torstai 19. syyskuuta 2019

RINNE ON VAIN SIMPPELI RUSKEAKIELI!

Vaalien alla Rinne möläytteli kaikenlaista vain nuollakseen äänestäjiä. Hänen puheissaan sinkosivat vappusataset ja hoitajamitoitukset. Valtamedian kritiikittömällä uutisoinnilla ja tuella Rinne nosti demarit vaalivoittoon. Nyt Rinne pyörtää puheitaan kovemmin kuin Soini konsanaan. Sopisi pikku hiljaa valtamediankin hoksata, että Rinne edustaa perinteistä suomalaista kyläinhokkia: mielistelijäpyrkyriä, jonka lupaukset eivät pidä ja joka tähtää henkilökohtaisen aseman plus edun tavoitteluun.

Nyt Rinne siirtyi möläyttelemään älyttömyyksiä kansainvälisellä tasolla. Ranskassa sikäläinen pääministeri sai Rinteen puhumaan kaiken sen, mitä Ranskan pääministeri halusi sanoa, mutta ei kehdannut tokaista. Valtamedia piti Hakkaraista vaarallisena, typeryyksiä möläyttelevänä pellenä ja hölmöyttään nosti miehen mepiksi. Hakkarainen ei ole itseään munannut, jos näin olisi käynyt, sen valtamediamme olisi julkituonut kissan kokoisin otsikoin. Nyt Rinteen, valtamedian vaalisuosikin, möläytyksiä selitellään EU-tasolla. Rinne puhuu mitä vaan, jotta saisi kulloisenkin tilaisuuden läsnäolijoiden hyväksynnän - HÄN ON PATOLOOGINEN NUOLESKELIJA!

Meillä valtamedia mainostaa omaa puolueettomuuttaan ja lahjomattomuuttaan. Samalla se tuomitsee Unkarin ja Puolan mediavapauden alimpaan kastiin. Todellisuudessa meidän valtamediamme ei juurikaan eroa mollaamastaan Venäjän mediasta. Toivottavasti Katri Makkosen paluu YLE:n riveihin ennakoi muutosta, jonka seurauksena Suomen asioita ryhdytään uutisoimaan ja käsittelemään tasapuolisesti ilman alueellista syrjintää ja pienen poliittisen klikin suosimista. Mitä ilmeisimmin Rinteen hallitus tulee äärettömän kalliiksi suomalaisille. Valtamedian toiminnan positiiviset puolet kumpuavat esiin tulevaisuudessa: SUOMALAISET MENETTÄVÄT USKONSA MEDIAAN JA DEMAREIDEN KANNATUS TULEE ROMAHTAMAAN!

LINKIT: 

EU korjaa nyt Suomen pääministerin puheita

Li Andersson selitti Antti Rinteen puheita

1 kommentti:

 1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!