maanantai 8. huhtikuuta 2019

ÄÄNIVYÖRY VOI VIEDÄ VALLAN ÄÄNIHARAVALTA

Suuri äänimäärä saattaa aiheuttaa harmia ja viedä valtaa ja keskeisen paikan ääniharavalta. Turun SDP:n listoista löytyy yksi ehdokas, joka ylittää selkeästi puolueen listan punaharmaan massan. Korostan Aki Lindenin osaamista sote-sektorilla. Hän loi mm. omalääkärimallin ja kykeni edistämään työurallaan suomalaista terveydenhuoltoa. Tekojen lisäksi Linden kykenee tarjoamaan toimivan ratkaisun sote-ongelmaan, jota eduskunta ei tunnu saavan kuntoon millään eikä milloinkaan.

Tekojensa ja suunnitelmiensa seurauksena Aki Linden tulee saamaan valtavan äänisaaliin, sillä häntä äänestävät muutkin kuin demarit. Mitä ilmeisimmin hän yllättää äänimäärällään ja sen seurauksena Linden vetää perässään jopa kaksi tai kolme perusdemaria eduskuntaan. Siksipä Linden saattaa jäädä puolueen sisäisessä vallan/paikkajaossa omien ääniensä jyräämäksi ja pahimmillaan varsin vallattomaksi.

Vaalien jälkeen puolueissa johtajat ja heidän esikuntansa tekevät päätökset. Tuolloin ratkaisevassa asemaan nousevat lojaalisuus johtajille, puoluemeriitit ja puolueen sisäiset suhteet, joten vaaleissa saatujen äänimäärien painoarvo putoaa ja paikat jaetaan läpimenneiden enemmistöpäätöksellä. Tämä harmaa enemmistö pitää puolueen johdon puolta jo siitä syystä, että toisin toimiessaan heillä ei olisi enää tulevaisuutta puolueessa. Jos ääniharava lukeutuu ensimmäisen kauden kansanedustajiin, putoaa hänen puolueen sisäinen statuksensa edelleenTuntuu tylyltä, mutta näin se menee: Pahimmillaan ääniharava saattaa vetää jopa kaksi ehdokasta Arkadianmäelle ja nämä kaksi kansanedustajaa pitävät huolen siitä, että puolueen johto hyötyy ääniharavan äänistä eikä ääniharava itse.

6 kommenttia:

 1. Näin tapahtuu monissa puoleissa kunnissakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynneistä ja Hartolle kommentista! Taisit olla sinä se ääniharava?

   Poista
 2. Jep. Ja kaiken tän päälle miehellä on oikeus nostaa täysi eläke silloinkin jos pääsee eduskuntaan.

  VastaaPoista
 3. Aki Linden on yhden asian ehdokas

  VastaaPoista
 4. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Aki Linden on yhden ison asian ehdokas, jonka hän myös hallitsee. Kokonaan toinen juttu lienee se , pääseekö hän hoitamaan hallitsemaansa sektoria. Saattaa käydä niin, että hänen perässään eduskuntaan vetämät punaharmaat demarit vievät tehtävät. Siinä pohtimista Lindenin äänestäjille: Viekö Lindenille annettu ääni häneltä juuri sen homman, minkä hän hallitsee?

  VastaaPoista
 5. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!