torstai 18. huhtikuuta 2019

SUOMEN TYHMIMMÄT ÄÄNESTÄJÄT LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ!

Vihervasemmisto markkinoi vaaleissa jämäkkää polttomoottorien kieltoa. Jokaisen sopisi pohtia tällaisen päätöksen konkreettisia vaikutuksia. Käytännössä tämä lopettaisi kaikki teolliset investoinnit Suomeen siitä yksinkertaisesta syystä, että ilmastoomme liittyy olennaisesti talvi ja kylmyys sekä pitkät välimatkat ja kuljetukset. Jos Suomi julistetaan polttomoottorivapaaksi maaksi, ei lihan syöntiä tarvitse rajoittaa erillisverolla. Syy tähän on kovin yksinkertainen: KENELLÄKÄÄN EI OLE ENÄÄ VARAA SYÖDÄ LIHAA EIKÄ SITÄ VOIDA KULJETTAA MIHINKÄÄN. Jos jotain lohduttaa, niin siinä sivussa tuottamattoman ja muuta maata törkeästi siivestävän pääkaupunkiseudun juppiloiset kärsivät ja kuolevat nälkään ja kylmyyteen!

Meillä äänestetään mielikuvien eikä faktojen mukaan ja tästä johtuen esim. Uudessakaupungissa vihervasemmistoa äänestäneet äänestivät käytännössä autotehtaan loppumisen ja alasajon puolesta vai luuleeko joku, että polttomoottoriautotehdasta tarvitaan sen jälkeen, kun polttomoottorit on kielletty. Tyhmyydessään uusikaupunkilaiset vihervasemmiston äänestäjät päihittävät jopa pääkaupungin älykääpiöt: Uusikaupunkilaiset vihervasemmistolaiset syleilevät koko maailmaa hiilineutraaleilla haihattelutavoitteillaan, mutta, kuten historia osoittaa, naapurikaupungin asukkien laitilalaisten kanssa he eivät halua olla missään tekemisissä ja tarjota heille mitään hyvää. Ainoastaan Johannes Yrttiaho vas. ei lukeudu mainittuun vihervasemmistolaisten haihattelijoiden massaan, joten häntä äänestäneet eivät tarvitse synninpäästöä!

5 kommenttia:

 1. Tämä on vähän parempi väri kyllä. Kiitos kai sitten :) !

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynneistä ja kiitoksesta! Kivaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Hyvä Java, juuri noin. Ja hyvää pääsiäisen aikaa, vai pitäiskö sanoa pässiäis... helvetinmoisen kuusen olitte kaataneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynneistä ja Jormalle kommentista! Olihan tuo melkoinen kuusi ja ihan terve puu, mutta kaatui onneksi oikeaan suuntaan - oli sinne hiukan jo alkuaankin kenossa ja menossa! Jormalle ja kaikille muillekin kivaa pääsiäistä!

   Poista
 4. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!