maanantai 1. elokuuta 2022

EI ÄÄRIOIKEISTON, VAAN TAVALLISEN KANSAN KAPINA

On käsittämätöntä sotkea tämän hetken tyytymättömyys ja siitä kumpuava päättäjiin kohdistuva kritiikki äärioikeistolaiseksi. Nyt kyse ei ole mistään peloista, jotain epämääräistä ajatussuuntaa kohtaan, vaan kyseessä on huoli tavallisen kansan selviämisestä tulevan talven pakkasten yli ja henkilöautolla liikkumisen hinnasta älyttömän korkeiden polttoainen kustannusten vuoksi.


Lähes kaikkialla muualla liikehditään. Tyytymättömyys päättäjiin leviää voimakkaasti esim. Hollannissa ja Kanadassa. Muistatte keltaliivit Ranskassa, heidän massiivinen toiminta pakotti Ranskan hallitusta huomioimaan tavallisen kansan paremmin. Meillä media puolestaan pitkälti vaikenee Euroopan ja sen ulkopuolisen maailman liikehdinnästä. Vaikeneminen maailman tämän sortin menosta antaa hallituksellemme mahdollisuuden riistää tavallista kulkevaista kahta rajummin. Kaikkialla muualla EU:ssa on tultu tavallista kansaa vastaan polttoaineiden tai elintarvikkeiden hinnassa, mutta ei meillä.

No, onhan meilläkin huomioitu kansaneläkkeiden muutaman prosentin inflaatiokorotus, joka tekee esim. muutaman euron kohotuksen sadan euron suuruiseen kansaneläkkeen kuukausimaksuun. Kyse on siis lähes säälittävästä pelleilystä. Ja jos sitä oikeaa oikeistoa etsitään, voiko olla mitään oikeistolaisempaa kuin hallitus, jonka pääministeri edustaa äärioikeistolaista Bilderberg-ryhmää

On täysin posketonta sotkea tämän päivän, maan ja omasta tulevaisuudestaan huolissa olevat, ihmiset johonkin 1920-luvun tietämillä heiluneeseen äärioikeistoon. Tietääkseni, yksikään tavallinen kansalainen ei ole hyökännyt Venäjälle tai vaatinut siltä alueluovutuksia, kuten 1920-luvun Suomen äärioikeisto teki. Kyseessä on härski tavallisen kansalaisen aliarviointi, jonka taustalla piilee oikeutuksen antaminen hallitukselle, jotta se voi jatkaa häikäilemätöntä toimintaansa maan pienen kellokaseliitin etujen turvaamiseksi.

Vihjeeksi voin antaa, että olkaapa tarkkoja, kun luette tekstiä, niin tekstin ohella arvioikaa myös sen kirjoittajaa. Kavahtakaa aina anonyymeja mielipidejohtajia. Heillä on joko ketun häntä kainalossa tai maksaja taustalla. Suomen valtaeliitti ja sitä suojeleva valtamedia hyötyvät selkeästi tilanteesta, jossa tavallinen suomalainen antaa mukisematta riistää itseään.


LINKIT:


1 kommentti:

  1. Mistä kirjoitit on perustavanlaatuisia asioita. Joko olet saanut avointa ryhmää kokoon? Ilmoita tiedät kyllä kenelle.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!