torstai 26. syyskuuta 2019

Rinne ota mallia Trumpin vihreästä politiikasta!

Meillä punavihreät ministerit uhoavat sitä, tätä ja tota, mutta eivät tee käytännössä yhtään mitään konkreettista ilmaston eteen. Tai tekevät he jotain ilmaston varjolla: he nostavat tavallisen kansan elämänkustannuksia kohottamalla polttoaineiden ja elintarvikkeiden hintaa. Luonnollisesti vihervasemmiston ministerit elävät suomalaisittain vihreästi: he grillaavat luomusoijamakkaransa sähkögrillissä, jonka energia saa alkunsa kivihiilestä.

Grillauksen ohessa vihervasemmistomme haukkuu Trumpin hallituksen ilmastopolitiikkaa. Mutta mitäpä Trump teki esim. saksalaisille autojäteille, jotka syyllistyivät törkeään ilmastohuijaukseen? USA:ssa huijarifirmat pistettiin ahtaalle ja vastuuseen teoistaan, ne joutuivat pulittamaan lähes viisitoistamiljardia euroa valmistajien valheisiin uskoneille amerikkalaisille auton ostajille. Eikä USA:n hallitus ihmeemmin puuttunut siihen, kun paikalliset kuittasivat jopa parikymmentä tuhatta dollaria palauttaessaan autokauppiaille riisutun auton raadon.

USA:ssa hallitus asemoitui tiukasti oman kansan ja ilmaston puolella saksalaisia autohuijareita ja törkeää saastuttamista vastaan. Entä mitä tekee Suomen hallitus? Se on vielä enemmän rähmällään Saksan suuntaan kuin vuonna 1918 olivat Suomen saksalaismieliset kuningasvouhottajat. Meillä yksikään ministeri ei edes sivulauseissa vaadi maailman laajimman ja viheliäisimmän ekosumutuksen suorittaneiden autoilmastohuijareiden rankaisemista. Päin vastoin ministerimme hymyssä suin iskevät leveät luomuahterinsa mustien Audien muhevilla nahkatakapenkeille. Näinköhän Greta Thunberg sanoisi tähän kohtaan: KUINKA TE KEHTAATTE?

Linkit:

Huijatut jenkit kynivät autot ennen palauttamista

Tätä yritettiin, Eu asettui väärälle puolelle?

Volkswagen maksaa 147 miljardin dollarin korvaukset

1 kommentti:

 1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!