perjantai 19. huhtikuuta 2019

Valtamedian lahja: SAITTE PARI BARABBASTA EDUSKUNTAAN!

Pääkaupunkiseudulta voi eduskuntaan ponnahtaa ihan kuka hörhö tahansa oli hän sitten joku kolmannen luokan naamanvääntäjä tahikka muuten vaan täydellä huuhaalla itseään markkinoiva ökyperheen hopealusikka suussa syntynyt Emma tai Kari tai siltä väliltä löytyvä henkilö. Kaikki tämä johtuu valtamedian puolueellisuudesta ja tuloshakuisuudesta. Faktoista ei välitetä, niitä vääristellään ja niistä vaietaan, kun valtamedia manipuloi ihmisiä mielikuviensa ja suosikkiensa taakse. Valheellisella toiminnallaan valtamedia media ei jaa kansalle tietoa eli vie pohjan demokratialta ja vaaleilta.

Valtamedian ammattitaidon, vilpittömyyden ja etenkin laadun kyseenalaistaa surullisesti se, että heidän jahdatessaan Hakkaraisia ja kaivellessaan Halla-ahon tekstejä, vastakkaisen ajatussuunnan tyypeistä tai heidän taustoistaan ei hiiskuta hivenen vertaa. Näin syntyi paradoksi, joka asettaa koko valtamedian rämäkän sotilasnaurun kohteeksi: INHIMILLISYYDELLÄ ja LUONNON SYLEILYLLÄ sekä LÄHIMMÄISEN RAKKAUDELLA VAALEIHIN RATSASTANEIDEN PUOLUEIDEN LISTOILTA RYNNII EDUSKUNTAAN TERRORISMIN HYVÄKSYJIÄ, MARKKINOIJIA ja AVOIMESTI TOIMIVIA RASISTEJA.

Nostakaamme esiin vaikkapa lappalaisia tai vajavaisia ihmisiä pilkkaavat ja heihin naurua kohdistavat tv-sketsit. Niitä saa esittää, kun ne ovat valtamediasta ja stadilasista niin lystiä ja kivaa. Kuvitelkaapa, jos Hakkarainen vetäisi beduiinin vehkeet päälle ja tekisi heistä naurettavia ivan kohteita, johan alkaisi valtamediassa valtava älämölö ja lynkkaus. Petelius puolestaan saa pilkata lappalaisia heikoimmilla lahjoilla elämässä eteneviä. Kaiken huipuksi valtamedia nostaa juuri ennen vaaleja Peteliuksen suuren humanistin ja luomuhepun asemaan. Kiitos kärkimediamme tollot dillet äänestävät hänet eduskuntaan.

Jollain Hussein al-Taeenilla on oikeus olla asioista juuri sitä mieltä, mitä hän sattuu olemaan. Sen sijaan, nyt hänen mielipiteensä tietäessäni, ihmettelen kuinka tämä mies on voinut esiintyä valtamediassa kymmenet kerrat rauhan asioiden erikoisasiantuntija. Saako pääkaupunkiseutuvetoiseen valtamediaan marssia kuka tahansa suureksi tietäjäksi ja mediavaikuttajaksi, kunhan hän edustaa sopivaa tahoa, hän tuntuu kivalta tai on selkeästi vieraan kulttuurin edustajan näköinen. Valtamedian ammattitaidottomuuden vuoksi rohkenen väittää, että aika moni olisi jättänyt äänestämättä Hussein al-Taeenia, jos valtamedia olisi valistanut kansaa miehen näkemyksistä ja ulostuloista hiukan aiemmin.

Ainoastaan MOT-ohjelma on puuttunut Hussein al-Taeenin työnantajan Crisis Management Initiative ry:n simppeliin työnlaatuun. Se että Husseinimme on, maailmankuvansa kera, päässyt moiseen puulaakiin häärimää, kertoo jotain po. lafkan tasosta. Martti Ahtisaaren toimistona kutsutun Crisis Management Initiative ry:n tarkoitusperiin valtamedia voisi perehtyä aivan tosissaan. Nähdäkseni tämän CIM:n ainoa tarkoitus lienee ollut järjestää Ahtisaarelle Nobel palkinto.  Samalla sopii pohtia Ahtisaaren presidenttiyden motiiveja - kuvitteliko hän pääsevänsä siltä jakkaralta YK:n pääsihteeriksi. Joka tapauksessa Ahtisaari oli kallis mies Suomen kansalle ja viimeinkin valtamedia voisi selvittää, mitä mies ja CIM ovat suomalaisille tulleet maksamaan. Viimeistään nyt valtio voisi lopettaa rahan syytämisen CIM:lle ja tutkia löytyykö vastaavankaltaisia rahareikiä muualta.

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!

8 kommenttia:

 1. Olet Java alkanut kiivaaseen tempoon kirjoitella alustuksia. Niitä on mukava lukea vaikka ei kaikesta olekaan samaa mieltä. Ajatukset herää.

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynneistä ja Hartolle kiitos kommentista! Luppoaikana tulee kaikentyylistä rustattua. Se, että emme ole samaa mieltä kaikista asioista, ei ole haitannut välejämme - päin vastoin siitä on syntynyt keskustelua!

  VastaaPoista
 3. Uki today
  Sihy osin salataan, tk uutispimennossa, maksajat faktisesti vähenevät per vuosi . Lopputulos, että Ukin veronmaksajat maksaa tämän salauksen ja pimennon tuskaisen nopeasti pakkokorotettuina veroina. Kahden vuoden päästä korotukset alkavat.
  V. 2021 0.5vero%yksikön korotus.
  Sama jatkuu kolmesta viiteen vuotta. Mahdollisesti 0.5%yksikön korotus ei edes riitä.
  Kuka tätä prosessia ohjaa ja johtaa?
  Ennuste ei todellakaan ole positiivinen.
  Hyvää pääsiäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän Jaanakin muuttaa Helsinkiin.

   Poista
  2. Toivottavasti muuttaa pysyvästi.

   Poista
 4. Kenestä tulee sitten uusi valtuuston pj? Walastako?

  VastaaPoista
 5. Hessu on hyvä vaihtoehto Vasamalle.

  VastaaPoista
 6. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!