maanantai 9. syyskuuta 2019

Valtuustolta selkeä ei säätiölle

Uudenkaupungin valtuusto pisti äänin 26-17 stopin kaupunkilaisten rahojen kanavoimiseksi puuesinesäätiöön. Valtuustossa säätiöpuheen yhteydessä vähäteltiin taloutta lähes naurettavalla tavalla. Jos kaupungin talous on jo nyt miljoonia euroja ahterillaan, säätiöön sijoitetut rahat olisivat olleet ihan konkreettisesti pois talouden lisäksi lakisääteisistä peruspalveluista. Vaaleissa sairaala/yöpäivystysadressilla ratsastaneet olivat nyt unohtaneet äänensaalistussaarnansa. Vaikka kaupungin terveys/vanhuspalveluissa näännytään työn alle ja tarvittavia virkoja jätetään täyttämättä, niin adressi-ihmiset asettivat valtuustossa puuesineet ihmisten edelle.

Säätiön perustamista kaupunkilaisten rahoilla vastustivat: Esa Aaltonen, Rauno Aaltonen, Harto Forss, Maija Junkola-Lehtonen, Timo A. Järvinen, Veera Kaitanen, Tarmo Kangas, Johanna Kutila, Anne Kuusisto, Seppo Laine, Olli Laivo, Martti Luotonen, Raimo Löfstedt, Pilvi Marsela, Jaana Packalén, Vesa Paldanius, Mauri Partanen, Eila Polojärvi, Birgitta Runola, Tomi Salo, Mika Sjöblom, Janne Sjölund, Jouni Tissarin tilalla ollut Heli-Päivikki Laurén, Lasse Virtanen, Sami Virtanen ja Veli-Matti Virtanen. Kaupungin rahaa säätiölle olisivat antaneet: Matti Ankelo, Li Grönlund, Antti Haapavuori, Eerik Junnila, Eemil Kokkonen, Jarmo Kolkka, Mauri Kontu, Merja Koski, Sami Laaksosen tilalla ollut Pertti Haverinen, Lea Myllymäki, Jaana Reijonsaari-Korsman, Esko Tähtinen, Helle Vahtera, Heikki Wala, Tuija Vaurio, Taija Viljanen ja Jaana Vasama.

Nyt mitataan säätiötä korvaamattomaksi mainostaneiden valtuutettujen arvomaailma Siivosen säätiön suhteen eli pistävätkö he keräyksen pystyyn samalla tyylillä kuin vaaliadressin aikoinaan. Jos näin ei käy, se osoittaa äärettömän murheellisella tavalla, ettei po. porukkaa juurikaan motivoi toimintaan kulttuurihistoriallisesti arvokkaiksi mainostamansa esineet, kuten vaalien alla henkilökohtainen vallanhimo aktivoi heitä  mittavaan vaalipuurtamiseen. On suuri vääryys, jos Siivosten mittava elämäntyö kärsii päättäjien harrastamasta sekoilusta, joten välittömästi keräys pystyyn säätiön perustamiseksi!

LINKKI:

UKINYT uutisoi aiheesta

14 kommenttia:

 1. Olipa outo Sami Virtasen äänestäminen Siivosten säätiö asiassa. Kh:ssa puolesta valtuustossa vastaan. Kh:ssa on kaksi ihmeveikkoa Sami Virtanen ja Pentti "muinassi" Aitamurto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sami Virtanen on uusi Veijo Nummi eli looseri joka pitää persut pienenä puolueena.

   Poista
  2. Virtanen äänestänyt kylläkin KH:ssakin vastaan, jättänyt myös eriävän mielipiteen.

   http://uki01.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20193786-28

   Poista
  3. Looseri? Kannattaa varmaan opetella kirjoittamaan ennenkuin täällä mumiset..

   Poista
 2. Myllymäki sai palkakorotuksen. Toverii ei jätetä, muista ei niin väliä.

  VastaaPoista
 3. Tässä nähdään taas tämä kirjoittelun taso näissä foorumeissa, kun pääasiallisena tavoitteena on päästä anonyymisti puhumaan paskaa toisista ilman, että asiat perustuisivat faktaan, levittämään huhuja ja arvostelemaan päätöksiä, joita varmasti jokainen päättäjä tekee parhaansa mukaan niillä tiedoilla ja taidoilla, joita omistaa. Provosoiduin tästä keskustelun avauksesta sen verran, että haluan oikaista yllä kirjoitettua äänestämistäni.

  20.5. valtuuston kokouksessa äänestyksessä palautus/käsittelyn jatkaminen, käsittelyn jatkamisen puolesta, koska seuraavaksi olisi äänestetty, että säätiön perustaminen hylätään. Koko projekti olisi silloin jo pitänyt haudata.
  2.9. kaupunginhallituksen kokouksessa äänestin, että säätiötä ei perustettaisi. Tuolloin olen jättänyt eriävän mielipiteen hallituksen päätökseen esittää säätiön perustamista valtuustolle.
  9.9. valtuuston kokouksessa äänestin edelleen säätiön perustamista vastaan, joka myös tuli lopulliseksi valtuuston päätökseksi.  Kiitos,
  Sami Virtanen, ps

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Sami. Oikaisit valheen heti ja veit pohjan paskapuheilta.

   Poista
 4. Demarit pahimpia valheitten kylväjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän Pro adresseineen ole pahin kaupunkilaisten sumuttaja. Heidän politiikasta katosi kaikki, mitä lupasivat vaaleissa.

   Poista
 5. Joskua Java totesi hyvin Sami Virtasesta. Sami vie asioita eteenpäin eikä kerää netissä irtopisteitä.

  VastaaPoista
 6. Ei suu supussa asiat etene. Nyt tuli ensimmäinen elonmerkki Virtaselta.

  VastaaPoista
 7. Miksi demariryhmä hajosi valtuuston säätiöäänestyksessä ja vielä jopa niiden paikallisyhdistysten sisällä?

  VastaaPoista
 8. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Sami Virtanen on tehnyt merkittävästi töitä monitoimihallin eteen eli liikunnan ja nuorison puolesta hän on toiminut. Veijo Nummi on aivan toinen mies kuin alkuaikoina, mielestäni persujen olisi tullut istuttaa hänet Samin jättämälle lautakuntapaikalle.

  VastaaPoista
 9. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!