sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

KAIKKONEN KOIKKELEHTII KESKUSTAN SUOHON

Sipiläläiset Rehula, Tiilikainen jne. saivat lähteä eduskunnasta. Herra eivätkä uskovaiset hylkää omiaan, siksipä Sipilä meni läpi. Muuten Sipilän uusliberalistisen talouspolitiikan keskustalaiset kannattajat saivat kokea kovia menneissä vaaleissa. Jostain kumman syystä em. sipiläläisten porukkaan kuuluva Kaikkonen sai jäädä koikkelehtimaan eduskunnan käytäville ja pyrkii nyt änkeämään itsensä puolueen puheenjohtajaksi.

Alkiolainen keskusta puolusti sosiaalista oikeudenmukaisuutta. Sipilä ei kääntänyt selkäänsä ainoastaan puolueen perinteiselle alkiolaisuudelle, vaan syrjään saivat lentää perinteisiä keskustalaisia arvoja kunnioittaneet Kääriäiset, Pekkariset jne.. Samalla käännettiin selkä maaseudun asukkaille ja pienyrittäjille. Sipilä valitsi ministereiksi lievästi sanottuna outoja nuolijoitaan, joista korkeimmalla liitävä ufo lienee ollut Anne Berner. Tuskin hänen taksiuudistuksensa jälkeensä yksikään maalaistaksi asiakkaineen enää äänesti keskustaa.

Sipilä muokkasi keskustasta yrittäjien ja alkiolaisten arvojen unohtamisen jälkeen sijoittajien ja ökyviranhalijoiden puolueen. Suomen kansa antoi juuriltaan eksyneelle keskustalle kovan tuomion vaaleissa: KESKUSTAN HISTORIAN HUONOIN TULOS 100 VUOTEEN! Jokainen, edes vähäisellä järjellä varustettu, hoksaa, että säilyäkseen keskustan täytyy reivata kurssiaan rajusti pois Pinochetin uusliberalistisesta talouspolitiikasta kohti Alkion korostamaa sosiaalista oikeudenmukaisuutta.

Vaaleissa Katri Kulmuni nosti perinteiset keskustalaiset arvot esiin, korostamalla maakuntia ja sosiaalisotaoikeudenmukaisuutta. Venäjällä opiskellut Kulmuni näkee myös ulkopolitiikan hiukan eri tavoin kuin Sipilän hallituksen ulkoministeri Soini. Kulmunin ainoa munaus tapahtui, kun hän Juhana Vartiaisen kanssa markkinoi sipiläläistä versiota Pinochetin talouspolitiikasta. Mutta sittemmin hän on ottanut etäisyyttä mainitusta sipiläläisyydestä. Kulmuni olisi raikas tuulahdus Suomen politiikkaan ja kasvattaisi nykykeskustan etäisyyttä Sipilä-Berner akselin harha-askeliin.

Ehkä oiva vaihtoehto Kulmunin puheenjohtajuudelle löytyy Savosta. Vaalikeskusteluissa Hanna Kosonen osasi yhdistää savolaisella supliikilla huumorin ja asian, lisäksi hänen arvonsa kumpuavat käytännön realismista. Jos keskustan valinta kuitenkin päätyy sipiläläiseen Antti Kaikkoseen, jonka itsekkyyttä ja itsekriittisyyden puutetta todistavat miehen saama tuomio ja hänen luontaisella notkeudella ynnä tanssiavuillaan osallistuminen valtakunnalliseen tanssikilpailuun. Jos keskusta nostaa Kaikkosen puolueen johtoon, se osoittaa ettei keskustaväki oppinut vaaleista yhtään mitään ja KAIKKOSEN JOHDOLLA KESKUSTA KOIKKELEHTII VIIMEISEN KERRAN SUON SILMÄÄN, JOSTA SE EI ENÄÄ IKINÄ NOUSE!

1 kommentti:

  1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!