torstai 26. syyskuuta 2019

KÖYHÄT KYYKKYYN: KELAN ASIAKKAAT JONOTTAVAT ULKONA!

Jos päättäjät tai valtamedian toimittajat saavat pientäkin kritiikkiä osakseen, alkaa armomoton uhriutuminen. He vaativat yksityisyyden suojaa toimittajille ja media ruikuttaa ymmärrystä niin päättäjille toimittajille. Valtamediaa sapettavat anonyymien hyökkäykset ja nämä tuomitaan mediaveljien kesken rajusti pupun levittäjiksi. Edes pieniä, väkivallan uhriksi joutuneita, lapsia ei valtamediamme ymmärrä kuten ymmärtää määrättyjä lapsiin kohdistuneita rikoksia tehneitä läheisiämme.

Vanhuksia, jotka ovat eläkepäivänsä ennalta maksaneet, valtamediamme ei ole ymmärtänyt koskaan. Poikkeuksena mainittakoon hoitajamitoitus ennen vaaleja, mutta tälläkin pyrittiin vain takaamaan vihervasemmiston valtaannousu. Mediaa ei ihmeemmin motivoi uutisoida vaalipuheiden jääneen pelkäksi kuplaksi, jonka rinnalla, julkisessa sanassa vaalien alla lytätty Orpon malli, olisi parantanut ikäihmisten asemaa - ei rajusti, mutta olisi parantanut ikäihmisten olemista edes jonkin verran. Vammaisia ei valtamedian silmissä ole edes olemassa. Sairaatkin noteerataan vain silloin, kun heidän avullaan kerätään rahaa ökysäätiön hallinnoimaa sairaalaa varten.

Vaalien jälkeen valtamediassa hautautuivat köyhät ilmastohössötyksen alle. Raumalla Kelan asiakkaat odottavat vuoroaan ulkona. Ratkaisun päättäneen Kelakihon mielestä, he joutavat toljottaa pihalla rollaattoreineen ja vaivoineen, sillä kadulla kököttäessään he eivät häiritse Kelan työntekijöitä ikävillä kysymyksillään. Eipä kyseisen päätöksen tehneellä käynyt mielessä, miltä tuntuu jonottaa Kelaan ohikulkijoiden töllistellessä ja pohtiessa kadulla seisojien syytä hakea palveluita. Eipä valtamediakaan asiaan isommin puutu. Länsi-Suomen kolumnisti Tapio Niemi sentään nosti kirjoituksessaan asian näkyvästi esille. Elämme eriarvoisuuden aikaa, jossa köyhien kyykyttäminen on siirtynyt ulos ja menettänyt kyykytettävien osalta viimeisenkin intimiteettisuojan.

LINKKI:

Satoi tai paistoi – Kelan asiakkaat odottavat vuoroaan ulkosalla Raumalla

1 kommentti:

 1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!