perjantai 19. elokuuta 2022

MARIN - NÄIN SELITTELIJÄSTÄ VOITTAJAKSI

Aiemmin Marin esiintyi julkisissa keskusteluissa ärtyneenä vastailijana, kenen paras puolustus oli hyökkäys. Hän pisti sanavalmiudellaan toimittajat ruotuun mm. aamiaiskohun yhteydessä. Ottamalla selkeän yliotteen pääkaupunkiseudun toimittajista Marin alisti valtamedian puolelleen. Bilekohun aikana tilanne on kääntynyt aivan toiseksi, Marinista on tullut epävarma selittelijä. Live-nauhoituksessa hän muistuttaa, epävarmaa ja olemukseltaan syyllistä, teinityttöä, joka on jäänyt äidilleen kiinni ensimmäisestä kännäämisestä.


Osa suomalaisista ei hyväksy tyyliä, jolla somessa käydään Marinin kimppuun. Hän saa nykyisen bilekohupainostuksen seurauksena runsaasti säälipisteitä ja paljon sympatiaa kansalta, mutta samalla Marinista tulee julkisuudessa säälittävä reppana eikä reppana voi, eteenkään tällaisina aikoina, johtaa maatamme, joka maailman melskeessä, ajautuu ongelmasta toiseen ja kohta kolmanteen. Epätoivoisilla ja samanlaisina toistuvilla bileselittelyillään Marin osoittaa yhä selvemmin olevansa täysin väärä nainen pääministerin vaativaan tehtävään.

Some ja valtamedia vaativat Marinilta pääministerin tehtävien hoitoa, joten miksei hän tee sitä? Jos Marin tulisi nyt julkisuteen vahvana naisena tarjoamalla ratkaisun kansalaisia vaivaamaan energiaongelmaan ja sote sotkuihin, hän ottaisi välittömästi tahtipuikon käteensä ja johtaisi mediaorkesteria, kuten aiemmin. Pääministerillä on massiivinen liuta asiansa osaavia avustajia, joten kansalle kelpaavien ratkaisujen löytymisessä ei luulisi olevan vaikeutta. Jos näin ei tapahdu nopeasti, vajoaa Marin sähäkästi niin syvään kuoppaan, josta ei ole enää nousemista. Maassa, jossa valtamedia on aina lopuksi voittajan puolella, ei yksinkertaisesti pärjää pääministerinä, mikäli ei kykene johtamaan mediaa vahvalla otteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!