keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

PELASTAAKO KOKOOMUS SUOMEN PUNAVIHREÄLTÄ HELVETILTÄ

Oikeisto voitti vaalit selkeästi saaden 124 eduskuntapaikkaa, vihervasemmiston saaliiksi jäi 76 kansanedustajaa. Väittämä, jonka mukaan vasemmisto voitti vaalit, leijailee yli kaiken matemaattisen ajattelun ja järkipähkäilyn. Vihervasemmisto piti hyvin palloa hallussa: Viime vuonna vihreät uhosivat pääsevänsä pääministeripuolueeksi, samaa julisti Rinne vielä joulukuussa ja valkkasi mieleisiään hallituspuolueita demarien kavereiksi - Tämä tapahtui galluppien näyttäessä demareille miltei 25 prosentin kannatusta. Suoraan sanoen: vihervasemmiston tavoite, enemmistö eduskunnassa, katosi kuin pallo kärkipotkun seurauksena ilmastoon.

Valtamedia nosti ilmastonmuutoksen vaaliteemaksi ja teki sen kertomatta asioiden taustoja ja totuutta: Höpötetään kivihiilestä, mutta ei kerrota miksi ja missä kivihiilellä tuotetaan energiaa: Jos Suomen vihreät eivät olisi vastustaneet menneitä kymmeniä vuosia ydinvoimaa ja turvautuneet kivihiileen, ei koko kivihiilikeskustelua käytäisi. Nyt massamme toimisi lukuisia ydinvoimaloita, nykyisen kivihiilivoiman sijaan. Vihreät, vasemmistoliitto ja demarit vihaavat polttomoottori autoja ja niitä täytyisi verottaa rajusti ja puolueet ovatpa jopa kieltämässä polttomoottorit. Mikseivät demarit, vasemmistoliitto ja vihreät vaadi vastaavasti Helsinkiä tyhjennettäväksi ja sikäläisiä muuttamaan niille kulmakunnille, jossa energia tuotetaan puhtaasti? Ja entäpä totuus soista ja turpeesta? Suomen turpeesta poltetaan enää murto-osa - jatkuvasti kasvava määrä turpeesta myydään maailmalle kasvialustoiksi eli pieniksi hiilinieluiksi.

Nyt äänestetyn eduskunnan selkeä enemmistö markkinoi vaalikeskusteluissa käytännönläheistä järjenjuoksua  ja tämä enemmistö sai vaaleissa ruhtinaallisen voiton 124 kansanedustajaa. Kansa on  puhunut, joten pulinat pois. Rinne voisi uhota ja jakaa ministerisalkkuja, jos hän edustaisi eduskunnan enemmistöä, mutta näinhän ei ole. Vaikka valtamedia jatkaa yhä ilmastovouhotustaan, kansa sanoi sanottavansa. Tuloksellla 124-76 järki, kansan etu ja Suomen hyvä tulevaisuus voitti haihattelun eli polttoaineen hinnankorotukset, ruuan hinnankorotukset jne.. Kun Sipilä lähtee läiskimään ja Kulmunin puheista voi päätellä keskustan palanneen järkilinjoille eli tavallisen suomalaisen edunajajaksi, jää kaikki viimekädessä  kiinni kokoomuksesta. Kokoomus ratkaisee Suomen tulevaisuuden: Hukummeko haihattelun seurauksena vai jatkammeko järjen ääntä kuunnelle Suomen kansan etua puolustaen ja vaalitulosta 124-76 kunnioittaen.

4 kommenttia:

  1. Kokoomus ei pelastanut edes Javaa.

    VastaaPoista
  2. Näin se voisi mennä, mutta kun Orpokin höpisee noista erilaista arvoista. Omat arvot ovat olleet lähinnä köyhien ja vanhyusten kyykyttäminen. Mutta joka tapauksessa kaikki kallistuu, jos mennään vihervasemmiston perässä... Sitran malli ei käytännössä edes toimni - energia ja kuljetukset ovat ensimmäisenä tulilinjalla hiilineutraalissa ajattelussa.

    VastaaPoista
  3. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Odotan pelastusta hierman ylempää kuin kokoomukselta, mutta se siitä. Orpon asemai ei liene kovinkaan vahva kokoomuksella. Hän häärii lähinnä Vapaavuoren, Lepomäen ja puolanjuutailaisen Zyskowiczin nissepoikana. Toisaalta tältä pohjalta saattaisi odottaa veljeilyä helsinkikeskeiseen punaviheriäiseen suuntaan. Jos kokoomus lähtee punavihreiden takuumieheksi oli sille annettu ääni takuu ääni, joka vahvistaa tulonsiirtojen maakunnista pääkaupunkiseudulle kasvavan entisestään. Koskahan demarit, vassarit ja vihreät esittävät autojen valmistuksen Suomessa kieltävää lakia ja lähteekö kokoomus siihen mukaan?

    VastaaPoista
  4. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!