoleskeleva utopioiden esittely. Halla-ahon lisäksi nostan vaalikeskusteluiden menestyjiksi kauppatieteidenmaisteri Sari Essayahn ja valtiotieteiden kandidaatti Li Anderssonin ja ihmettelen, jos heidän puolueensa eivät menesty mielipidetutkimuksia paremmin.

Valtamedian päällepäsmärit lähtivät vaaleihin ylimielisesti mututuntumalla ja sen seurauksena he jakoivat ässät sinne, minne he suunnittelivat antavansa kakkoset. Valtamedian edustajat eivät ymmärtäneet, että somen merkitys kasvaa ja suurin osa kansasta kommentoi, jakaa tietoa ja saa tietoa siellä. Tämä söi etenkin juontajien uskottavuutta osaavina keskustelun vetäjinä. Valtamedian tulisi ymmärtää viimeinkin, vaikka sieltä löytyy monopoli laajoille vaalikeskusteluille, valtamedia ei ole enää monopoliasemassa tiedotuksessa eikä ehdokkaiden menestyksen arvioinneissa. Kansan manipulointi ei enää onnistu asioita vääristelemällä, unohtamalla tai syöttämällä tarkoitushakuisesti valittujen asiantuntijoiden suusta mielipiteitä totuutena. Viimeisen väittämän osoittaa todeksi tapaus Apunen, jonka läpi näkivät tuhannet häntä kuunnelleet ja siitä myös somessa kertoneet kansalaiset!

8 kommenttia:

 1. Halla-aho,taitava vaikenijatKaikki ongelmat poistuvat kun maahanmuutto kielletään.Huipputietäjät tervetulleita.Todellisten ongelmien ratkaisu vaihtoehto:rajat kiinni.Äijä on ulkomaan elävänä oppinut miten kansaa kusetetaan ja tuo nyt oppejaan tänne korpikansan pureskeltavaksi.Pullea kukkaro taskussa ja hyvä vakanssi odottaa suomessa.Se on todettu usein aikaisemminkin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynneistä ja kommentista! Aika näyttää, mikä Halla-aho on miehiään. Hyvin hoiti vaalit, joskin hän saa kiittää mahdollisesti tulevasta menestyksestään valtamediaa. Media toimi hölmöyttään persujen pussiin ja tätä tuki etenkin demareiden ääliömäinen esiintyminen vaalipaneeleissa - DEMARIT OVAT TOTAALISESTI VIERAANTUNEET TAVALLISESTA KANSASTA!

  VastaaPoista
 3. Hyvä analyysi blogin pitäjältä. Valtamedia teki Halla-ahosta ainoan vaihtoehdon perinteiselle politiikalle.

  VastaaPoista
 4. Halla-aho taisi olla filosofian tohtori.
  Yksinkertaisia viestejä kansa ymmärtää. Siinä se on, perussuomalaisuus. Lopputuloksena taas vaalivoitto.

  VastaaPoista
 5. Toimittajien motiivit ihmetytti. Miksi keskityttiin voimakkaasti ilmastonmuutokseen ja koulut ja maan turvallisuus unohtuivat.

  VastaaPoista
 6. Halla-aho seuraa Soinin jälkiä.Suunsoittoa,kaikkien asioden erikoisasiantuntijana esiintymistä ja kansan kosiskelua. Kansalaiset hurmiossa,kaikken alojen taituri on keskuudessamme.Kun joskus joutuu ottamaan vastuun puheistaan on unohduksen paikka ja hyvän vakanssin etsintä käynnissä.Jäljet peloittavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annetaan Halla-aholle mahdollisuus. Minä ainakin teen sen vaalikopissa. Muut puolueiden puheenjohtajat eivät edes luvanneet mitään. Niiltä on turha odottaa muutosta.

   Poista
 7. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!