lauantai 13. elokuuta 2022

VIHREÄ KIVIHIILIUTOPIA - HELSINKI

Helsingin hiilijalanjälki on musta kuin helvetissä kolttosiaan juonivan pirun sielu. Siltä kulmakunnalta tulee neuvoja muualle Suomeen, kuinka meidän tulee elää, mutta oma eläminen onkin sitten ihan toinen juttu. Pääkaupunki seutu lämpiää ja saa energiaa venäläisestä kivihiilestä. Mutta entä Porin kivihiilivoimala, miksei se pyöri ja tuota energiaa Lounais-Suomeen ja laske maamme todella kalliin sähkön hintaa?


Valtamediamme tuomitsee, jos joku yksittäinen ja köyhä rajaseudun asukas hakee halpaa polttoainetta Venäjältä, mutta samaan aikaan hänen sähkö Bemarinsa, skuuttinsa, Kiasmansa, oopperansa, teatterinsa, museonsa, huvipuistonsa ja kaikki muukin muun Suomen kansan rahoittaman turhuuden energia mätetään Venäjältä tulleesta kivihiilikasasta. Valtamediamme, jonka ulostulokulttuurista vastaa muutama henkilö, on käsittämättömän naiivi ja häikäilemättömän yksipuolinen. Vihreys ei ole parempaa elinympäristöön pyrkivä aate, vaan pienen piirin keppihevonen, jolla pidetään oma elintaso julkean korkeana muun, oikeaa työtä tekevän, Suomen kustannuksella.

Kannattaa pitää mielessä, että Lounais-Suomi on ensinnäkin Suomen vilja-aitta ja toiseksi vientiteollisuuden tyyssija Suomen suurimpine vientitehtaineen plus telakoineen. On siis kohtuutonta, jos Porin, muutama vuosi sitten uusittua, kivihiilivoimalaa ei oteta käyttöön ja turvaamaan Suomen ruokahuolto ja vientiteollisuuden kohtuullishintaisella energialla. Tämä sopisi pääministerimmekin hoksata, ennen kuin länttää reikäisissä farkuissa hautuvan ahterinsa, ilmastoidun virka-BMW:n viilennetylle takapenkille ja matkaa Lounais-Suomeen ilkamoimaan - LOUNAIS-SUOMI ON MUUTAKIN KUIN RUISROCK!

Lounais-Suomen rooli vastaa hyvin muun Suomen roolia, sekin elättää mustassa pääkaupungissa lymyäviä itsekkäistä synkkäsieluisia hallintopiruja. Kysehän on siitä, että saastaisen kivihiilipyhättömme elämä helpottuu sitä todennäköisemmin, mitä enemmän sähkö maksaa. Pääkaupunkiin kerätyt verot lurahtavat vai voitko edes kuvitella, että korkean sähkön hinnasta hyötyisi Kintauden, Panelian, Kalannin tai Karigasniemen asukas. Ei, he eivät hyödy, kun he tankkaavat autoaan tai napsauttavat sähkön päälle, hallituksemme antaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteeseen 140 miljoonaa euroa yhteisestä kukkarostamme ryöstettyä rahaa.

Suomen asukkaista neljämiljoonaa pitää majaansa pääkaupunkiseudun ulkopuolella, he ovat kuin aatelisaikojen talonpoikia, joiden työn tulos ryöstetään pienen, mitään perushyödyllistä tekevän, pääkaupunkilaisen valtaeliitin ilojen ja riemujen takaamiseksi. Niin Lapin metsurin kuin rannikon kalastajan terveyspalveluista karsitaan, jotta mainittu ökyporsastelijoiden joukko saa jatkaa hunajaista loisimistaan muiden kustannuksella. Tämä on väärin vai äänestitkö sinä "Lintsin" tai Korkeasaaren sillan kehittämisen puolesta vai halusitko turvata vaaliuurnilla oman kulmakuntasi tulevaisuuden?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!