torstai 18. huhtikuuta 2019

VIHREÄT PELASTIVAT SUOMEN KILPAILUKYVYN

Saamme kiittää, Sipilän hallituksen sijaan, vihreästi tuumivia poliitikkoja Suomen noususta lamasta. Tarkemmin katsoen kiitokset täytyy suunnata Saksan vihreähenkisille päättäjille, jotka saivat Saksan luopumaan ydinvoimasta. Saksan teollisuus reagoi päätökseen, jonka seurauksena maan ydinvoimaloita ryhdyttiin sulkemaan ja viimeinenkin suljetaan vuonna 2022. Tämä tiesi tuulivoiman ja kivihiilivoiman lisääntymistä Saksassa ja esim. auto- ja telakkateollisuuden siirtymistä muualle. Suomi sai siinä sivussa MB:n valmistuksen ja lähes 4 000 vientiteollisuuden perustyöpaikkaa Uuteenkaupunkiin ja Meyerin telakan Turkuun.

Nyt Saksan teollisuus yskii jälleen ja seurauksena maahan kohdistuvat talousennusteet näyttävät synkiltä. Saksan viimeisten ydinvoimaloiden alasajo tapahtuu kolmen vuoden kuluttua ja tämän lisäksi Saksa pyrkii luopumaan kivihiilivoimasta. Saksalaiset laskevat pitkälle tuulivoiman eli tuurivoiman varaan, mutta maan teollisuus pelkää tyveniä päiviä ja siirtää teollisuutta muualle. Mikäli tuleva Suomen hallitusohjelma noudattaa vihervasemmistolaista haihattelua, ei maamme hyödy Saksan utopistisesta energiapolitiikasta. Päin vastoin, jos kiellämme polttomoottorit vuoteen 2030, saamme varautua autoteollisuuden, telakoiden ja jopa metsäteollisuutemme siirtymiseen realistisen ympäristöpolitiikan maihin.

Suomi noudattaa kaikkia USA:sta ja EU:sta tulevia vaatimuksia äärimmäisen nöyrästi. Koskivatpa nämä sitten kauppapolitiikkaa tai ilmastovaatimuksia. Tuntuu vähintään surulliselta, kun Suomi, joka kärsii eniten Venäjän vastaisista EU:n luomista pakotteista, osallistuu niihin tunnon tarkasti, mutta samalla unionimaa Saksa rakentaa miljardeilla kaasuputkea Venäjältä ja kaiken kukkuraksi muutama viikko sitten itse Putin vihki Moskovan lähelle Mercedes Benzin uuden huippumodernin autotehtaan. Pitäisiköhän meidänkin nojata realismiin ja vihreiden sijaan uskoa Jon Nietosta: TALVI ON TULOSSA JA SE, ETTÄ HERÄÄ KASAKAN NAURUUN EI PAHEMMIN LÄMMITÄ!

3 kommenttia:

 1. Rinne Sdp puhuu jatkuvasti haastatteluissa arvoista. Kas tässä on uuden demkansanedustan arvot jota hän nyt pyytää anteeksi

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006077868.html

  VastaaPoista
 2. Tässä linkissä täydennystä demedustajan arvolausuntoihin. Alkaa olla demareilla nyt arvot kohdallaan tai sitten ei
  https://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2019/a/981bedfa-21bf-47a4-92de-45ba01bc0518

  VastaaPoista
 3. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!