lauantai 20. huhtikuuta 2019

YLE VALEHTELI JA VAIKENI DEMARIEN EDUKSI



YLE:n näkyvin osa käänsi vaalikeskustelut demarien kannalta turvallisimpaan suuntaan eli ilmastohuuhaahan: globaaliin asiaan, johon Suomi voi vaikuttaa globaalisti ainoastaan veron ja taksojen korotuksin: ajamalla puhtaan teollisuustuotantomme maihin, jossa vastaava tuotanto saa saastuttaa enemmän. SDP on kuntatasolla ajanut jo vuosikaudet julkisten palveluiden yksityistämisen lisäksi peräti kansainvälistämistä. Jos mammuttiyritysten onnettomasti toteuttamat, tuskaa plus kuolemaa tuottaneet vanhuspalvelut olisivat pysyneet lööpeissä ja joutuneet mediassa perusteellisen tarkastelun kohteeksi sekä jatkuneet aina vaaleihin, olisi tämä tiennyt romahdusta demareille.

Vanhuspalvelu keskustelu päättyi näkyvässä YLE:ssä hoitajamitoitukseen, jossa kokoomuksen Orposta tehtiin pahis ja demarien Marinista hyvis. Orpo halusi ikäihmisten hoitajia asiakkaiden tarvitseman määrän, Marin puolestaan vaati jokaiseen palveluyksikköön 0,7 hoitajaa per asukki. Somessa jopa Soininvaara puolusti Orpoa julkisesti, sillä onhan aivan selvä, että po. sektorin hoidokkien hoitotarve vaihtelee melkoisesti ja onhan typerää tuhlausta, jos jossain kymmen hyväkuntoisen ikäihmisen yksikössä istuu seitsemän hoitajan pokeriringissä kahvia hörppien vain siksi, että laki määrää heidät kököttämään samaan kiinteistöön kymmenen asiakkaan kanssa vailla mitään tekemistä.

Sanna Marin kannatti suurieleisesti hoitajamitoituksen nostamista YLE:n tarjoamissa puitteissa, mutta Tampereen valtuustossa hän vastusti hoitajamitoituksen nostamista. Tämän suomalaisille uutisoivat mm. Iltalehti ja Uusi Suomi, mutta YLE lopetti vanhuspalvelukeskustelun kertomatta Marinin toimintaa kuntatasolla jatkaen ilmastohössötyksellä vaaleihin asti ja jatkaen sitä vieläkin. Jos YLE olisi hiukankin uutisoinut demaripäättäjien toimia kunnissa ja kaupungeissa, puolueen kannatuksen rupsahduksen suuruus olisi moninkertaistunut. Esim. Uudessakaupungissa demarit istuttivat kaupunginhallitukseen demarin, joka toimi vanhuspalveluja tarjoavan pörssiyhtiön paikallisena johtajana. Uudenkaupungin demarit kannattavat yksimielisesti hallituksessa ja valtuustossa elinkaarimallia eli kaupungin työntekijöiden pistämistä kilometritehtaalle.


Ainoastaan YLE PUHEEN vaalitentissä Rinne joutui koville selittäessään lihaveromöläytystään. Näkyvässä YLE:ssä Rinne pääsi pälkähästä ja sai selitellä ummet lammet. Jos tuolloin Rinnettä olisi painostettu kertomaan, eniten seuratussa vaalimediassa, ettei hänen lihaveronsa koske vain lihaa, vaan kaikkien elintarvikkeiden hintaa tullaan korottamaan, niin kuinka moni olisi äänestänyt demareita? Kun mainittuun lisätään demarien kannattamat energian/polttoaineiden hinnankorotukset, joiden vaikutuksia äänestäjille ei selvitetty, olisi sekin vaikuttanut demarien vaalisaalispottia pienentävästi.

Miksi YLE toimi näin avoimesti demarien eteen vaaliaiheita valikoiden, laskelmoiden ja unohtaen demareiden vaalimenestyksen kannalta sopivia asioita? Löytyykö selitys demari Tampereen demariyliopistosta, jonne nimitettiin työelämäprofessoriksi välittömästi eduskuntavaalien jälkeen näkyvän YLE:n näkyvä vaalitenttien suunnittelija ja vetäjä Olli Seuri. En lähde syyttelemään, mutta epäilen juttujen juonta ja asioiden taustoja: Olisiko demarien kannatus romahtanut, muutamassa kuukaudessa nykyistä enemmän ilman YLE:n vaalilinjavalintoja ja olisiko silloin valittu Tampereen yliopistoon työelämäprofessoriksi joku....

LINKIT:

Sanna Marin ja hoitajamitoitus 

Olli Seuri Tampereen yliopistoon 

3 kommenttia:

  1. Eihän se sitä tarkoita tuo 0,7 hoitajamitoitus, että kymmentä hoidettavaa kohti on minään vuorokauden ajankohtana kaikki 7 hoitajaa yhtaikaa paikalla. Todennäköinen hoitajien lukumäärä on päivällä 3, illalla 3, ja yöllä 1 ( tai 4 - 2 - 1).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos käynneistä ja Koskelalle tarkennuksesta! Pahoittelen, jos ymmmärsitte väärin, en tarkoittanut, että korttiringissä istuttaisiin 24/7 seitsemän hoitajan voimin kymmentä asukasta kohden.

      Poista
  2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!