lauantai 6. elokuuta 2022

VALTAMEDIAN LEMMIKKI: ELOKAPINA!

Harva pieni poppoo saa niin paljon huomiota valtakunnan ykkösmedioissa kuin Elokapina ryhmä. Jos sama kohtelu pätisi tasapuolisesti, niin jokainen muutaman kymmenen tyypin joukkio mielipiteineen pääsisi näyttävästi julkisuuteen. Valtamedia huomio olisi perusteltua, mikäli Elokapinan ulostulot olisivat niin nerokkaita, jotta yhteiskuntamme saisi niistä jotain lisäarvoa tai ne synnyttäisivät suurta yhteishenkeä. Julma totuus on kuitenkin se, ettei po. ryhmä ole koskaan esittänyt mitään uutta saati rakentavaa. Kyse on enemmänkin toiminnasta, joka ärsyttää valtaväestöä ja masinoi aikaiseksi vastareaktioita.


Mielestäni Elokapinan koko toiminta perustuu häikäilemättömään itsekkyyteen ja suvaitsemattomuuteen. Minusta on tuomittavaa mennä pilaamaan kymmenientuhansien rallinystävien nautintoa sabotoimalla tapahtumaa ja kertomalla heille yksipuolisesti jotain näkemystä, mikä ei sisällä mitään uutta. Eihän ateistitkaan mene kirkkoon kiroilemaan jumalanpalveluksen aikana tai homot hyökkää heteroiden häihin tuomitsemaan toimitusta vähemmistöt unohtavaksi vähemmistöjen sortamiseksi.

Elokapinan huomioarvo perustuu kohtuuttomaan julkisuuteen, jonka se on saanut pääkaupunkivetoiselta valtamedialta. Kuuluuko Elokapina joukkoon valtamediaa lähellä olevia henkilöitä - lapsia tai vastaavia? Nyt voidaan kysyä valtamedian vastuuta, kun Elokapinan toiminta ulottuu kehäkolmosen ulkopuolelle ei siihen osaan Suomea, joka pitää Suomen viennin ja ruokahuollon kuosissa. Mielestäni Elokapinan toiminta voitaisiin rajoittaa, kivihiilienergialla elävälle plus mitään tuottamattomalle pääkaupunkiseudulle. Samalla jokaisen meistä tulisi pohtia suhtautumistamme pääkaupunkivetoiseen valtamediaan: Onko järkeä maksaa siitä, että lukee Google kääntäjällä käännettyjä juttuja valtamediasta, kun samat jutut voi kääntää itse ja lukea ne kokonaisina plus muokkaamattomina!

1 kommentti:

  1. Elokapina on vihreiden natsipaskojen tukema terroristijärjestö.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!