perjantai 26. elokuuta 2022

MARINILLE ANSAITTU TYÖ JA RAUHA!

Pääministerimme on joutunut melkoiseen pyöritykseen. Aiemmin häntä suojellut ja hyysännyt valtamedia on kääntynyt Marinia vastaan. Kuten yleensä niin nytkin valtamedia unohti olennaisen. Sen sijaan, että media keskittyy Mariniin joraamisvideoihin eli henkilökohtaiseen elämään, tulisi sen keskittyä po. naisen soveltuvuuteen valtakunnan ykkösnaiseksi. Mikäli hänen yksityisyyteen puututaan, ei tule keskittyä juhlimiseen, se lienee kaikkien oikeus. Mielestäni nyt sopisi kääntää katseet hänen kykyynsä toimia äitinä. Onhan Marinin lapsi ihminen ja hän tarvitsee elämäänsä lämpöä, iloa, valoa, hauskuutta ja äidinrakkautta.


Jos äiti asettaa oman ilonpidon ja julkkisten ahterin nuolemisen oman lapsen kanssa vietetyn ajan edelle, tämä osoittanee kiistatta sen, ettei kyseisestä ihmisestä ole myöskään yhteiskunnallisesti vastuulliseen tehtävään. Miestä joka, joka vain juhlii itsekkäästi, käy festareilla ja käyttää rahansa plus aikansa äärimmäisen itsekkääksi kutsutaan Peter Paniksi, pojaksi joka ei kasva koskaan aikuiseksi. Nähdäkseni pääministerillämme on selkeästikin sama ongelma - hän on äärimmäisen itsekäs teinityylinen bilehirmu, jonka näkemys elämän valosta ja ilosta on itsekeskeinen ja minä, minä -henkinen. 

Marin on viime päivinä osoittautunut vääräksi henkilöksi pääministerin tehtävään. He ketkä hänet tuohon asemaan nostivat, voivat nyt etsiä pääministeriksi uutta henkilöä. Heikoksi naiseksi Marin on kestänyt jo aivan liikaa kohtuuttomia paineita. On aika etsiä Marinille uusi puuha eikä synnyttää lisää paineita, jotka jäävät pääministerille ikuiseksi riesaksi ja muistutukseksi siitä, ettei hänestä ollutkaan tuohon hommaan. Jos Marin kuitenkin jatkaa tehtävässään, on pääministerin valtaoikeuksia kyettävä nopeasti jakamaan muille ministereille. Ja mikä tärkeintä, aivan ensimmäiseksi Marinin lapselle täytyy taata turvallinen lapsuus ja normaalin äidin normaali äidinrakkaus - HÄNKIN ON IHMINEN!

4 kommenttia:

  1. Marin voi jatkossa syödä koiranpaskaa tienreunoista 9:n euron päiväkorvauksella.Se on sopiva toimi hänen kyvyilleen.

    VastaaPoista
  2. Nyt on paljastunut, ettei Sanna Marinin tytär edes ollut mukana vanhempien Italian luksusmatkalla. Kaksi ystäväpariskuntaa oli mukana, mutta omalle pienelle tyttärelle ei löytynyt sijaa luksushotellisssa.

    Sanna Marin kasvoi lespoperheessä, eikä mennyt edes isänsä hautajaisiin. Kylmä kuin lahna.

    VastaaPoista
  3. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Olen kanssanne samaa mieltä, Marin ei sovi pääministeriksi ja tuskin suoriutuu äidin tehtävistäkään. Kuten Nils -Aslak toteaa, hän on vinoon menneen kasvatuksen tulos ja kylmä kuin jäätynyt lahna, joskin itsekäämpi!

    VastaaPoista
  4. Uutissuomalainen: Marinin toiminnasta tehty jo lähes 40 kantelua oikeuskanslerille ja oikeusasiamiehelle
    https://ls24.fi/uutiset/uutissuomalainen-marinin-toiminnasta-tehty-jo-lahes-40-kantelua-oikeuskanslerille-ja-oikeusasiamiehelle-1

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!