maanantai 30. syyskuuta 2019

KERETTILÄIN INKVISIITTORI GRETA THUNBERG!

Vaatimukset luonnon huomioimisesta normaalin elonvainioiden kyntämisessä sisältyy jokaisen ihmisen normaaliin järjenjuoksuun. Kukaan ei pyri tieten tahtoen tuhoamaan omaa tai muiden elinympäristöä, vai tiedättekö jonkun lähimmäisen, jonka tavoitteisiin kuuluu luonnon tietoinen tuhoaminen? Greta Thunberg joutui julistuksineen ikävään rakoon, jonka valtamedia ilmastovouhotuksessaan piilotti seuraajiltaan. Tulevaisuudessa, kun julkinen sana avaa silmänsä ja kertoo totuuden, Greta Thunberg sijoitetaan samaan kategoriaan kuin inkvisiittorit. Tämä sillä erolla, että Greta voidaan luokitella ilmaston suojelun suhteen kerettiläiseksi.

Greta Thunberg purjehti YK:n ilmastokokoukseen Ruotsista. Hän purjehti, jotta manööveri näyttäisi luontoystävälliseltä. Tempaukseen Greta tarvitsi purjealukseen miehistön ja lentäviä laitteita, kuljetuksiin ja turvaamaan matkan turvallisen etenemisen. Lisäksi media käytti tempauksen melkoisesti energiaa, uutisoidessaan messiaaksi julistaman Gretan purjehdusta. Veikkaanpa, että Greta Thunbergin jättämä hiilijalanjälki olisi kutistunut rutkasti pienemmäksi, jos hän purjehtimisen sijaan olisi valinnut James Cookin peruutuslennot. Greta kuten muutkaan nuoret vaativat ikäihmisiltä ekotekoja, mutta he eivät tee itse ensimmäistäkään ekotekoa. Gretan johdolla nuoret vain paasaavat ja heidän ainoa uho on maailman tuho!

Greta Thunberg syyttää vanhempia ikäluokkia ja tuomitsee näiden elämäntyylin aivan samoin tavoin kuin espanjalainen inkvisitio tuomitsi aikoinaan vääräuskoiset. Jos Greta olisi marssinut julkisuuteen vanhan helmitaulun kanssa ja todennut: Tällä minun ikäluokkani korvaa tietokoneet, läppärit ja kännykät - Jos Greta olisi marssinut julkisuuteen vanhoissa kierrätysvaatteissa ja todennut: Minun sukupolvelleni kelpaavat vanhat vaatteet merkkituotteiden sijaan - Jos Greta olisi todennut sukupolvensa käytävän kulkemiseen omaa lihasvoimaansa mopoautojen ja skoottereiden sijaan, olisi hän ollut uskottava esimerkki koko maailmalle.

Mutta Greta Thunberg haukkui juuri sen ikäluokan, joka hiihti kouluun, käytti kierrätettyjä vanhoja vaatteita ja joka rakensi koulut, joissa nykynuoret ammentavat oppinsa. Ikävä kyllä ja kiitos valtamedian Greta Thunberg tulee jäämään historiaan ilkeänä muiden haukkujana ja tuomitsijana, jolta puuttui empatian lisäksi positiivinen kyky esittää asiansa eikä häneltä löytynyt mitään rakentavaa ehdotusta niiden ongelmien poistamiseksi, joita hän piti tärkeänä. Greta Thunberg näyttää olevan, ikävä kyllä, vain itsekäs, huomionkipeä riidankylväjä ja luomiskyvytön muiden syyllistäjä.

Älkää kuitenkaan syyttäkö tai tuomitko Greta Thunbergiä, sillä varmaankin jokainen meistä muistaa oman fiksuutensa plus kaikkitietävyytensä, kun eli 16 vuotiaan teinin suojattua elämää. Greta ei voi mitään ilmeilleen, ei olemukselleen eikä esitystyylilleen ja niihin puuttuminen on vähintäänkin alhaista. Se mikä Greta Thunbergin sanoista tulee noteerata kuuluu: KUINKA TE KEHTAATTE! Näitä sanoja ei tule osoittaa Gretalle, nykynuorille tai varttuneemmille ikäluokille vaan VALTAMEDIALLE, joka teki nuoresta tytöstä aikamme inkvisition syyttävän sormen, katteettoman idolin ja vihankohteen!

 LINKKI

Greta Thunbergin veneen paluumatkan järjestäminen aiheuttaa lentopäästöjä

2 kommenttia:

 1. Tuohon ei jäänyt juurikaan lisättävää..Mielenkiinnolla odotan miten tää vouhotus etenee !

  VastaaPoista
 2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!