torstai 12. syyskuuta 2019

POSTIKESKUSTELU TÄYSIN HAKOTEILLÄ!

Muistelkaamme postia menneiden vuosien takaa. Se oli ylivoimaisesti parhaiten kansalaisia palvellut valtionyritys. Joulukortti kulki 20 pennillä takuuvarmasti perille ja yleensä seuraavaksi päiväksi. Pakettien, kirjeiden ja korttien lisäksi postiautot kuljettivat matkustajia. Postin johto kykeni luomaan älyn ja osaavan henkilökunnan kanssa laadukkaan toimintaverkoston, joka harvemmin mokasi ja jota harvemmin mollattiin. Posti hallitsi alansa markkinoita lähes suvereenista ja teki sen jopa erittäin edullisesti. POSTI MENETTI MARKKINAJOHTAJAN ASEMAN - VIKA EI OLE TYÖNTEKIJÖISSÄ VAAN ONNETTOMISSA JOHTAJISSA!

Postin ongelmia selitetään sillä, että se on velvoitettu kuljettamaan kirjeitä. Missään ei lue etteikö posti saisi jakaa muutakin kuin kirjeitä eli paketteja. Sen sijaan, että posti keskittyy sopeuttamaan talouttaan laskevien paperikirjeiden mukaan, tulisi postin kilpailla rajusti kasvavista pakettimarkkinoista. Tämä onnistuu pitämällä kiinni osaavasta henkilökunnasta ja satsaamisella markkinointiin. Nykytyyli, jossa luotettavia postilaisten palkkoja alennetaan, heitä vähennetään ja korvataan alipalkatuilla virapelityöntekijöillä, lopettaa postin kokonaan muutamassa vuodessa. Jos viitsii hiukankin katsoa postin toimintahistoriaa, ei voi olla väittämästäni eri mieltä.

Postin tulisi kääntää katseensa valtavalla vauhdilla kasvavaan nettikauppaan ja sen synnyttämään paisuvaan pakettivirtaan. Miksei posti tee vaikkapa viiden vuoden tavoitetta pakettimarkkinoiden kaappaamiseksi. Aggressiivisella hinnoittelulla posti saavuttaisi, osaavan henkilökuntansa, tietotaitonsa ja alan parhaan tekniikkansa avulla muhkean markkinaosuuden ja siinä sivussa kulkisivat kirjeetkin kansalaisille. Kun tätä ei ole oivallettu eikä henkilökunnasta pidetty kiinni sopii pohtia, mistä postin johtajille on oikein maksettu. Malinen ei siis ole yksin syyllinen laitoksen alamäkeen, mutta kylläkin siihen, ettei postia ole kehitetty vaan kuihdutettu. Ilmeisesti mies on miljoonine euroineen kiinnostuneempi golfista kuin postista, ja hänellä riittänee runsaasti varallisuutta keskittyä lempiharrastukseen postin ulkopuolella. Vapauttakaamme mies työstä, johon häneltä ei piisaa ajatuksia ja palkataan hänen tilalle pari kolme postin kovaa ammattilaista täydennettynä markkinoinnin ammattilaisilla. Miljoonalla eurolla saisi varmaankin hyvän ryhmän kasaan!

3 kommenttia:

 1. Hyvä pontti miljoonalla saisi hyvän ryhmän kasaan. Mikä nimenvaihto sekoilu itella ja ulkomailla se on post. Jos palkka menee alle 9 euron niin työttömänä kannattaa olla. Eli palkanalennusten myötä tulee enemmän valtion palkkatuen piiriin kuuluvi eli avaustukset. Tekemättä mitään tienaa enemmän.

  VastaaPoista
 2. Postin henkilöstöpolitiikasta puuttuu inhimillisyys ja se on seurausta johtajista, jotka eivät pärjää kilpailussa.

  VastaaPoista
 3. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!