lauantai 13. elokuuta 2022

STADILAINEN PIENENNÄ HIILIJALANJÄLKEÄ MAAKUNNAN VINKEIN!



Jotenkin minusta tuntuu, että kehäkolmosen ulkopuolisia asukkeja pidetään idiootteina, kun meille jaetaan pääkaupungista ohjeita jopa SUIHKUSSA KÄYNNISTÄ. Jos käyt 5 minuutin suihkussa, siitä tulee säästöä. Itse olen, kiitos armeijan oppinut peseytymään suihkussa kolmessa minuutissa, mutta ehkäpä minun täytyy maksimoida säästöt siirtymällä 5 minuutin suihkuihin. Ja jos käyn kymmenen kertaa viiden minuutin suihkussa, on stadialaisen teorian mukaan saavutettu säästö kymmenkertainen. Mikäli kuivaan itseni viritetyllä hiustenkuivaajalla voin kasvattaa suihkusäästöjen tehokkuutta huomattavasti, kun aikaa ei mene kuivattelemiseen.

Entä, jos me täältä maakunnista jakaisimme ohjeita stadiin? Kuinka olisi tällainen säästö: Sulkekaa se "Lintsi", koko kombinaatti on mitään tuottamaton energia syöppö ja vieläpä supersuuri sellainen. Päästäkää. eläinten vankilanne,Korkeasaaren asukit luontoon, jotta ne voivat elää vapaasti siellä, missä niiden kuuluu oleskella ilman, että ne kasvattavat meidän hiilijalanjälkeämme. Ottakaa mallia intialaisista guruista, jotka pystyvät hallitsemaan keuhkojen käyttöä ja hengittäkää vain toiselle keuhkolla, silloin uloshengitetty hiilidioksidi romahtaa määrältään radikaalisti. Tulkaa hakemaan ruokanne kehäkolmosen ulkopuolelta ja pienennätte meidän hiilijalanjälkeämme. Tietenkin, jos haluatte poistaa kokonaan tämän osa-alueen hiilijalanjäljen, niin kuolkaa nälkään.

Viimeinen vinkki täältä Kalannin syvistä metsistä lähtee kiitokseksi plus tunnustukseksi pääkaupunkiseudun korkeasti koulutetulle pataljoonalle, johon kuuluvat kulmakunnan professorit ja dosentit. Olemme huisin otettuja, kun olette ottaneet huoleksenne maakuntien ihmisten suihkussa käymisen. Tässä toimituksessa lopputuloksella eli hygienialla ei ole niinkään väliä, kunhan tulee päästösäästöjä. Meidän vinkkimme on ja lahjamme on 50 prosenttisesti hyödynnetty wc-paperi - käyttäkää te se toinen puhdas puoli!

1 kommentti:

  1. napakka kirjoitus. pitäisi lähettää ohisalolle.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!