tiistai 9. huhtikuuta 2019

KESÄKSI TILATTU KYMENIÄMILJOONIA PAKOLAISIA?

Muammar Gaddaf varoitti aikoinaan länttä siitä, että Libya on portti, joka kiinni pysyessään pitää Ateenan, Rooman ja Pariisin kadut vapaina afrikkalaista pakolaisista. Gaddafin puheille naurettiin ja niinpä maaliskuun lopulla 2011 sotilaat Yhdysvalloista, Ranskasta, Britanniasta, Kanadasta ja Italiasta tukivat libyalaisia kapinallisia aloittaen hyökkäyksen Libyan hallituksen joukkoja vastaan. Myöhemmin tälle taistelutatamille saatiin skandinaavista väriä, kun Tanska ja Norja liittyivät NATO-veljiensä rintamaan. Epäinhimillisen Gaddafin päivät päättyivät 20. lokakuuta 2011. Tuolloin, lännen tukemat, Gaddafin pidättäjät työnsivät tikarin miehen ahteriin, hakkasivat ja potkivat Gaddafia, kunnes joku armahti presidentin ampumalla häntä päähän.

Kukaan ei välitä tai muista hirmuhallitsija Gaddafin kohtaloa, mutta hänen ennustuksensa kävi toteen. Länsimaiden Libyaan kohdistuneen inhimillisyyden palautuksen seurauksena Eurooppaan saapui valtava pakolaisten aalto. Suomea ei voi tapahtuneesta syyttää, mutta muistakaa, että edustajamme istuivat jo tuolloin muutamissa päättävissä pöydissä, jonne poliitikkomme ovat aina himoinneet. Mikseivät poliitikkomme tokaisseet mitään NATO-kumppani kokouksissa, YK:ssa, EU-pöydissä tai edes Pohjoismaiden neuvostossa opastaneet Tanskaa ja Norjaa! Aikaa oli ja on yhä!

NATO piti yhdessä EU-maiden kanssa pystyssä Libyan uutta "sivistynyttä" nukkehallitusta, mutta siinä kaikki. Miksemme puolittaneet kehitysapurahoja lännessä ja rakentaneet Libyaan keskitysleirien sijaan koulutuskeskuksia, joissa valmistuu sairaanhoitajia, lääkäreitä, putkiasentajia jne.? Jos olisimme luoneet tällaisen systeemin, Libya olisi rauhoittunut ja koulutuskeskuksista olisi syntynyt inhimillisiä ja viihtyisiä tiedon keitaita, jotka olisivat vetäneet nykyiset pakolaisia puoleensa. Mutta toisin kävi, EU, NATO tai YK ei välittänyt libyalaisista tai sen kautta vaeltaneista ihmisistä pätkääkään. Lännen päättäjiä kiinnosti vain halpa öljy.

Vieläkään yksikään valtio tai niiden poliitikko ei ole antanut ajatustakaan pakolaisuuden alkusyiden torjumiselle: Koulutukselle ja perusedellytyksille rakentaa toimiva, turvallinen yhteiskunta viemään perusteet pakolaisuuden perustalta. Päin vastoin me kiihdytämme pakolaisuutta höpinällä monikulttuurisuudesta. Ensimmäinen palvelus pakolaisille tarjoutuisi siitä, että lopettaisimme höpinät monikulttuurisesta ihanuudesta, sillä, kuten kaikki ovat voineet uutisista nähdä: MEIDÄN MONIKULTTUURISUUS SYNTYY IHMISTEN PUUTTEESTA, KURJUUDESTA, HÄDÄSTÄ, TUSKASTA JA KUOLEMASTA!

Viimeistään nyt soisi hälytyskellojen soivan Libyan suhteen ja aseiden sijaan sinne tulisi viedä inhimillisyyttä ja järkeä. Jos nyt, tumput suorassa ja halvan öljyn toivossa, odotamme ja katselemme kuinka Libyan nykyisen sisällissodan käy ja kaikki päättyy ennakoituun kaaokseen, on piru irti. Tällä erää noilta nurkilta ei lähde muutamia miljoonia vaan pahimmillaan Libyasta lähtee ja sen läpi vaeltaa kymmeniä miljoonia pakolaisia kohti Eurooppaa. Luonnollisesti meidän tulee turvata omat rajamme, mutta inhimillisyyden nimissä meidän tulee satsata sydämellä ja järjellä kaikki toimemme pakolaisuuden alkusyiden poistamiseen. On inhimillisempää ja taloudellisempaa opettaa ihmiset elämään keskenään ja kouluttaa heidät toimimaan yhteiskunnassa, joka pitää itsensä päällä, kuin markkinoida täällä utopioita monikulttuurista ihanuudesta!

4 kommenttia:

  1. Taidetaan siellä Libyassa nyt sytetellä uudestaan arabikevään liekkejä joka lähtee käsistä. Muistetaan että Libyan naapurimaassa Algeriassakin miljoonat nuoret miehet ovat olleet aktiivisia jo kuukausia. Sielläkään yhteiskunta ei toimi. Ei tässä kovin hyvää ennustetta voi povata tuleville kuukausille eli tuleeko taas pakolaisvyöry Eurooppaan?

    VastaaPoista
  2. Yhdessäkään vaalikeskustelussa ei puhuta pakolaisuuden syiden poistamisesta. Libyan sodasta ja pakolaisista aiheutuneet kuluut täytyy maksattaa sinne höykänneillä mailla.

    VastaaPoista
  3. Libyassa itsessään on noin 4 miljoonaa asukasta, eli se ei sinänsä ole ongelma, mutta mustat afrikkalaiset ovat.
    He eivät liiku mihinkään ilman että joku ulkopuolinen taho (=kansainvälinen juutalaisuus) heidän liikkumistaan rahoittaa ja heidät vieläpä Euroopassa maihin päästää. Ainankin tällä hetkellä Italian hallitus ei päästä veneilijöitä maihin.

    VastaaPoista
  4. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!