torstai 19. syyskuuta 2019

SUOMEN RASISTINEN MONIKULTTUURISUUS

Monikulttuurisuus pitää Suomen hengissä, se on turvannut maamme nousun ja tulee turvaamaan myös Suomen tulevaisuuden. Enkä nyt tarkoita pizzaa, kebabia, viiniä vaan muiden kulttuurien tarjoamia vaikutteita työhön, elinkeinoihin ja hallintoomme. Kiinalaiset keksivät paperin, olisiko Suomen hyvinvointia luotu ilman paperiteollisuuttamme? Kiinalaiset keksivät ruudin, olisiko naapuri marssinut maahamme ilman veteraanien tiukkaa ruudin käyttöä? Joku toteaa, että oli sitä ruutia naapurinkin aseissa. Niin oli, mutta veteraanimme hallitsivat naapuria paremmin ruudin käytön ja jos ruutia ei olisi ollut, olisi määrällisesti moninkertainen naapuri nuijia ja miekkoja heiluttaen pyyhkinyt suomalaiset historiaan.

Vieraiden kulttuurien tuulahdukset ovat oivallisia, kun niitä sopivasti osaa soveltaa paikallisiin oloihin ja luonnonantimiin. Kuvitelkaapa suomalaista ruokapöytää ilman perunaa, tuota intiaanien löytämää, lahjaa. Naurista ja lanttua järsisimme ilman perunaa. Ehkäpä monikulttuurisuus näkyisi ruokapöydissämme ilman perunaa ja ilman ranskalaisia perunoita ranskalaisena lanttuna. Tiedä häntä, mutta monella tavoin monista kulttuureista saapuneet asiat parantavat elämäämme laatua. Myös suomalaisen kulttuurin vaikutus näkyy maailmalla. Otetaan esimerkiksi kännykät ja minkälainen olisi luonnon tila ja kuinka valtaisa lemahdus leijailisi useilla seuduilla, jos suomalaiset eivät olisi keksineet klooritonta paperin valkaisua?

Vieraiden kulttuurien vaikutuksia on maassamme niin julmetun paljon, että rehellisesti todettuna Suomi nojaa monikulttuurisuuteen. Kulttuurien kirjoon perustuvat meidän arkemme ja juhlamme. Kuvitelkaapa, jos päättäjämme kieltäisivät sellaisen monen kulttuurin kehittämän laitteen kuin auton. Ilman autoa emme liikkuisi, vaan eläisimme agraariyhteiskunnassa ruuantuotannon lähellä. Jos nyt autot taikka polttomoottorit kiellettäisiin, kuolisivat esim. pääkaupunkilaiset nälkään ja viluun elleivät lähtisi pakolaisiksi agraarikulttuurin pariin.

Yksikään suomalainen tuskin vastustaa monien kulttuurien tarjoamia mahdollisuuksia, jos ne helpottavat elämää, luovat terveyttä, turvallisuutta jne.. Meidän kulttuurimme perusta löytyy vapaudesta hyväksyä vieraiden kulttuurien myötä saapuvat mahdollisuudet. Me suhtaudumme uusiin tuuliin rehellisesti, inhimillisesti ja pyrimme jalostamaan niitä, jotta voimme tarjota ne entistä parempina takaisin maailman monille kulttuureilla. Suomalaisilta löytyy myös kulttuurimoraali, joka säätelee sitä, kenen kanssa haluamme olla tekemisissä. Tavallinen suomalainen kääntää selän sellaisille kulttuureille, jotka sisältävät julmuuksia, epäinhimillisyyttä ja heikomman sekä erirotuisten ihmisten sortoa, jos emme ajattelisi näin, me olisimme rasisteja!

Tuon viimeisen virkkeen sisältö pistää kuitenkin pohtimaan, OVATKO PÄÄTTÄJÄMME SITTENKIN RASISTEJA? He tuomitsevat Pohjois-Korea, koska sieltä puuttuu demokratia - he tuomitsevat Venäjän, kun siellä demokratia ei toimi riittävän kiitettävästi ja Kiina se vasta kauhea maa on, joten senkin saa tuomion. Mutta kuinka päättäjämme suhtautuvat Lähi-idän maihin, joissa kivitetään ihmisiä, pommitetaan naapurimaan köyhiä? Päättäjien Suomi ei tuomitse näitä maita, Suomi jopa myy niille aseita, joilla jyrätään siviilejä hengiltä. Meidän päättäjämme istuvat päättäjien pöydässä unionissa, joka aiheuttaa ryöstökalastuksella miljoonien ihmisten nälänhädän pakolaisaaltoineen. Tavallinen suomalainen osaa hyväksyä monikulttuurisuuden ja elää sopusoinnussa kansainvälisten virtausten kanssa, mutta päättäjämme levittävät päätöksillään nälkää, kurjuutta plus kuolemaa moniin kulttuureihin ja päättäjämme yrittävät jopa tuoda Suomeen vieraiden yhteiskuntien epäinhimillisiä ja julmia lieveilmiötä. Sopiikin kysyä: ONKO PÄÄTTÄJIEMME MONIKULTTUURISUUS SUKUA RASISMILLE?

2 kommenttia:

 1. Missä on naisten puolestapuhujat, islam.

  VastaaPoista
 2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!